Şimdi Ara

Tüm Oyunlarımda Bu Sorunla Karşılaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk Başta Bunlar Yoktu Baya Program İndirdim Felan Herhalde Ondan Oldu Tüm Oyunlarım Çalışmayı Durdurdu Hatası veya hiç bir şey demeden hata vermeden Açılmıyor Crack Yapınca Düzeliyor Sadece Crack Yapınca Düzeliyor Ve Crack Yaparken Farketttim Cracki Koyarken Önceki Crackin Boyutu Değişmiş Oluyor Yalnız Bazı Oyunlarda Olmuyor Bunlar.. Crack Yapmaktan Sıkıldım Önerileriniz Nedir Virüs Felanmı Bu Virüs İse Hangi Programları Önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tredrey -- 12 Şubat 2013; 23:59:04 >

• virüsle alakası yok oyunun uygun crack'i neyse yapman lazım ve o oyunun gerekli programlarınıda kurman ve driverlarını güncellemen lazım Redist x86..physx...NET Framework..directx filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.exx -- 13 Şubat 2013; 0:04:23 >
  • oyunu satın almadıysan tabikide cracklaman lazım kardeşim sahte oyunlarını cracklayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

oyunu satın almadıysan tabikide cracklaman lazım kardeşim sahte oyunlarını cracklayacaksın

Kardeşim Cracki Yaptıktan 2 Gün Sonra Tekrar Bu Hatayı Veriyor Tekrar Yapıyorum 6-7 Saat Düzeliyor Sonra Açılmıuyıor Tekrar Crack Yapıyorum Açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

oyunu satın almadıysan tabikide cracklaman lazım kardeşim sahte oyunlarını cracklayacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.