Şimdi Ara

Bazı web sayfalarında içerikler tam açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
64.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim garip mi garip bir sorunum var. Hemen izah edeyim. Bazı web sayfalarında içerikler tam gösterilmiyor. Örnek vermek gerekirse en basitinden ntvmsnbc.com adresine girdiğimde resimler gözükmüyor, sayfa tam olarak açılmıyor. Google'ın web mağazasında da durum aynı resimler gözükmüyor. Hepsiburada.com'da durum aynı, Bimeks'in internet sayfasında durum aynı. Bunun gibi daha bir sürü sayfa sayabilirim. Önceden Habertürk'te böyle bir şey vardı yeni arayüzüne geçtikten sonra sorun hemen hemen düzeldi. Hürriyet, Milliyet, Fanatik, Donanımhaber, Techpowerup, Tomshardware vb. bu sitelerde hiç bir sorun yok sayfalar tam halleriyle açılıyor.

Chrome ve Firefox'ta Ad block eklentisi aktif. Her ikisinde de durum aynı. Opera'da reklamlar engelli ondada durum aynı. Acaba Ad block'tan mı diye şüphelendim arkadaşlara sordum onlarda bir sorun yok.

Java yüklü ve güncel. Flash yüklü ve güncel. Window güncelleştirmeleri tam. Antivirüs yüklü, anti-malware yüklü (güncelleştirmeleri tam) sistem temiz bir sorun yok.

Bir fikri olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutumnLeaf -- 2 Haziran 2011; 20:49:01 >

• sorun yeni mi oluştu hep mi böyleydi
  • Kimsenin fikri yok mu bu konuda? :(

(Flood için kusura bakmayın...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutumnLeaf

Kimsenin fikri yok mu bu konuda? :(

(Flood için kusura bakmayın...)
    dns varsa veya yoksa verdiğim dns adreslerini yazarak denermisiniz
    198.153.192.1
    198.153.194.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceyatmaz

sorun yeni mi oluştu hep mi böyleydi

Hep böyleydi.

quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

198.153.192.1
    198.153.194.1

DNS kullanıyorum zaten. Kullanmadan önce de aynıydı, kullandıktan sonra da aynı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geceyatmaz

sorun yeni mi oluştu hep mi böyleydi

Hep böyleydi.

quote:

198.153.192.1
    198.153.194.1

DNS kullanıyorum zaten. Kullanmadan önce de aynıydı, kullandıktan sonra da aynı.

Alıntıları Göster
    verdiğim adresleri deneyin yinede bi kaybınız olmaz ayrıca ccleaner ile temizlik yapın

• quote:

verdiğim adresleri deneyin yinede bi kaybınız olmaz ayrıca ccleaner ile temizlik yapın

Denedim hepsini ben, hepsinde de sonuç aynı. CCleaner'ı da sürekli kullanan biriyim maksimum 2 hafta süreyle yani.. Modem güvenlik duvarı ya da Windows güvenlik duvarıyla alakalı olabilir mi? Öyle düşünüyorum ama onları da kapatırsam nasıl olacak ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutumnLeaf -- 4 Haziran 2011; 18:25:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Denedim hepsini ben, hepsinde de sonuç aynı. CCleaner'ı da sürekli kullanan biriyim maksimum 2 hafta süreyle yani.. Modem güvenlik duvarı ya da Windows güvenlik duvarıyla alakalı olabilir mi? Öyle düşünüyorum ama onları da kapatırsam nasıl olacak ki?

Alıntıları Göster
    hort

sonuç

• quote:

Hepinize selam arkadaşlar,

Benim garip mi garip bir sorunum var. Hemen izah edeyim. Bazı web sayfalarında içerikler tam gösterilmiyor. Örnek vermek gerekirse en basitinden ntvmsnbc.com adresine girdiğimde resimler gözükmüyor, sayfa tam olarak açılmıyor. Google'ın web mağazasında da durum aynı resimler gözükmüyor. Hepsiburada.com'da durum aynı, Bimeks'in internet sayfasında durum aynı. Bunun gibi daha bir sürü sayfa sayabilirim. Önceden Habertürk'te böyle bir şey vardı yeni arayüzüne geçtikten sonra sorun hemen hemen düzeldi. Hürriyet, Milliyet, Fanatik, Donanımhaber, Techpowerup, Tomshardware vb. bu sitelerde hiç bir sorun yok sayfalar tam halleriyle açılıyor.

Chrome ve Firefox'ta Ad block eklentisi aktif. Her ikisinde de durum aynı. Opera'da reklamlar engelli ondada durum aynı. Acaba Ad block'tan mı diye şüphelendim arkadaşlara sordum onlarda bir sorun yok.

Java yüklü ve güncel. Flash yüklü ve güncel. Window güncelleştirmeleri tam. Antivirüs yüklü, anti-malware yüklü (güncelleştirmeleri tam) sistem temiz bir sorun yok.

modem ayalarına gidip firewall disable yapın bende aynı sorun vardı firewall devre dışı bırakınca sorun çözüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: obiwan165

quote:

Hepinize selam arkadaşlar,

modem ayalarına gidip firewall disable yapın bende aynı sorun vardı firewall devre dışı bırakınca sorun çözüldü
    Arkadaşım aynı sorun bende de vardı ve googleden arayınca direk sorunumun ilacı herzamnki gibi forumdonanımda çıktı ve arladaşın dediği gibi modem arayüzünden firewall ayarını devre dışı bırakarak kaydet dedim ve siteler açılmaya hemde eskisinden daha hızlı açılmaya başladı. Bende acaba win7 den mı kaynaklanıyor diyordum..haberturk,hepsiburada,teknosa ve benzerı sıtelerın içeriği tam acılmıyordu kafayı yıyordum..çok teşekkü ederim. pekı firewall devre dısı bırakmak bizi dışardan gelen tehditlere karşı savunmasız bırakmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Arkadaşım aynı sorun bende de vardı ve googleden arayınca direk sorunumun ilacı herzamnki gibi forumdonanımda çıktı ve arladaşın dediği gibi modem arayüzünden firewall ayarını devre dışı bırakarak kaydet dedim ve siteler açılmaya hemde eskisinden daha hızlı açılmaya başladı. Bende acaba win7 den mı kaynaklanıyor diyordum..haberturk,hepsiburada,teknosa ve benzerı sıtelerın içeriği tam acılmıyordu kafayı yıyordum..çok teşekkü ederim. pekı firewall devre dısı bırakmak bizi dışardan gelen tehditlere karşı savunmasız bırakmaz mı?

Alıntıları Göster
    Fazla bilgi sahibi değilim.Ama bence DNS ayarlarından kaynaklanıyor olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: dogaunl

Fazla bilgi sahibi değilim.Ama bence DNS ayarlarından kaynaklanıyor olabilir..

Alıntıları Göster
    2. HORT

Ne yapmak lazım arkdaşlar? Bende de aynı problem hasıl oldu. Win8 yüklü yeni aldığım pc de böyle bir sorun yaşıyorum. Eski makinada bi sorun yok. Modem ayarlarına girip firewall devre dışı bırakmak sakat gibi geldi. Bir de diğer makinalarda problem olmayıp ben de olması can sıkıcı

kliksa ana sayfası mesela böyle çıkıyor. Yenile deyince düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 16 Aralık 2012; 23:42:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

2. HORT

Ne yapmak lazım arkdaşlar? Bende de aynı problem hasıl oldu. Win8 yüklü yeni aldığım pc de böyle bir sorun yaşıyorum. Eski makinada bi sorun yok. Modem ayarlarına girip firewall devre dışı bırakmak sakat gibi geldi. Bir de diğer makinalarda problem olmayıp ben de olması can sıkıcı

Alıntıları Göster
    Bir horta benden olsun lanet şey resimler çıkmıyor çogu siteyede güvenli degil diyor google,a bile güvenli degil deyip açmıyor

• quote:

2. HORT

bi hortta benden :) bendede bazı sayfalar böyle açılıyo DH girince mesajlar falan yazan kısım görünüyo bitek diyer yerler görünmüyo flaşplayer yüklemeden önce böyle bi sorun yoktu aslında vardı ama çok nadir

• quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

quote:

2. HORT

bi hortta benden :) bendede bazı sayfalar böyle açılıyo DH girince mesajlar falan yazan kısım görünüyo bitek diyer yerler görünmüyo flaşplayer yüklemeden önce böyle bi sorun yoktu aslında vardı ama çok nadir

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: r522js02tr

aynı sorun bendede var

Alıntıları Göster
    Bende de vardı bu sorun, modemin arayüzünden firewall'ı kapattım. Tarayıcıların cache lerini boşalttım ve tüm sayfalar on numara açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugra24

Bende de vardı bu sorun, modemin arayüzünden firewall'ı kapattım. Tarayıcıların cache lerini boşalttım ve tüm sayfalar on numara açıldı

Alıntıları Göster
    Ne yaptıysam olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Ne yaptıysam olmuyor

Alıntıları Göster
    Bu linki inceleyin aynı sorunsa çözümü de mesajların içinde mevcut 1 yıl bu sorunu yaşadım araştırmalarım sonucunda bu konuyu buldum ve sonunda sorunum düzeldi.

http://forum.ceviz.net/windows/108103-bazi-sayfalar-acilmiyor-tam-acilmiyor.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Sword

Bu linki inceleyin aynı sorunsa çözümü de mesajların içinde mevcut 1 yıl bu sorunu yaşadım araştırmalarım sonucunda bu konuyu buldum ve sonunda sorunum düzeldi.

http://forum.ceviz.net/windows/108103-bazi-sayfalar-acilmiyor-tam-acilmiyor.html

Alıntıları Göster
    beyler çok saolun ya bu sorun benide sinir ediyordu firewall kapatınca halloldu :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: mimajor

beyler çok saolun ya bu sorun benide sinir ediyordu firewall kapatınca halloldu :))))

Alıntıları Göster
    Sayfaların tam açılmama sorunu malesef bende de var. Benim modem philips değil, ZXHN H 168N. Bu modemde güvenlik düzeyine ilişkin bir rakam yok, sadece; düşük, orta ve yüksek yazıyor. Bende ise şuan düşük işaretli. Kullandığım işletim sistemi 8.1 ve genellikle chrome kullanıyorum. Sayfaların açılmasına ilişkin bu sorun çözülürse çok sevineceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.