Lazlar , Çerkezler, Araplar , Yahudiler ,Ermeniler , Kürtler vb Ülkeye girişin ve yaşamanın tek şartı şu mu olsun Soy ağacı sorgulamasında %90 Türk oranı altında kalanlar'a bye bye denilsin. Doğarken %11 'lik soy ağacı kaybı varsa geçmiş olsun, max istisna %10 , kendisini Türk zannetmiş garibim olsun. (İronik bir konudur, ırkçılara ithafen) -- Güncelleme Bilimsel makalelelere göre , Irkçılık düşük zeka problemidir ( Gruplaşma ve ön yargı takıntılarının esas sebebi maalesef bu nedenden kaynaklanıyor bu yüzden engellenemiyor, zeka katsayıları konusunda iyi bir eğitim olmadığı sürece bu ve benzeri problemler devam eder yapılan açıklamalardan kısa, Türkçe bir alıntı ekledim ) "Zeka ve düşünme, insanların dünyadaki tehditleri nasıl değerlendirdiğini belirler. Daha düşük yeteneğe sahip olanlar (akıl yürütme becerileri, işlem hızı vb.) basit ve öngörülebilir cevapları tercih ederler çünkü onların işleme kapasiteleri budur. Her türlü belirsizlik tehdit edicidir ve bu tür tehditlere tanıdık ve güvenli olanı, yani statükoyu korumaya çalışarak yanıt verirler. Bu muhafazakar tepkiler temel ve normaldir; kaygıyı azaltırlar ancak zamanla kalıplaşmış düşünme, kaçınma, önyargılı tutumlar ve aşırı ayrımcılığı içeren daha istikrarlı ve yaygın dünya görüşlerine dönüşürler." Low IQ & Conservative Beliefs Linked to Prejudice | Live Science Is Racism Just a Form of Stupidity? – Association for Psychological Science – APS Racism-IQ ile araştırırsanız bir çok benzer makaleye ulaşabilirsiniz. İyi akşamlar -- Güncelleme 2 Konunun mesajlarına bakıyorum kimi konuyu açma sebebimi göçmenler nedeniyle olduğunu düşünmüş. Kimi de Kürtlerden dolayı Kimi de Araplardan dolayı. Konuyu ilk açtığımda parentez içinde bir şey söyledim. Son derece açık ve net. "Irkçılara ithafen" Son zamanlarda fazlaca Türk ırkçılarına rastladım onlara yönelik ironik bir eleştiriden ibarettir. Türk ırkçılarını eleştiriyor oluşum bu ırkçılığın Araplarda da, Kürtlerde de, yada diğer etnik gruplarda da olmadığını göstermiyor arkadaşlar. Kürdün de ırkçısı var, Arabın da ırkçısı var. İşte bu yüzden konuya Irkçılığın neden oluştuğuyla alakalı bilimsel makaleler ekledim. Vurgum son derece basit ve anlaşılır. Tekrar vurguluyorum yapanlar için ; Irkçılık yapmayın, kimseye seçemediği şeylerle ayrıma girmeyin. Çünkü bunun gerçekten bir mantığı yok. Sebep her ne olursa olsun, bir insanı sadece yaptıklarından sorumlu tutabiliriz, kimseyi etnik kökeniyle suçlu ilan edemeyiz. Türküde bu vatanın parçasıdır Kürdüde bu vatanın parçasıdır Arabıda bu vatanın parçasıdır , Lazı da bu vatanın parçasıdır.. Her Türk vatandaşı bu bayrak altında birlik içinde yaşar. Çarpıtmaya , kışkırtmaya , farklı amaçlar peşinde koşanların da farkındayım , bazı arkadaşlar uyarıyor teşekkür ederim.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 3 Kasım 2024; 14:19:7 > |
Tüm Türk Olmayanlar Ülkeden Sınır Dışı mı Edilmeli?
-
-
Kim bu ırkçılar? Hangi konularda ne yazıyorlar? Sığınmacı karşıtlarını kastetmiyorsundur umarım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınır dışı etme başka ülke vatandaşları hakkında uygulanır. Senin saydığın milletlerin hepsi Türk vatandaşı. Sınır dışı edemezsin. Gerçi ironi boşa yazıyoruz.
