ŞU ANLIK HAKKIM BİTTİ ARKADAŞLAR ALIŞVERİŞİMİZ OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM HAKKIM TEKRAR DOLDUĞUNDA KONUYU TEKRAR GÜNCELLEYECEĞİM --Öncelikle foruma yeni katıldım referansım yok onu belirtmek isterim. --Tüm yurtiçi veya yurtdışı biletlerinde %30 indirim sağlıyorum ( Yüksek ücretler ( +2000 tl ) dışında ) --Tek yön / gidiş dönüş hiç farketmez. --Biletlemeleri kendi kartımdan yapıyorum. --Bileti alıyorum size uçuşu onaylatmak için PNR numarası veriyorum siz havayolu şirketi sitesiden PNR kontrolü yapıyorsunuz ( THY/Pegasus/Anadolu Jet/Sun Express vb.. ) --Sizler bileti PNR numarasından kontrol ettikten sonra ödemeyi alıyorum (Havale/EFT) --Biletleri isteğiniz üzerine '' TAM ESNEK'' kapsamına alabiliyorum (ücret farkı doğuyor) --Tam esnek kapsamında olduğu için bileti İPTAL/TARİH DEĞİŞTİRME/YÖN DEĞİŞTİRME gibi değişikliklerde biletiniz yanmıyor. --Yön bilgisi verirseniz ücretlere bakabilirim. Şimdiden iyi alışverişler Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi updowngo1 -- 7 Şubat 2022; 16:23:17 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün