Şimdi Ara

TÜM SERVERLARDA CHAR BOTLANIR.HAFTALIK 7 LİRA.ÇOK UCUZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
6.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • Güncel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bygkhan

BNİM PC 7/24 açık hatta 2 side aylık fatura 40 lirayı gecmes evde okadar eşya var hee bide SBOT aldınmı aylık 15 lira onları yanlıs yazmıssın ama vakti ve pc ci olmayanlaar içiin işte imkan diyorum
    KOLAY GELSİN

sbot artık 12 lira
    + zamanı olmayanlar upu
  • up
  • up
  • Güncel...

Herkese iyi geceler!
  • Birşey yazmadığımı farzedin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 16 Mayıs 2009; 20:27:06 >
  • Gizli soruyu vermiyorsunuz, hiç değilse ben vermedim.
    İyi Geceler!
  • Sinan bey msn adresinizi almam mümkünmü yüksek lvl charlara sp kasıyormusunuz acaba yada herculeste charınız varmı bende iki char var amacım biri ile diğerine deli gibi sp kasmak yardımcı olabilirmisiniz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreatlord

Sinan bey msn adresinizi almam mümkünmü yüksek lvl charlara sp kasıyormusunuz acaba yada herculeste charınız varmı bende iki char var amacım biri ile diğerine deli gibi sp kasmak yardımcı olabilirmisiniz :D

Msn : Sinankaytan@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ying Xiong

Gizli soruyu vermiyorsunuz, hiç değilse ben vermedim.
    İyi Geceler!

Dikkat ederseniz hele hele diye belirttim yani charımı emanet etmem gizli sorusuyla hiç etmem anlamında..Yani sadece id ve şifre sini de vermem demeye çalışıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Güzel bir uygulama gibi ama ben kendi charımı ilk kes gördüğüm birine hele hele gizli sorusu ile asla emanet etmem..Sizin güvenilmez olduğunuzu söylemeye çalışmıyorum..
    Hayırlı işler..

Biz Sizden asla Gizli Sorunuzu İstemiyoruz.Sadece ID ve PW ile kasma işlemine başlanır. Tabiki Güvenip güvenmemek sizin elinizde. İsterseniz Müşterilerime Msj bırakıp ta sorabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orjinalden alıntı: Ying Xiong

Gizli soruyu vermiyorsunuz, hiç değilse ben vermedim.
    İyi Geceler!

Dikkat ederseniz hele hele diye belirttim yani charımı emanet etmem gizli sorusuyla hiç etmem anlamında..Yani sadece id ve şifre sini de vermem demeye çalışıyorum..

yanlış anlaşılmasın. Ying Xiong İsimli müşterim Gizli Soru vermediğini söylemiş sadece.Zaten bizimde gizli soruyla işimiz yok.Konumu yakından takip etmenizi Öneririm.Bu aralar Bir kaç yenilik ve Kazanç Sistemi getireceğim.

• Anlaşılması bu kadar zor bir cümlemi yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 16 Mayıs 2009; 20:27:27 >
  • güven sorunu kesinlikle yok 1 haftadır botta charım harika kasılıyor ayrıca charı 4m de bıraktım 12 m para oldu pişman olmazsınız hem de gayet ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wrathofhell

güven sorunu kesinlikle yok 1 haftadır botta charım harika kasılıyor ayrıca charı 4m de bıraktım 12 m para oldu pişman olmazsınız hem de gayet ucuz

Tşkr ederim
  • ayrıca kesinlikle gizli soru falan istenmiyor
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan-kaytan -- 16 Mayıs 2009; 23:02:33 >
  • up
  • up. Giren bi Uplayıversin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.