-
Hocam bu iş çok kolay, Türkçe bilmiyeni yallah Papua New Guniea ya gönderecen, aşağıda ki 5 Türkçe kelime yi bildi, bildi, bilmeyeni ilk uçağa postalaycan
Perestiş
Namütenahi
Pestenkerani
Hissikablelvuku
Psişik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kürdler dinciler ermeni kökenlilerin maduriyeti bu ülkede hiç bitmez :)
ırak'tan iki kürd gelip geçen ay Türk bir müdürü öldürdüler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 2 Kasım 2024; 15:23:17 > -
Bu gidişle Türk olanlar sınırdışı edilecek ama yinede sen bilirsin
Aklı sıra ironi yapan liberal solcu mu yoksa ümmetçi mi veya belki de komünist birisinin saçmalaması. Bir kere kim ülkeden Kürtler, Lazlar, Araplar, Çerkezler gönderilsin dedi? Gönderilmesi istenen kaçak göçmenlerdir. Sayları milyonları bulan bu insanların bir kısmı ülkeye kaçak olarak girerken bir kısmı da yanlış politikalar sonucu bu ülkeye girdi. Yoksa kimse bu topraklarda yüz yıllardır yaşayan Araplara "git" diyemez. Hayatınız kolpalık üzerine. İdeolojileriniz sakat, çiğ ve anlamsız. Üstüne üstlük pek de kullanışlısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 2 Kasım 2024; 16:21:43 > -
neytullah nickine bakınca ya mülteci aşığı ya kürt ırkçısı. Sanki ülkedeki türk vatandaşları çok rahat bolluk, bereket içinde yaşıyor da her türlü zulmü eziyeti, bu kendini vatandaşlıktan ayırıştırıp imtiyaz isteyen, tc bize bokmir diyip her türlü kaçakçılığı yapan malüm azınlık çekiyor. Devlet göya bunları fişliyormuş da sokakta çeviriyormuş bilmemne. Ulan batıdaki tüm sahil şeritlerinde malüm pis işleri bunlar yapar , doğuda kaçakcılıkla geçinir devlet bile göz yumar. Devlet bunlara eğitim hizmeti verir pkk'ya ihbar edip gariban kadın öğretmenleri bile vurdururlar, yol köprü yapar onu engellerler. 50 tane sabıkası vardır içeri girmez, her türlü üniversitede, vakıfda dernekte , dini işlerde bunlar başı çeker ,toplum kurallarına 40 senedir adapte olamamıştır. 10 tane olayın 7-8 i bunlar içinden çıkar. Bakan, başbakan, hatta özal ile cbaşkanlığı bile yapmıştır. Bu kadar şımarıklığın, şuursuzluğun tek sebebi hala ortaçağ kafasındaki cahillikleri, kendilerini hiçbiryere ait hissedememeleri bir de Abd'nin gazıyla kukla gibi kullanılmaları.
Bu dediklerim içlerindeki bir kısım ayrılıkçı, apocu tayfa için, yoksa çok düzgün olanları da var.
-
O değil de Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi için Ermenilerle Bölücü Kürtlerin internette kavgası çok fena. Eskiden Türkiye düşmanlığında ortaklardı. Ülke öyle zayıfladı ki adamlar pastadan pay kapma kavgasına düştü. Zamanında Bulgaristan ve Yunanistan bu kavgayı vermişti. Osmanlı mabadıyla gülüyordu onlara, sonra Edirne'yi geri alınca sevindirik oldu.
Demem o ki: Nereden, Nereye....
E sen beni nickimden bile direk birseyler ilan ettin
Ama finalde " çok düzgün olanlar var " eklemesi yapiyorsun😆
Irkçı zekalarinin kabiliyetleri buraya kadar maalesef ama ben yerinize biraz açıklama yapayım
Soru ironiktir arkadaşlar, özellikle son zamanlarda yükselişe geçen ırkçılığa ithafen ironik ama gerçekçi bir eleştiridir.
