Şimdi Ara

Tüm Türk Olmayanlar Ülkeden Sınır Dışı mı Edilmeli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Irkçılık tartışmasını arttıranlar sizin gibi hiç yoktan tartışma yaratan, Kürt, Arap, Ermeni gibi unsurları sıralarken Türk yoktur diyen şahıslardır. Hakkınızda çok yorum yapılabilir ama en doğrusu yalnızca içi boş bir özgüvendir. Ancak sloganlara sarılan, gerçeklik ile hiçbir alakası olmayan, cahilce sataşmalarla engin bilgilerinden "ırkçıları" ehil ediyorsunuz öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkeden türk dahil hangi etnik köken kovulursa bu ülkeden kurtulmuş olur. Siz ne yaşadığınızın farkında değilsiniz. Ardahanın yarısı meksika sınırından amerikaya iltica etmek için 40.000$ harcamış 1 sene hapiste kalmış buna rağmen kardeşleri de aynı parayı harcayıp aynı hapisde kalıp peşinden tek tek amerikaya gidiyor türkiye öyle bir cehennem. 2015de amerikaya yerleşecek param vardı gitmek için okulun bitmesini bekledim 9 sene sonra uçak bileti alacak param bile yok, türkiye böyle bir girdaptır.

• Son gelen yorumlar lafonten masalları gibi Tüm Türk Olmayanlar Ülkeden Sınır Dışı mı Edilmeli? 

Neyse, dostlar konuya Irkçılık gibi kıstas ve gruplaşmalar yapanların aslında düşük zekaya sahip olduğu araştırmalara eklenmiş , belgelerini ekledim bakarsınız..

İyi akşamlar herkese Tüm Türk Olmayanlar Ülkeden Sınır Dışı mı Edilmeli? 

• neytullah1 kullanıcısına yanıt

Tahmin ettiğim gibi sıfır bilgi ve yüksek özgüvenin vücut bulmuş halisiniz. Burada saçmalayarak "ırkçılara hadlerini bildirdim" diye hayal kurun şimdi.

• Konu sahibini bloklamıştım, bayağı haklıymışım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke beni tehcir etseler.Ben her sene rusyaya gidip geliyorum gerçi ama rusya sarmıyor artık.Mümkünse kuzey avrupa taraflarına tehcir edilmek isterim

• Edilmeli, Kürtler de dahil ama edilemez. O yüzden 60-70li yıllar gibi Kürtler baskı altına alınmalı

• Evet.

• nikita7404 kullanıcısına yanıt
    Yuh , Sonunda bölücü de yaptılar

Konudaki tüm mesajlarım da bu vatan tüm Türk vatandaşlarınındır diye özellikle vurguluyorum, Lazı, Çerkezi, Kürdü Türküyle bizimdir bu vatan, hiçbir ırkın tapulu malı değildir diyorum

Ve buna karşı çıkan ırkçılara 21.yyın dersini veriyorum, bak diyorum sayın ırkçı doğarken seçemediğin şeylerle hak sahibi olunmaz, gruplaşma ön yargı bunlar yanlış şeylerdir diyorum
    Beni sırf bu gerçeklerden dolayı hedefliyorlar

Ve bölücü ben mi oluyorum?

Sebep ne biliyor musunuz siz iyi değilsiniz, yahu hadi beni eledin, başkası da sana bunları söyleyecek onuda ele, bir başkası da..

Bunlar hayatın gerçekleri arkadaşlar, ne kadar karşı çıksanız da sürekli olacak.
    Irkçılık hastalıktır tedavisini bende aramayın..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adının anlamı "Türk'e ait olan " devlette Araplar ve Kürtlerden sonra üçüncü sınıf vatandaş olarak hakir görülen Türkler sürülmezse iyi.

Arap ve Kürtlerin esaretine geçmiş siyasetçilerle herşey mümkün

Araplara her türlü devlet kapısı açık , Kürtlere de beleş elektrik kapısı açık.
    İhalesi ve faturası da elbette Türklere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 3 Kasım 2024; 10:28:22 >
  • Arkadaş bu ülkede Hdp seviyesinde, hatta Hdp'nin 5te 1i seviyesinde bir ırkçılık yapan bir parti yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 3 Kasım 2024; 11:13:51 >
  • Suriyedeki bir suriyeli "sizin ülkenizdekiler için özür dilerim" dedi, sen bana daha ne anlatıyorsun?

Dedelerimin uğruna kan döktü topraklarda mülteci istememek ırkçılıksa ben dibine kadar ırkıçıyım.Ayrıca o bilimsel araştırmaları yapan pembe popolulara da selamımı ilet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 3 Kasım 2024; 12:50:30 >
  • Irkçı durumlara gerek yok ayrılıkçı hdp destekcisi insanlari irkina bakmadan kuzey irak kürt bölgesel yönetimine otobusle götürüp birakacaksin bitti gitti orada naparlarsa yapsınlar bizi artik rahat biraksinlar tirmalamasinlar toplumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya bu konuda adım attı ülkeden tüm yabancıları yurtdışına çıkartıp özüne dönmeye calışıyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.