< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Türk Olmayanlar Ülkeden Sınır Dışı mı Edilmeli? (3. sayfa)
-
-
Konunun mesajlarına bakıyorum kimi konuyu açma sebebimi göçmenler nedeniyle olduğunu düşünmüş.
Kimi de Kürtlerden dolayı
Kimi de Araplardan dolayı.
Konuyu ilk açtığımda parentez içinde bir şey söyledim. Son derece açık ve net. "Irkçılara ithafen"
Son zamanlarda fazlaca Türk ırkçılarına rastladım onlara yönelik ironik bir eleştiriden ibarettir.
Türk ırkçılarını eleştiriyor oluşum bu ırkçılığın Araplarda da, Kürtlerde de, yada diğer etnik gruplarda da olmadığını göstermiyor arkadaşlar.
Kürdün de ırkçısı var, Arabın da ırkçısı var.
İşte bu yüzden konuya Irkçılığın neden oluştuğuyla alakalı bilimsel makaleler ekledim. Vurgum son derece basit ve anlaşılır.
Tekrar vurguluyorum yapanlar için ; Irkçılık yapmayın, kimseye seçemediği şeylerle ayrıma girmeyin. Çünkü bunun gerçekten bir mantığı yok.
Sebep her ne olursa olsun, bir insanı sadece yaptıklarından sorumlu tutabiliriz, kimseyi etnik kökeniyle suçlu ilan edemeyiz.
Türküde bu vatanın parçasıdır Kürdüde bu vatanın parçasıdır Arabıda bu vatanın parçasıdır , Lazı da bu vatanın parçasıdır.. Her Türk vatandaşı bu bayrak altında birlik içinde yaşar.
Çarpıtmaya , kışkırtmaya , farklı amaçlar peşinde koşanların da farkındayım , bazı arkadaşlar uyarıyor teşekkür ederim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X