İlk gerçek şu, temelde kimse Türk değildir.
İkinci gerçek şu, Türklük üstünlük belirtisi değildir.
Üçüncü gerçek şu, kimse kimseye doğarken seçemediği şeyleri baz alarak sahiplik taslayamaz. Dördüncü ve final gerçek, Türklük ırkı değil, bu vatanı temsil etmektedir. Yani kimsenin tapulu malı değildir.
Lazı de benim vatanımın parçası, bende Lazın vatanının parçasıyım.
Arabı da benim vatanımın parçası, bende Arabın vatanının parçasıyım.
Kürdü de benim vatanımın parçası, bende Kürdün vatanının parçasıyım.
Şu ırk üzerinden sahiplik güdüp manasız yaşamınıza mana katma peşinde olsanız da manası olmayan birşey üzerinden kimse kimseye ders vermeye kalkışmasın, önce kendisini ve durumunu sorgulasın. Tüm bu saçma ve komedi şeylerin temsil edildiği her ideolojiyi rezilde etseniz fikirlerinizin vardığı nokta ppmdeki çöp kutusudur.
Yani sayın ırkçı tayfalar, sizi ben değil, 21.yyın temel değerleri hedef alıyor, siz aslında insanlığın kendisiyle mücadele etmeye kalkışıyorsunuz o yüzden geri düşüyorsunuz. Söylemleriniz akla ve mantığa uymasa yine iyi bir şekilde çevirirsiniz, doğrudan modern çağı hedef alıyor. Bu yüzden üzerinizdeki baskıların nedeni bizim gibiler değil sizsiniz..
🎯
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 2 Kasım 2024; 17:53:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yok, mavi gözlüler kalsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin kendi dünyanda yarattığın gerçeklikler var sanırım.
ilk gerçek : Türklük bir milletin adıdır. Hatta Türki diye geçen milletler grubu vardır. bunların dilleri, tarihi, ülkeleri, belli bir genetik kümesi vardır. bu dediğin deli saçması bu bir. Ha diyorsan ki anadoluda hiç Türk yoktur, hepimiz imparatorluk mirasçısıyız ve karışmışız. karıştığımız doğru. ama hiç Türklük yok demek yinede mantıklı değil. Türkiyelilik mevzusuna iyi kaptırmışsınız kendinizi. ne de olsa yeni proje bu tabi.
ikinci gerçek : Türkler sağlam bir tarihi olan köklü bir millettir. Kimseye üstünlük aşağılık belirtmek haddimize değil, ama tarih boyunca persleri, romayı yıkmış yeni medeniyetler kurmuş, buraları yönetmiş, nice milletlere önderlik etmiş bir millet üstün mü aşağı mı o pek subjektif bir konu değil bence. ayrıca her milletin iyi veya kötü hem fiziksel hem zihinsel avantajları ve dezavantajları vardır. bu da yine subjektif bir konu değil pek.
Üçüncü gerçek : insanlık tarihi kölelik sistemleriyle, kast sistemleriyle, sömürgelerle doludur. yani öyle çokta kimse kimsenin sahibi değil durumu olmamış pek. gücü yeten güçsüzü ezmiş. hatta daha 100 yıl öncesine kadar bazı ülkelerde kölelik sistemi vardı. bu da yanlış. ha adaletli mi? değil tabi ki. ama böyle birşey yok dersen neye göre derler adama?
Türkler ırkçı bir millet olsaydı bu kadar ne idüğü belirsiz insanın sınırlarından geçmesine, şehirlerinde demografisinin bozulmasına, suç oranlarını arttırmasına üstüne şımarıklaşıp kendi milletine aklınca laf sokmasına izin vermezdi.
sana kendi çarpık ideolojinde yarattığın gerçekliklerle hayatta başarılar.
fakat gerçekler öyle değil ne yazık ki.
Bizim derdimiz Kürtle, Çingeneyle yada Afgan, Paki, Suriyeliyle değil. bu vatanla sorunu olanlara, düzeni bozanlarla, insan gibi yaşamaya çalışan insanların huzurunu bozanlarlardır.
