Şimdi Ara

(TÜM XPERİA 2011)[Lollipop 5.1.1][LegacyXperia]CyanogenMod 12.1 Xperia Arc/S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
6.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorununa gelecek olursak kardeşim sorunun çok basit şu linkten orijinal SONY Xperia Z Android 5.1.1https://docs.google.com/uc?id=0B1AAC4lt7nzOX0M3cFdSLXRPZHM&export=download ftf dosyasını indirip flashtool u da şu linktenhttps://docs.google.com/uc?id=0B4GFe3mfg6eycTJnTHZLZGFnY1E&export=download indirerek flaşlayabilirsin hiç sorun etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolmetscher -- 28 Kasım 2015; 1:14:31 >

• Nasıl peki yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi ki yardımcı olurum kardeşim fakat şu anda meşgulüm akşama doğru buraya cevap ya da senin sorunun için konu açabilirim
  • Peki tşk ederim sizden haber bekliyorum o zaman kolay gelsin

• Dayıcık kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_112283344/f_//tm.htm#112283344 buyur kardeşim
  • Çok tşk ederim kusura bakma geç yazıyorum nick değişikliiği sebebi ile siteye girişte zorluk çekiyorumda :) hemen indiirp denicem sonucu yazıcam kardeşim ;)
  • Dayıcık kullanıcısına yanıt
    ne demek
  • @BAY658 - Mithrandil

Merhaba kardeşimin xperia TX (LT29i) modeline iki gündür lolipop 12.1 cyanogenmod romunu atmaya çalışıyorum. twrpden error ve cwm den aborted 7 hatası alıyorum. ayrıca fastboot sürücüleri konusunda sıkıntı yaşıyorum. işletim sistemim windows 10. bu metod ile TX modeline lolipop atmam mümkün mü. Şimdiden teşekkür ederim
  • matomik kullanıcısına yanıt
    kardeşim bu konuda sana yardımcı olamayacağım çünkü 2012 xperia modellerine ait hiçbir bilgim yok kusura bakma kardeşim
  • yardımcı olur musunuz ?

Arc s cihazıma bu romu attım fakat : cihaz sürekli donuyor ve sim kartı görmüyor menulere geçişte 10-15 saniye donma oluyor

problem nedir ?
  • ustam anlatım için ellerine sağlık çok güzel olmuş adımları takip edip yaptım tek atladığım nokta hafıza kartımı bölmedim hiçbir sıkıntı yaşamadan bütün adımları yaptım fakat rom yükleme sırasında birkaç failed verdi ama yüklemeyi tamamlayıp cmw menüsüne döndü gapps ları yükledim reboot ettim buraya kadar herşey normal gelelim sıkıntıma mavi cm robotcugumuz geldi etrafına halkalar saçıyor :) hade eyvallah ama iki saati geçiktir saçıyor bu gülücükleri taktım sarza cihazı hala aynı hiçbir hareket yok neden böyle kaldığı hakkında fikri olan varmı
  • kgt07 K kullanıcısına yanıt
    donma ya da kasma gibi problemleri yaşamamak için lütfen class 10 hafıza kartı ve yazma-okuma hızı yüksek olan bir hafıza kartı seçmeni tavsiye ederim kardeşim
  • veined V kullanıcısına yanıt
    gappsi yükledikten sonra cihaz ana ekrana dönmedi mi yani açılmadı kardeşim bunu öğrenmem gerek yoksa sana yardımcı olamam.
    Ayni skintiyi ben yasadim karti mutlaka 2 ye bölun tel aciliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BAY658 - Mithrandil

gappsi yükledikten sonra cihaz ana ekrana dönmedi mi yani açılmadı kardeşim bunu öğrenmem gerek yoksa sana yardımcı olamam.

malesef dönmedi sürekli açılış ekranında robot kaldı sabaha kadar devam etmiş bende bi salaklık daha yapıp eski kerneli yükledim center ile geri dönüş yaparım diye fakat cihaz yazılımınız değiştirilmiş hatası aldım suan sony yazısında takılı kaldı bu sony beni aştı öncesinde samsungun çoğu modelinde rom yükleme işlemini sıkıntısız yaptım fakat bu başıma bela oldu telefonsuz kaldım
    kardeşim kartı neden ikiye bölmedin
  • kartım daha önceden sıkıntılıydı şahsen bölüpte yok yere karttan olmak istemedim tabi bu arada telefon hafızasının düşük olduğunu göz önünde bulundurmamışım bende bootloaderı kilitleyip 2.3.4 e geri dönüş yaptım telefonu bu şekil açtım şuan ancak fırsatım oldu sağlam bir sd kart buldum işlemleri tekrar deneceğim umarım bu sefer başarılı olurum telefonun tekrar açılmaması ihitmaline karşın farklı bir cihazda ayarladım bu sefer
    tamam kardeşim o zaman çözüm yeni kart almaya gözüküyor
  • aynen öyle ustam yeni kart ile temiz bir kurulum yaptım ve şuan kullanıyorum bir sorum daha olucak tweaks le veya internetteki hazır dosyalarla işlemci hızını yükseltsem pronlem yaşarmıyım biraz bakındım 1.6 ghz da kullananlar varmış ama ne kadar randımanlı ve sağlıklı bilemedim
    ben şu anda bu romda 1.6 ghz kullanan biris görmedim ama bana sorarsan bence şu an 1.4 ghz yetiyor ve bence problem yaşarsın sağlıklı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.