Şimdi Ara

Tüm Videolarım......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Başarılar
  • Manyaklığın Alemi Yoq Zırt Pırt Clan Kurup Dağıtıon Soyuldum Die Kulelere Yatmaya Gidion Bence O Kadar Emek Veripte Onları Yapmak Salaklık Gelio Bana...
  • loughnig...."zeki" arkadas......
    o adam onları interserver war da yapıo ne de olsa arese dondumu eski haline gelicek
    sadece fantezi yapıyo
    sen bunu anlamıosan asıl salaklık sendedir.............
    baskaları icin hukum vermeden once biraz dusun
  • valla ceek doğruyu sölemek gerekirse ciddi bi şekilde oynamıon bu oyunu.hep saçma sapan şeyler yapıon.savaşı çekmişsin shelleri çıkarıon bimem ne yapıon.yok upgrade yapıon.zaten galiba senin hobin klan kurup dağıtmak.ikide bi pelerin görevi yapıon.madem adam akıllı bi pk çekte bi işe yarasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaughingOfLoud

Manyaklığın Alemi Yoq Zırt Pırt Clan Kurup Dağıtıon Soyuldum Die Kulelere Yatmaya Gidion Bence O Kadar Emek Veripte Onları Yapmak Salaklık Gelio Bana...

Ve diğer arkadaş
    quote:

valla ceek doğruyu sölemek gerekirse ciddi bi şekilde oynamıon bu oyunu.hep saçma sapan şeyler yapıon.savaşı çekmişsin shelleri çıkarıon bimem ne yapıon.yok upgrade yapıon.zaten galiba senin hobin klan kurup dağıtmak.ikide bi pelerin görevi yapıon.madem adam akıllı bi pk çekte bi işe yarasın...

siz ikiniz rockclimber in imzasını okuyunuz lutfen..
    Ha bide ceek arkadaş paylaşım içim teşekkür ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor_tr -- 24 Mart 2006; 13:10:33 >

• valla videolarına tıklayınca sunucu bulunamıyo dio nasıl izlicem yardım plss...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaharaman1992

valla videolarına tıklayınca sunucu bulunamıyo dio nasıl izlicem yardım plss...

yaw birsürü kişi söyledi anlamıyormusunuz?
  • rapid share de bunları birleştir **** yazan yere

shelleri çıkarıon bimem ne yapıon.

Demiş Arkadaş Elveda Videosunu izlediyse o upragedeler gerçek ha itsok videosunu izlediyse onlar gerçek degil
    madem adam akıllı bi pk çekte bi işe yarasın...
    yazmışsınwww.mytc.net/~/Pkz.wmv

ilk önce yazdıklarımı oku ondan sonra yorum yap

Manyaklığın Alemi Yoq Zırt Pırt Clan Kurup Dağıtıon Soyuldum Die Kulelere Yatmaya Gidion Bence O Kadar Emek Veripte Onları Yapmak Salaklık Gelio Bana...

Evet Canım isterse clan kurarım istemezse kurmam 1 haftada 3 clan kurdugum oldu bu seni ne ilgilendirir?

Emek Veripte Onları Yapmak Salaklık Gelio Bana...

Buna kesinlikle katılıyorum salaklık degilde Sinir diyelim birşeye Sinirlendimmi çok cabuk parlarım ve cok zararlı çıkarım işin içinden

Destekleyen arkadaşlara teşekkürler

• walla bu +6 raptır videosu cok hosuma gitti , izliyorum demin baktim 2 tane citin shell yakti we (ki ben olsaydim bu noktadan sonra monitore bi kafa atarim) we hala cok sogukkanli bisekilde itemleri basmaya devam etti bende dedim ki acaba nasil bi psikoloji icindedir ceek 2 shell i yaktiktan sonra ve bu dusuncelerimden sonra video sonunda yazdigin yazi ile koptum '' aglayayimmi sevineyimmi''

• :p
  • CeeK ßilal aßiye Selam SÖle
  • ceek bu arada video lar cok net bu ekran kartından mı yoksa cektiğin video programındanmı kaynaklanıyo

• valla dogrusunu soylemek gerekırse bende pek anlamadım bu vıdeorlarda
  • Knight Quest
    http://****.de/files/16241218/dc_quest.wmv.html

bu video hangi server diez de böyle bir clan var da
  • a pk ve elveda video su galiba tam inmiyo ilk download ettigimde elvede videosunu %80 kadar indirdi sonra kendi kendine bitirdi video 4/3 u indi..2 nci download da %10 da video yu indirmis saydi ve bitti.

Bu bilgisayardan mi yoksa videodanmi kaynaklaniyor acaba arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.