Sorunlu insanı ne Kürt ister ne Türk ister, ne isveç, ne de japonya.
Bu ülkeye sığınmacı geleceksede adam gibi gelsin, misafir olduğu yerde huzur bozmasın, insan gibi yaşasın, istila etmesin. tek derdimiz bu.
Eğer tek sıkıntı Türklerse isveçe ve japonyaya giden ortadoğulu halkları bir araştır ve oradaki yerli halkların onlara karşı tepkisine bir bak. aynı soruyu kendine sor bir daha. tek sıkıntı gerçekten Türkler mi?
Veyahut ortadoğulular avrupada neden bu kadar tepki çekiyor? senin mantığınla bakacaksak bütün dünya ırkçı ama ırkçılığa uğrayanlar, ortadoğulu milletler dünyanın en temiz insanları, hepsi sütten çıkmış akkaşık. yersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 2 Kasım 2024; 18:32:0 >
-
Sayemde güzel günah çıkarıyorsunuz,
Kim daha önce bir ırka dayatma yaptıysa beni onun üzerinden dost ilan ediyor.
Halbuki mesajım son derece basit, bu ülke kimsenin tapulu malı değildir ve her Türk vatandaşının vatanıdır.
Biri daha önce göçmenlere ırkçılık yapmış, açtığım konuyu görünce göçmen dostu ilan etti.
Diğeri daha önce kürtlere ırkçılık yapmış, açtığım konuyu görünce kürt ırkçısı ilan etti.
Bir başkası her ikisine yapmış, beni hem göçmen dostu, hem kürt ırkçısı ilan etti.
Ermenilere yapan olursa bu sefer ermeni dostu ilan edileceğim.
Sayın ırkçılar tekrar vurguluyorum ben kimsenin dostu değilim, sizi hedef alan ben değilim. En temel insani değerler ve gerçekler sizi hedef alıyor.
"Bu ülke kimsenin tapulu malı değildir ve her Türk vatandaşının vatanıdır."
Siz aslında bu gerçeğin kendisiyle savaş veriyorsunuz ve kim buna benzer bir şey ima ederse tüü kaka yahu akşama kadar konuş, mantık - çağ kabul etmediği sürece kaybeden sen olursun.
Size düşen şey eski çağlardan kalan ve hayatta kalmak için gereken ırk dayatmasına son vermek, değişim sürecine girmek.
"Yahu bir dakika be, adam haklı aslında" demek zor değil gurur yapmayın
-
Yaşın muhtemelen 30 civarı halen cahilliğini forum köşelerinde saçıyorsun. Türk vatandaşlığı kavramı Atatürk zamanından beri aynı, önce git bu kavramın anlamını öğren. Türk vatandaşlığının, safkan Türk, arı arkı gibi faşist ırkçı söylemlerle alakası yok , bunu savunan da en en az senin kadar saçmalamış. Milliyeti ne olursa olsun ülkeye vatandaşlık bağıyla bağlı herkese türk vatandaşı denir nokta. İsterse hristyan, yahudi , ermeni , rum, kürt , laz olsun ülkesine bağlı , ülkenin çıkarlarını düşünen , vatanına milletine bağlı herkese Türk vatandaşı denir nokta bunun ırkçılıkla alakası yok tüm ulus devletlerde vatandaşlık kavramı böyledir, bunun en güzel örneklerinden biri Fedondur, ben milliyetçiyim diyen kitlenin %90 undan daha fazla vatansever , resmen ülke aşığı bir adam aslen rum asıllıdır. Bu almanyada da aynı abd de aynı.
Taktığın kürt veya ümmetçi at gözlüğü yüzünden bunu anlamaman normal. Nedense alman vatandaşlığına geçen kürdler yav bize niye alman vatandaşı diyorsunuz demiyor. İş türkiyeye gelince yok ben türk vatandaşı değişlm, bana türk demeyin diyor. Lan sana türk diyen mi var, ülkenin vatandaşı olduğun için Türk vatandaşı deniyor. Paşam istiyor ki hem ülkenin vatandaşı olsun Hem de kimliğinde Kürt vatandaşı yazsın. Bu tamamen eğitimsizlik ve cahillikten başka birşey değil.
