Arkadaşlar ben izindeyken işyerindeki makinaya bi haller olmuş.internet explorer,opera, bikaç paket program,player vsvs... ne açarsam açayıp bi süre sonra hata raporu penceresi çıkıyor.
hata mesajı gönder yada gönderme diyorum hemen program kapanıyor.arada da kendi kendine reset atıyor.çıldırmak üzereyim.lütfen yardımcı olun.
C de kurulu programlar var format atamam.geri dönüşü olmaz o zaman...yardımınıza çok ama çok ihtiyacım var...
Aklı başında bir programla tarama yap.
Tavsiye1: Bitdefender Pro plus 8
Tavsiye2: Ccleaner. ------------------------------------------------------------------------------ Ayrıca windows bozulmuş olabilir. Onu onarmayı dene. %80 işe yarar.
Temiz bir xp cd'si var ise makinayı onunla aç. Ve seçeneklerden onar kısmını seç. ( Bu arada mümkün mertebe diskinde kayıtlı olan dosyalarını CD / DVD ye yaz, kaydet. )
Avast'ın Win32Parite diye adlandırdığı bir virüs var. Tüm exe'lere bulaşan, ondan yemiş olabilirsin.
sistem geri yüklemeyi de deneyebilirsin.belki virüs falan yoktur basit gibi gelebilir ama işe de yarayabilir.
teşekkürler cevaplar için.
xp de c ye dokunmadan sadece windows u onarabilirim değil mi ? program files silinirse biterim :((
Onarma esnasında hiçbir dosyanıza zarar gelmez sadece sistem dosyalarında degişim olur
yarın atıcam artık bakalım...onarma dediğimiz olay bildiğin format gibi bişey oluyor değilmi?.bu devamlı gelen uyarılar onarma işleminden sonra kesilir umarım.çıldırmak üzereyim çünki.en baba program 1.5 dk. çalışıyor.
onarmada dikkat etmem gereken bi detay varmı ?? xp açıkken windostayken windows xp cd sini takıp onar diycem galiba.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme