Şimdi Ara

TÜM SERVERLARDA CHAR BOTLANIR.HAFTALIK 7 LİRA.ÇOK UCUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
6.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YEP YENİ FİYATLARLA VE YEP YENİ ÖZELLİKLERLE
    GERİ DÖNDÜM. KASMA İŞİNE 2 AY DAHA DVM EDECEĞİM.

TÜM SERVERLARDA İSTEDİĞİNİZ TÜRDEKİ CHARI, İSTEDİĞİNİZ BÖLGEDE VE İSTEDİĞİNİZ SKİLLER İLE KASTIRMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLUCAM.

YAPILMASI GEREKENLER
    1- CHARIN BANKASINDAKI TUM ITEMLERI BASKA BIR CHARINIZA AKTARIN. VE ICINDA EN FAZLA 2 M OLACAK ŞEKİLDE PARA BIRAKIN. SEBEP : CHARINIZIN BANKASINDA EŞYA OLMAMASI DEMEK DAHA FAZLA KASILMASI DEMEKTİR. PARA BIRAKIN DEMEMDEKİ SEBEPTE CHARIN KASMASI ICIN POT PARASI GEREKECEK VE BEN BUNU CEBİMDEN KARŞILAYAMAM Kİ ZATEN HER SERVERDA CHARIM YOK
    2- CHARIN
    NEREDE :
    HANGI SKİLLER İLE :
    HANGI POTLAR İLE :
    HANGİ İTEMLERİ BANKAYA ATMASINI :
    NASIL BİR ŞEKİLDE KASILMASINI İSTİYORSANIZ AYRINTILI BİR ŞEKİLDE BİR NOT DEFTERİNE KAYIT EDİN.AKSİ TAKDİRDE ben KENDİM BELİRLEYECEĞİM KASMA YERİNİ VE ŞEKLİNİ.
    3- BAŞKA İSTEKLERİNİZ varSA LÜTFEN NOT DEFTERİNİN İÇİNE AYRINTILI OLARAK NOT ALIN.

FİYATLAR
    FİYATLARDA DEĞİŞİKLİK OLDU.
    ŞU AN İÇİN PREMİUMSUZ CHARLARI BOTA BIRAKAMIYORUM.
    PREMIUMLU CHARLAR ICIN :7 LIRA HAFTALIK. HAFTADA MİNİMUM 100 SAAT GARANTİSİ İLE.DAHA FAZLADA OLABİLİR.

AMA KESINLIKLE GARANTI VERILEN SAATTEN MECBUR OLMADIKÇA AŞAĞI DÜŞMEZ. YERİ GELİR HAFTADA 150 SAAT BOTTA OLDUĞU OLUR.NEDEN BÖYLE DİYECEK ARKADAŞLAR İÇİN UFAK Bİ AÇIKLAMA YAPAYIM.
    ÖRN : GECE CHARI BOTA KOYUP YATARIM DC YERSE VEYA BEN İŞTEYKEN DC YERSE ELBETTEKİ BAKMA İMKANIM DÜŞÜK.AMA SBOT TAKİ DC YEDİĞİNDE TEKRAR GİREN ÖZELLİK OLACAĞI İÇİN TEKRAR GİRECEKTİR. LAKİN ÇOK DÜŞÜK Bİ İHTİMALLE BAZEN AUTO LOGİN ÇALIŞMIYOR.
    BU SAYEDE CHARLARIN BİR MÜDDET KAPALI KALABİLMESİ İÇİN 2 İHTİMAL VAR :
    1.Sİ BENİM PCDE BİR SORUN ÇIKARSA (ELEKTİRİK GİDEBİLİR - PC RESTART ÇEKEBİLİR- NET KOPABİLİR VS)
    2.Sİ SERVERLARDA PROBLEM ÇIKABİLİR.
    BU 2 SEÇENEK DIŞINDA CHARINIZ DURMADAN KASILACAK.

KASTIĞIM CHARLARIN SS LERİ

http://img524.imageshack.us/img524/5928/sro2009042911514141.jpg
    http://img411.imageshack.us/img411/686/sro2009042916042311.jpg
    http://img258.imageshack.us/img258/7531/sro2009042919461772.jpg
    http://img195.imageshack.us/img195/7695/sro2009051620391634.jpg
    http://img199.imageshack.us/img199/3694/sro2009051620390891.jpg
    http://img196.imageshack.us/img196/5464/sro2009062414072905.jpg
    http://img197.imageshack.us/img197/6881/sro2009062322391340.jpg
    http://img196.imageshack.us/img196/7864/sro2009053020225629.jpg
    http://img197.imageshack.us/img197/8073/sro2009052023260693.jpg

Yeni SS ler eklenecektir.

REFERANSLARIM

Sitede Üyeliği olan Ve charını Bota bıraktığım arkadaşların yorumları Buyrun :

quote:

Orjinalden alıntı: ..::Thunderbolt::..

Sinan arkadaşımız güvenilirdir.. Kendisi benim karakterimide kasıyor.. Güven problemi aklınızın ucundan bile geçmesin....... up

Server:Apollo
    Name:Mrs_Own
    LVL:72
    Guild:Devils

quote:

Orjinalden alıntı: mlkn

Arkadaş Paranın Değerini gerçekten veriyor ve güvenilirdir benim 97 Lv bowum vardı onu botLadı ve hiç bir sorn cıkmadı.KESİNLİKLE GÜVENİLİR:: .... İşini iyi biLen biridiR.

..........::::::::::::::UP::::::::::::...........

iyi günler

quote:

Orjinalden alıntı: Ying Xiong

Arkadaş güvenilirdir, yatılı olduğum için benim de karakterimi kasıyor, kendisine güvenebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: wrathofhell

güven sorunu kesinlikle yok 1 haftadır botta charım harika kasılıyor ayrıca charı 4m de bıraktım 12 m para oldu pişman olmazsınız hem de gayet ucuz

ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLARIMIZ İÇİNDEN ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORDUR :
    -NEDEN SİZE KASTIRAYIMKİ KENDİM KASARIM DAHA İYİ !!!
    ARKADAŞLAR BİRAZ DÜŞÜNÜN VE HESAP EDİN :

1-SİZ 1 HAFTALIK BİR bot ALICAKSINIZ. EN AZ VERECEĞİNİZ PARA MİKTARI 10 LİRA.
    2-ELEKTİRİK PARASINA VERECEĞİNİZ MİKTAR GÜNDE 9 SAAT BOYUNCA AÇIK KALSA BİLGİSAYAR ORTALAMA 4-5 LİRADA ELEKTİRİK HARCAYACAK.
    3- PCNİZ ÇALişTIKÇADA ESKİYECEK.
    4- ZAMANINIZIN ÇOĞU ACABA CHARIM KASIYORMU DİYEREK 2 DE Bİ CHARA BAKMAYLA GEÇECEK.
    NERDEN BAKSANIZ HAFTALIK RAHATLIKLA 15 LİRAYI AŞAR. KAYIPLARINIZ ÇOK ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN İYİ KARAR VERİN.

YENİLİKLER GELDİ
    ARKADAŞLAR KONUYA BİR TÜR KAZANÇ SİSTEMİ GETİRMEYE KARAR VERDİM. GETİRDİĞİNİZ MÜŞTERİ BAŞINA KOMİSYON KAZANACAKSINIZ.

GETİRİLEN HER PREMIUMLU CHAR İÇİN : %4 İNDİRİM.

ÖRNEĞİN 10 TANE PREMİUMLU MÜŞTERİ GETİRDİNİZ.KİŞİ BAŞINA % 4 İNDİRİM KAZANACAKSINIZ.10 TANE PREMİUMLU CHAR %40 YAPAR. SİZ ÖRNEĞİN PREMİUMLU CHARINIZI KASTIRACAKSINIZ. 7 LİRA YERİNE 4.5 LİRA ÖDEMİŞ OLUCAKSINIZ.VE BU Bİ KERELİĞİNE DEĞİL GETİRDİĞİNİZ MÜŞTERİLER KASMA İŞLEMİNİ DURDURANA KADAR DVM EDECEK.

GETİRDİĞİNİZ MÜŞTERİLER ÖDEME YAPTIKTAN HEMEN SONRA MUTLAKA SİZİN ALT ÜYENİZ OLDUĞUNU BELİRTMEK MECBURİYETİNDEDİR.AKSİ DURUMDA SİZE SAYILMAYACAK VE O MÜŞTERİDEN İNDİRİM HAKKI KAZANAMAYACAKSINIZ.

ARKADAŞLAR CHAR KASMA İŞİ SINIRLIDIR. MAX 10 CHARI BOTA BIRAKACAĞIM.

ŞU ANKİ CHAR SAYISI 8
    (MÜMKÜN OLDUĞU KADAR ÇOK GÜNCELLENECEK)

DAHA ÖNCE AÇTIĞIM KONUM KİLİTLENDİ.BAZI ARKADAŞLARIMIZ OLMUSUZ VE GEREKSİZ YORUM YAPTILAR.LÜTFEN CİDDİ OLALIM.

Lütfen Herkes Yeni Msni eklesin.

İLETİŞİM : sro_sinankaytan@hotmail.com
    : site üzerinden öm de atabilirsniz. elimden geldiğince günlük kontrol ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan-kaytan -- 29 Haziran 2009; 15:02:33 >

• GÜNCEL
  • BNİM PC 7/24 açık hatta 2 side aylık fatura 40 lirayı gecmes evde okadar eşya var hee bide SBOT aldınmı aylık 15 lira onları yanlıs yazmıssın ama vakti ve pc ci olmayanlaar içiin işte imkan diyorum
    KOLAY GELSİN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ben haftada 4-5 lira demiştim Zaten Bu miktar bi ortalamadır. bir pc ye ait deil yanii. Eski pc si olanlar 6-7 lira bile yakar haftada. tabi yeniler 2-3 lira yakar ortalama 4-5 tir. 20 lira bir örnektir. :) harcadığınız elektirik + bot + zaman (yömiye)
    neyse önemli değil. Farketmez ben teklifimi sundum :) beğenen arkadaşlar var pm attılar sağolsunlar.
    Kolay gelsin herkese.
  • Büyük Harf Forumlarda Bagırma Anlamına Geldiği İcin Konuyu Düzeltmen Lazım

Ayrıca Bunu Senmi Başka Birisi de yapıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Büyük Harf Forumlarda Bagırma Anlamına Geldiği İcin Konuyu Düzeltmen Lazım

Aynı konuyu açıp duruyor.Hep aynı soruları cevapları alıcak,tartışma ortamı yaratmak istiyor herhalde.

İmzanda güzelmiş ben rahatsız edebilirmiyim.
  • SEN BANA BOTUNUN ID PW SİNİ VER BİDE ÇARININ ID PW SİNİ VER BE NSENİ BEDAVA KASAYIM VE YAHUTTA ÇARLARIN ID PW SİNİ VER BENDE SANA YARDIMCI OLAYIM OLURMU lol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes bi telefon numarası versen de önce telde görüşsek sonra da yüz yüze çünkü ben charımı bilmediğim kimseye emanet edemem oke telefonunu bekliyorum .... eğer dediğin gibi premiumsuz çharı haftada 15 liraya kasarsan ve 50 saat diyosun yani günde ortalama 8 saat kasmaktan bahsediyosun sen o da güzel bişey tabi kastıran arkadaslar varsa onlarda buraya yazabilirse sevinirim yani referans olarak sonuçta güven sağlaman gerekiyor ki bizde sana charımızı emanet edelim ....
  • bu arada auto login demişsin sbot ta zaten auto login var yani dc yemeden tekrar şifreyi yazabiliyosun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyoky

bu arada auto login demişsin sbot ta zaten auto login var yani dc yemeden tekrar şifreyi yazabiliyosun...

öncelikle Tşkr ederim güzel ve mantıklı bir yorum yapmışsınız. telefon numarasını Öm den attım. Ayrıyetten Şu auto login meselesine geleyim.Ben Auto Login derken şunu demek istedim.Şu anda Tbot da olan bi özellik. Id ve Şifreyi yazıyorsunuz. ardından o kendisi Otomatik Image Code giriyor.yani otomatikman Kendisi char açılıncaya kadar image kod yazıyor. ve bu sayede biz iki de bi image code girmek zorunda kalmıyoruz. yani server a girişlerte kolaylık sağlıyor.
    Sizin dediğiniz NO DC özelliği. Evet ozaten var. ve çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ADROPOFLOVE

SEN BANA BOTUNUN ID PW SİNİ VER BİDE ÇARININ ID PW SİNİ VER BE NSENİ BEDAVA KASAYIM VE YAHUTTA ÇARLARIN ID PW SİNİ VER BENDE SANA YARDIMCI OLAYIM OLURMU lol

Lütfen tarştışma çıkarmayalım.Bu hizmetten yararlanmak istiyorsan bilgiler yukarda.Aksi halde Lütfen rahatsız etme. Herkes Kendi işi gücüyle meşgul.Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Büyük Harf Forumlarda Bagırma Anlamına Geldiği İcin Konuyu Düzeltmen Lazım

Bu işi şu anda kendim yapıyorum.
  • up
  • up
  • up
  • Pek inandırıcı değil ama kolay gelsin..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1. şart biraz saçma olmuş.. sonuçta passwordu değiştirip charı hackleyebilirsiniz.. bence 1. şartı kaldırın da insanlar sizden şüphelenmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

1. şart biraz saçma olmuş.. sonuçta passwordu değiştirip charı hackleyebilirsiniz.. bence 1. şartı kaldırın da insanlar sizden şüphelenmesin

Şimdi Yorumunuz için tşkr ederim ama Nasıl bir yöntem önerirsiniz. 1. şartı kaldırdım diyelim. ya charın içindeki itemlerini alıpta charı sen soydun derlerse ben nediyeceğim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LorDMage

Pek inandırıcı değil ama kolay gelsin..

2 kişinin charını kasıyorum. 2 side 1. şartı kabul etmediler ve hiç bir problem yok. Sonuçta 1. şart formalite.Koymak zorundaydım.Ama yinede tercih sizin. 2 kişinin charı haftalık 70 saat sözüm var. ama gün geliyor hiç dc yemeden 40 saat botta kalıyor.Ben orada azami olarak belirttim. Malum işe gidiyorum. geliyorum dc yemiş olabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan-kaytan

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

1. şart biraz saçma olmuş.. sonuçta passwordu değiştirip charı hackleyebilirsiniz.. bence 1. şartı kaldırın da insanlar sizden şüphelenmesin

Şimdi Yorumunuz için tşkr ederim ama Nasıl bir yöntem önerirsiniz. 1. şartı kaldırdım diyelim. ya charın içindeki itemlerini alıpta charı sen soydun derlerse ben nediyeceğim ?

bu tür şeyler karşılıklı güven ister.. öncelikle kendinize bir referans bulmalısınız ki öyle bir suçlamaya maruz kalmayasınız. yani millet sizin gözünüzün kastığınız chardaki itemlerde olmadığını anlamalı.

öyle bir suçlama olsa bile referanslarınızı devreye sokarsınız böyle bir şeyin mümkün olmadığını anlatırlar. gerekirse ben girerim devreye bir şekilde sorun çözülür.. ama dediğim gibi. işe eğer yeni başlıyorsanız 1. şart çok saçma.. biraz referans edinip insanların güveninini kazanırsanız sonrasında işiniz çok rahat olur size gelip char kastıran çok insan olur.

kastığınız charların ss lerini buraya ekleyerek referans edinebilirsiniz en basitinden

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.