Çıkıp sağda solda ben kürdüm niye türk vatandaşı olayım gibi saçma sapan cahil söylemlerinizi kusuyorsunuz. 21.yy un temel değerleri vs diye masal anlatacağını git sen önce doğuda niye küçücük kızlar evlendiriliyor, mal gibi alınıp satılıyor, toprak ağalığı , aşiret sistemi var ona kafa yor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 2 Kasım 2024; 18:52:36 >
-
Türklük üstünlük göstergesidir.
tarihte 16 imparatorluk kurmuş bir millettir
Sayabildiğin 5 medeniyeti de ya yıkmıştır ya yıkılmanın eşiğine sürmüştür!
aryan teorisinde en kuzeydeki en batıdaki ile bile anlaşamaz ama 5000km uzaktaki Türk diğer Türkler aynı sayıları sayar, gidip geldiğini anlatabilir.
kimse kimsenin parçası değildir.
zamanında osmanlı sultanlarının yaptığı hataların bedelini Türkler ödedi!
60 milyon Azerbaycan Türkü aslında bugün Anadoluda olacaktı. yavuz denilen şahıs yüzünden hepsi anadoludan sürüldü.
vakti zamanında burada fazlı vergi vermek zorunda kalıp kalabilmişlerin, Türkiye ve Türklük üzerine söz söyleme hakları yoktur.
her millet zaten kendi adını devletine vermiştir.
Anglia => Anglo saxonların
Deutch-land => Deutsch insanlarının
İtalia => italik insanların
Bulgaria => Bulgar insanlarının
Tourkia => Türk insanlarının
bir yerde ben kourdia diye birşey okumadım bilmem.
lazia diye birşey okumadım bilmem.
çerkezya vardır ve rus hakimiyeti altındadır. tarihi belgeleri var.
yani acınız varsa bunu Türkler üzerinden bastırmaya çalışmayın.
neytullah nickine bakınca ya mülteci aşığı ya kürt ırkçısı. Sanki ülkedeki türk vatandaşları çok rahat bolluk, bereket içinde yaşıyor da her türlü zulmü eziyeti, bu kendini vatandaşlıktan ayırıştırıp imtiyaz isteyen, tc bize bokmir diyip her türlü kaçakçılığı yapan malüm azınlık çekiyor. Devlet göya bunları fişliyormuş da sokakta çeviriyormuş bilmemne. Ulan batıdaki tüm sahil şeritlerinde malüm pis işleri bunlar yapar , doğuda kaçakcılıkla geçinir devlet bile göz yumar. Devlet bunlara eğitim hizmeti verir pkk'ya ihbar edip gariban kadın öğretmenleri bile vurdururlar, yol köprü yapar onu engellerler. 50 tane sabıkası vardır içeri girmez, her türlü üniversitede, vakıfda dernekte , dini işlerde bunlar başı çeker ,toplum kurallarına 40 senedir adapte olamamıştır. 10 tane olayın 7-8 i bunlar içinden çıkar. Bakan, başbakan, hatta özal ile cbaşkanlığı bile yapmıştır. Bu kadar şımarıklığın, şuursuzluğun tek sebebi hala ortaçağ kafasındaki cahillikleri, kendilerini hiçbiryere ait hissedememeleri bir de Abd'nin gazıyla kukla gibi kullanılmaları. Bu dediklerim içlerindeki bir kısım ayrılıkçı, apocu tayfa için, yoksa çok düzgün olanları da var. |
Kim bu ırkçılar? Hangi konularda ne yazıyorlar? Sığınmacı karşıtlarını kastetmiyorsundur umarım?
|
Aklı sıra ironi yapan liberal solcu mu yoksa ümmetçi mi veya belki de komünist birisinin saçmalaması. Bir kere kim ülkeden Kürtler, Lazlar, Araplar, Çerkezler gönderilsin dedi? Gönderilmesi istenen kaçak göçmenlerdir. Sayları milyonları bulan bu insanların bir kısmı ülkeye kaçak olarak girerken bir kısmı da yanlış politikalar sonucu bu ülkeye girdi. Yoksa kimse bu topraklarda yüz yıllardır yaşayan Araplara "git" diyemez. Hayatınız kolpalık üzerine. İdeolojileriniz sakat, çiğ ve anlamsız. Üstüne üstlük pek de kullanışlısınız. |
kürdler dinciler ermeni kökenlilerin maduriyeti bu ülkede hiç bitmez :) ırak'tan iki kürd gelip geçen ay Türk bir müdürü öldürdüler. |
E sen beni nickimden bile direk birseyler ilan ettin
Ama finalde " çok düzgün olanlar var " eklemesi yapiyorsun😆 Irkçı zekalarinin kabiliyetleri buraya kadar maalesef ama ben yerinize biraz açıklama yapayım Soru ironiktir arkadaşlar, özellikle son zamanlarda yükselişe geçen ırkçılığa ithafen ironik ama gerçekçi bir eleştiridir. İlk gerçek şu, temelde kimse Türk değildir. İkinci gerçek şu, Türklük üstünlük belirtisi değildir. Üçüncü gerçek şu, kimse kimseye doğarken seçemediği şeyleri baz alarak sahiplik taslayamaz. Dördüncü ve final gerçek, Türklük ırkı değil, bu vatanı temsil etmektedir. Yani kimsenin tapulu malı değildir. Lazı de benim vatanımın parçası, bende Lazın vatanının parçasıyım. Arabı da benim vatanımın parçası, bende Arabın vatanının parçasıyım. Kürdü de benim vatanımın parçası, bende Kürdün vatanının parçasıyım. Şu ırk üzerinden sahiplik güdüp manasız yaşamınıza mana katma peşinde olsanız da manası olmayan birşey üzerinden kimse kimseye ders vermeye kalkışmasın, önce kendisini ve durumunu sorgulasın. Tüm bu saçma ve komedi şeylerin temsil edildiği her ideolojiyi rezilde etseniz fikirlerinizin vardığı nokta ppmdeki çöp kutusudur. Yani sayın ırkçı tayfalar, sizi ben değil, 21.yyın temel değerleri hedef alıyor, siz aslında insanlığın kendisiyle mücadele etmeye kalkışıyorsunuz o yüzden geri düşüyorsunuz. Söylemleriniz akla ve mantığa uymasa yine iyi bir şekilde çevirirsiniz, doğrudan modern çağı hedef alıyor. Bu yüzden üzerinizdeki baskıların nedeni bizim gibiler değil sizsiniz.. 🎯 |
Senin kendi dünyanda yarattığın gerçeklikler var sanırım. ilk gerçek : Türklük bir milletin adıdır. Hatta Türki diye geçen milletler grubu vardır. bunların dilleri, tarihi, ülkeleri, belli bir genetik kümesi vardır. bu dediğin deli saçması bu bir. Ha diyorsan ki anadoluda hiç Türk yoktur, hepimiz imparatorluk mirasçısıyız ve karışmışız. karıştığımız doğru. ama hiç Türklük yok demek yinede mantıklı değil. Türkiyelilik mevzusuna iyi kaptırmışsınız kendinizi. ne de olsa yeni proje bu tabi. ikinci gerçek : Türkler sağlam bir tarihi olan köklü bir millettir. Kimseye üstünlük aşağılık belirtmek haddimize değil, ama tarih boyunca persleri, romayı yıkmış yeni medeniyetler kurmuş, buraları yönetmiş, nice milletlere önderlik etmiş bir millet üstün mü aşağı mı o pek subjektif bir konu değil bence. ayrıca her milletin iyi veya kötü hem fiziksel hem zihinsel avantajları ve dezavantajları vardır. bu da yine subjektif bir konu değil pek. Üçüncü gerçek : insanlık tarihi kölelik sistemleriyle, kast