Şimdi Ara

🚨TÜRKİYE OYUN SEKTÖRÜNE DUYURUMUZDUR🚨 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
11.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @BlogKaan Hocam şu konuyu temizleyip gereken cezaları ver lütfen. Analar bacılar havada uçuşmuş. Konu Türk oyunculara aşırı fayda sağlayabilecek iken birkaç dengesiz yüzünden saçma sapan yerlere gidiyor.

• Adminler konuyu gereksiz mesajlarsan temizlerse iyi olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

• https://forum.donanimhaber.com/turkce-dil-destegi-kampanyasi-ubisoft--152597245

Zamanında bayağı uğraşmıştım. Desteği pek bulamadım. Ama her türlü desteği veririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Alim kullanıcısına yanıt

https://twitter.com/erenrglu

Burdan organizasyonı başlatan kişiye yazabilirsiniz hocam.

• oyungazi kullanıcısına yanıt
    Birkaç arkadaşla yaptık. Büyük küçük çoğu yayıncılara Dm attık. Geri dönenler oldu ama para istediler. Sabıııır deyip başka yayıncıya yazdık. Onlar da yarım ağız anons edip sallamadı. Benim de iş yoğunluğum nedeniyle pek ilgilenemedim.
    Öyle kaldı.
    Umarım bu sefer sağlam örgütlü bir adım atılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trise kullanıcısına yanıt

Çok sevdiğin veya seveceğin bir oyun çıkıyor. Ama oyunun yapımcıları çinli ve onlarda senin gibi düşünüp, aynı eforu çince öğrenmek için harcayabilirsin diyip oyununu sadece çince çıkartıyor. O zamanda gidip çince mi öğreneceksin ? Sonra da Rusya senin sevdiğin bir eser çıkartıyor ve senin kafada düşünüp oyunu sadece Rusça çıkartıyor. Bu seferde 10 saatlik bir oyun için çince den sonra rusça mı öğreneceksin ? Kusura bakma da sana çok semer vuran olur kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 27 Ağustos 2023; 3:27:18 >
  • Mantık çerçevesine oturttuğumuzda iki olayın da gerçekleşme ihtimali yok. Türkçe globalde para eden bir dil değil, localization(çeviri) ekipleri bununla zaman kaybetmek istemiyor. Oyun örneğinden gidersek, Türkçe dil desteği gelse bile bu sefer regional pricing yok mu diye ağlanıyor ya da korsan şekilde oynanıyor. İngilizce bilmeyen bir bireyin hayatı kaçırdığını düşünüyorum, bilmeyen kişilerin de kendini avutma çabası ironik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trise -- 27 Ağustos 2023; 8:29:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tabi canım Blizzard boşuna ekledi Diablo 4 e Türkçe. Baldur Gate 3 boşuba eklediler hadi onları geçtim Persona 3,e bile geleceği onaylandı.Boş argümanlarınızla çok şey bildiğinizi zanneden boş insanlardan başka birşey değilsiniz.

Hocam zaten senin gibi belli bir duruşu olmayan insanlar bu memlekette aç kalmaz. Yeri gelir Arapça öğrenirsiniz yeri gelir Fransızca öğrenirsiniz. Girdiğiniz her kalıbın şeklini alır bir şekilde yaşamasını bilirsiniz. Bide evrimi inkâr ederler, sizin gibiler canlı örnekleri varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofmide -- 27 Ağustos 2023; 10:9:37 >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Bu insanlar İngilizce bile bilmiyorlardır emin ol.Koskoca firmalarda sabahtan akşama kadar İngilizceyle uğraşan arkadaşlarım var biz bile ingilizceyi bilmiyoruz diyorlar. Cem yılmaz bunun örneğini vermişti zamanında 3 5 kendini ifade etmeyi ingilizce biliyorum zannedip saçmasapan ego kasıyorlar.Birtane saçmasapan insanın tekide Diablo 4 konusunda gelip neden Türkçe eklediler die ağlıyodu hasta bunlar rahatsız :)

Senin mantığınla cevap verdim işte. Sende böyle kalırsın işte.

İnternette online oyun oynayıp, sabah akşam çavuşu tokatlamayı hayat sanmışsın sen kardeşim. Böyle ot gibi yaşadıktan sonra ingilizce bilsen nolur ki ?

Benden sana tavsiye kendini insanlardan soyutlayıp eve kapanma. İleri de çok zorluk çekersin kardeşim. Gerçek hayat senin hayal ettiğin gibi değil. Boşver İngilizceyi sen. İnsanlardan çekinme, sürekli insanlarla kavga ederek dikkat çekmeye çalışma. Kendinizi bu kadar ezik görmeyin. Hayat online oyunlardan ibaret değil.

• Buraya gelip büyük firmalar neden oyunlarına türkçe dil desteği eklemiyor diyene kadar başımızdaki bu basiretsiz ve beceriksiz hükümetin durduk yere neden doları 7'den 27'ye fırlattığını, durduk yere enflasyon yarattığını ve yine durduk yere alım gücümüzü düşürüp steamden veya bir başka platformdan gönlümüzce oyunlar satın alamadığımızı ve orjinal satışların azaldığını sorgulasın.

Şuan bir kaç tane orjinal oyunu fiyatı yüksek diye almaktan vazgeçtim ve indirim yapılmasını kovalıyorum ya da en son çare korsan indireceğiz. Fiyatlar ve kurlar eskisi gibi olsaydı o oyunlar şimdi çoktan satın alınmış ve hatim edilmişti bile. Arap milletinden ve ümmetçilik anlayışından ne kadar nefret etsemde şuan arapça biliyor olmak isterdim. Yaradan bunları cehennem sıcaklarına karşı petrol ile ödüllendirmiş resmen, petrolleri olmasaydı şayet Afrika ülkelerinden hiç bir farkları olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 27 Ağustos 2023; 12:8:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.