Şimdi Ara

TÜM SERVERLARDA CHAR BOTLANIR.HAFTALIK 7 LİRA.ÇOK UCUZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
6.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: siyahinci654

Referans için qösterdiğin adamlara Rev6dan baktm Mrs_Own , WrathOfHell vs vs carlar revde qözükmüyor Beni şüphelendirdi... Neden Gözükmediğini açıklayabilecekmisin ???

Söylediğin iki müşterimde apollodan WrathOfHell isimli charın sahibi Mrs_Own isimli Charın sahibine Tavsiye etmesiyle Oda geldi. Ve yeni bir müşterim.
    İşte linkler :
    http://www.rev6.com/player/Apollo/Mrs_Own.html
    http://www.rev6.com/player/Apollo/WrathOfHell.html
    Bu sözüm herkes için:
    İçinizde Şüphe varsa Bu şüpheyi yok etmek için her türlü soruyu sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan-kaytan -- 25 Haziran 2009; 13:32:11 >

• UP
  • Güncel SON 2
  • ben ll_Scream_ll ın sahıbı kesnılıkle soyulma gıbı bı korkunuz olmasın ole bısı yok hatta super kasıyor.
    eger botabırakma ımkanınız yok sa bı deneyın cunku arkadas 24 saat bota bırakıyor kendısıne tesekkur ederım olay super
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem_ksk

ben ll_Scream_ll ın sahıbı kesnılıkle soyulma gıbı bı korkunuz olmasın ole bısı yok hatta super kasıyor.
    eger botabırakma ımkanınız yok sa bı deneyın cunku arkadas 24 saat bota bırakıyor kendısıne tesekkur ederım olay super

Tşkr ederim. Son 2 UP
  • Ben de bugün başladım iris server'ındaki yeni charım için. Bitince yazarım yorumumu. Ama çok yardımsever birisine benziyor sinan bey. Skill sıfırlama konusunda düzenli olarak cursed heartları teslim edecek benim için. Kendisine bu konuda teşekkür ediyorum.
  • upupup kasılan char 76 lwl x bow name _LegenD_TR_ server greece
  • Arkadaşlar tatil nedeniyle chara bakamaz oldum 29 lvl %70 wizz ve 23 lvl köpek var.14 gün de pre var.Şimdi soruyorum ben parayı nereye yatırıcam?
    1 hafta sonra kaç lvl olur char?Charla birlikte köpek de mi kasılsın?
  • Bu arada char 7/24 mü botla kasılcak vede charın lvl ını nerden öğrenirim.
  • msn ekledim eklersen konuşuruz ...

• quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Ben de bugün başladım iris server'ındaki yeni charım için. Bitince yazarım yorumumu. Ama çok yardımsever birisine benziyor sinan bey. Skill sıfırlama konusunda düzenli olarak cursed heartları teslim edecek benim için. Kendisine bu konuda teşekkür ediyorum.

Asıl ben Tşkr ederim. Konuma en azında böyle bir yorum yazdığınız için. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: cemberk528

upupup kasılan char 76 lwl x bow name _LegenD_TR_ server greece

Cem Bey yorumunuz için Sizede Tşkr derim
    quote:

Orjinalden alıntı: aldempire

Bu arada char 7/24 mü botla kasılcak vede charın lvl ını nerden öğrenirim.

aldempire Charın Kaç lvl olacağını kestirmek gerçekten mümkün değil. Çünki kasacağı yer , Üstündeki itemleri , elindeki Silahı , skillleri Vb Bi çok faktör charın Kasılmasında etkilidir.Bu yüzden bi tahminde bulunmak çok zor. Ama olmadı 1 hafta deneriz. Beğenirseniz Dvm ederiz.
    Charlar Bi terslik olmadıkça 7/24 botta.

quote:

Orjinalden alıntı: pektas

msn ekledim eklersen konuşuruz ...

tmmdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan-kaytan -- 30 Haziran 2009; 22:35:18 >

• Kesinlıkle guvenılırdır Plutoda Kasılan char : AqReSiF26 86 wizard uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
  • up
  • UP UP UP
  • Bi Upta Benden Vallah Sinan Bey konuşmalarıyla beni etkiledi Gerçekten Kişilikli Biri
  • Artık güven sorusunda kafanızda şüphe kalmamıştır umarım.
    Günlük bilgi alıyorum sürekli çok iyi gidiyor. Sinan bey çok ilgili biri. Kesinlikle güvenebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th3_BaD_3nD

Bi Upta Benden Vallah Sinan Bey konuşmalarıyla beni etkiledi Gerçekten Kişilikli Biri

quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Artık güven sorusunda kafanızda şüphe kalmamıştır umarım.
    Günlük bilgi alıyorum sürekli çok iyi gidiyor. Sinan bey çok ilgili biri. Kesinlikle güvenebilirsiniz.

Yorumlarınız için Tşkr ederim.
    Up Beyler Son 1

• ho$ bir çalışma pc'si olmayan için ideal
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXtraVaido

ho$ bir çalışma pc'si olmayan için ideal

Tşkrlr
  • İstersen babamın oğlu ol asla güvenmem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.