sistemleriyle, sömürgelerle doludur. yani öyle çokta kimse kimsenin sahibi değil durumu olmamış pek. gücü yeten güçsüzü ezmiş. hatta daha 100 yıl öncesine kadar bazı ülkelerde kölelik sistemi vardı. bu da yanlış. ha adaletli mi? değil tabi ki. ama böyle birşey yok dersen neye göre derler adama? Türkler ırkçı bir millet olsaydı bu kadar ne idüğü belirsiz insanın sınırlarından geçmesine, şehirlerinde demografisinin bozulmasına, suç oranlarını arttırmasına üstüne şımarıklaşıp kendi milletine aklınca laf sokmasına izin vermezdi. sana kendi çarpık ideolojinde yarattığın gerçekliklerle hayatta başarılar. fakat gerçekler öyle değil ne yazık ki. Bizim derdimiz Kürtle, Çingeneyle yada Afgan, Paki, Suriyeliyle değil. bu vatanla sorunu olanlara, düzeni bozanlarla, insan gibi yaşamaya çalışan insanların huzurunu bozanlarlardır. Sorunlu insanı ne Kürt ister ne Türk ister, ne isveç, ne de japonya. Bu ülkeye sığınmacı geleceksede adam gibi gelsin, misafir olduğu yerde huzur bozmasın, insan gibi yaşasın, istila etmesin. tek derdimiz bu. Eğer tek sıkıntı Türklerse isveçe ve japonyaya giden ortadoğulu halkları bir araştır ve oradaki yerli halkların onlara karşı tepkisine bir bak. aynı soruyu kendine sor bir daha. tek sıkıntı gerçekten Türkler mi? Veyahut ortadoğulular avrupada neden bu kadar tepki çekiyor? senin mantığınla bakacaksak bütün dünya ırkçı ama ırkçılığa uğrayanlar, ortadoğulu milletler dünyanın en temiz insanları, hepsi sütten çıkmış akkaşık. yersen |
Son gelen yorumlar lafonten masalları gibi Neyse, dostlar konuya Irkçılık gibi kıstas ve gruplaşmalar yapanların aslında düşük zekaya sahip olduğu araştırmalara eklenmiş , belgelerini ekledim bakarsınız.. İyi akşamlar herkese |
Sayemde güzel günah çıkarıyorsunuz, Kim daha önce bir ırka dayatma yaptıysa beni onun üzerinden dost ilan ediyor. Halbuki mesajım son derece basit, bu ülke kimsenin tapulu malı değildir ve her Türk vatandaşının vatanıdır. Biri daha önce göçmenlere ırkçılık yapmış, açtığım konuyu görünce göçmen dostu ilan etti. Diğeri daha önce kürtlere ırkçılık yapmış, açtığım konuyu görünce kürt ırkçısı ilan etti. Bir başkası her ikisine yapmış, beni hem göçmen dostu, hem kürt ırkçısı ilan etti. Ermenilere yapan olursa bu sefer ermeni dostu ilan edileceğim. Sayın ırkçılar tekrar vurguluyorum ben kimsenin dostu değilim, sizi hedef alan ben değilim. En temel insani değerler ve gerçekler sizi hedef alıyor. "Bu ülke kimsenin tapulu malı değildir ve her Türk vatandaşının vatanıdır." Siz aslında bu gerçeğin kendisiyle savaş veriyorsunuz ve kim buna benzer bir şey ima ederse tüü kaka yahu akşama kadar konuş, mantık - çağ kabul etmediği sürece kaybeden sen olursun. Size düşen şey eski çağlardan kalan ve hayatta kalmak için gereken ırk dayatmasına son vermek, değişim sürecine girmek. "Yahu bir dakika be, adam haklı aslında" demek zor değil gurur yapmayın |
Benzer içerikler
- ömer aktaşöz yorumlar
- hyperbon sakız boykot mu
- viagra reklamı veren kanallar
- atık su bedeli nedir
- reisten sonra kim gelecek
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- kaliforniyum nedir
- atatürk filmi
- imei kayıt ücreti
- 2025 model arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X