Şimdi Ara

Tüm Zeka Sorularının Babası ( Çözebilen Yok!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanqoue123

Boşuna uğraşmayın.
    Düz mantıkla çözemeyeceğiniz birşey...
    Boşuboşuna zamanınızı harcamayın!!
    Diğer basit soruları çözün!
    Ben herşeyi çözebilirim diyenlere noktayı koyuyorum. Sen bu soruyu çözemezsin o kadar!!!

"Birşey biliyorum, ama söyleyemiyorum.
    " Az önce birşey öğrendiniz ve iki dakika geçmeden artık ne olduğunu bilmiyorsunuz.

Şurayı açıklığa kavuşturalım önce..Bir çelişki var sanki...Ben bu şeyin ne olduğunu biliyor muyum, bilmiyor muyum...
  • quote:

Boşuna uğraşmayın.
    Ben herşeyi çözebilirim diyenlere noktayı koyuyorum. Sen bu soruyu çözemezsin o kadar!!!

"Birşey biliyorum, ama söyleyemiyorum. Kimse beni tutmuyor ya da hiç kimse ya da birşey söylememeye zorlamıyor. Söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum"

Neyi söyleyemiyorum? Nedir bu olay?

(Herhangi bir vücut kusuru değil, ya da unutma değil...)

Soruda hata olduğunu düşünüyorsanız. Bunu okuyun:
    " Az önce birşey öğrendiniz ve iki dakika geçmeden artık ne olduğunu bilmiyorsunuz. Kesinlikle unutmadınız! ama artık ne olduğunu söyleyemiyorsunuz"

Gene de bir şansımı deneyeyim...

Bu sorunun cevabı bu sorunun cevabıdır...Yani bu sorunun cevabını biliyorum ama söyleyemiyorum,kimse beni tutmuyor söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum..Unutmadım ama söyleyemiyorum bir türlü...

• Şu ana kadar doğru cevap yok...
    2 dakika önce birşeyi öğreniyorsunuz ama artık hiçbir fikriniz yok demekki çok çabuk değişen birşey.
    Biliyorsunuz ama birden bire hiçbir fikriniz yok.Açıklayamıyorsunuz.
  • quote:

Şu ana kadar doğru cevap yok...
    2 dakika önce birşeyi öğreniyorsunuz ama artık hiçbir fikriniz yok demekki çok çabuk değişen birşey.

Sorunun detaylarını öğrenmeden önce cevabımız vardı, o cevap hala aklımızda ama sorunun detaylarını öğrendiğimiz için artık o cevabı söyleyemiyoruz ?
  • quote:

Şu ana kadar doğru cevap yok...

Birisi sallamış işte çoğu yerde aynı soru var. Cevabı var mı ki şu ana kadar doğru cevap yok imiş.
  • mantıksız birşey çıkacağı muhakkak...
    söyleyin de merakta kalmasın millet..
    siz de bilmiyormusunuz yoksa ,çünkü çözebilen yokmuş!
  • Saçma bir soru bu.. çünkü cevabı birçok şey olabilir. Örneğin 'Tam şuanki zaman dilimi' olabilir,salisesine kadar...

2 dk önce biri 16:45:24 demiş olabilir ama 2 dk sonrasını artık söyleyemem.

Aynı zamanda 'yabancı dilde bir tekerleme' de olabilir sorunun cevabı. Çünkü onu duydum,beynim öğrendi ama 2 dk sonra söyleyemiyorum. Bilmediğim şeyi söyleyemem..

Bunlar değilse neden değil? Bence bunun açıklamasını yapmalısın.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodo ejderhası

unutmak ?

Unutmak yok yazıyor soruda o yüzden kabul edemeyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: kartalmutu

quote:

Boşuna uğraşmayın.

"Birşey biliyorum, ama söyleyemiyorum. Kimse beni tutmuyor ya da hiç kimse ya da birşey söylememeye zorlamıyor. Söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum"

Neyi söyleyemiyorum? Nedir bu olay?

(Herhangi bir vücut kusuru değil, ya da unutma değil...)

Soruda hata olduğunu düşünüyorsanız. Bunu okuyun:
    " Az önce birşey öğrendiniz ve iki dakika geçmeden artık ne olduğunu bilmiyorsunuz. Kesinlikle unutmadınız! ama artık ne olduğunu söyleyemiyorsunuz"

Gene de bir şansımı deneyeyim...

Bu sorunun cevabı bu sorunun cevabıdır...Yani bu sorunun cevabını biliyorum ama söyleyemiyorum,kimse beni tutmuyor söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum..Unutmadım ama söyleyemiyorum bir türlü...

Verdiğiniz cevap , yanlış verilen cevaplar bölümünde yer alıyor açıklamasını da şöyle yapayım....
    Sorunun cevabını biliyorum ama söyleyemiyorum demişsin.
    Birincisi cevabı bilmiyorsun.
    İkincisi bilsen bile söyleyebilirsin bu da kuralı bozmuş olur...

• Birde ben şansımı deneyeyim.

Bu ip ucundan hareket edersek eğer doğru cevap; ZAMAN olabilir.

Şu anda zamanı öğrendim, biliyorum; 16.06.2011, Perşembe günü saat: 15:32:04:55 ama ben daha bunu söyleyemeden (yada cevabımı yollayamadan) zaman bilinmeyen bir salise, saniye, dakika ya da saat ilerlemiş olur. Dolayısiyle zamanı öğrendiğim "an"da biliyordum. Ama yalnızca o anda. Öğrendiğim "an"dan hemen sonrasında bilmiyorum ve söyleyemiyorum.

EDİT: Yukarıda bir arkadaş benzer cevabı vermiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Previous Tune -- 16 Haziran 2011; 15:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Previous Tune

Birde ben şansımı deneyeyim.

Bu ip ucundan hareket edersek eğer doğru cevap; ZAMAN olabilir.

Şu anda zamanı öğrendim, biliyorum; 16.06.2011, Perşembe günü saat: 15:32:04:55 ama ben daha bunu söyleyemeden (yada cevabımı yollayamadan) zaman bilinmeyen bir salise, saniye, dakika ya da saat ilerlemiş olur. Dolayısiyle zamanı öğrendiğim "an"da biliyordum. Ama yalnızca o anda. Öğrendiğim "an"dan hemen sonrasında bilmiyorum ve söyleyemiyorum.

EDİT: Yukarıda bir arkadaş benzer cevabı vermiş zaten.

Güzel mantık ama bak bu durumu açıklayabiliyorsun.Nasıl olduğuna dair bir açıklaman var.
    Ve bana anlatabildin durumu.

• Doğru cevap henüz söylenmemiş olan cevaptır...
  • zaman mı?

Edit:Aynı cevap verilmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumy2121 -- 17 Haziran 2011; 1:08:56 >
  • gökgürültüsünün sesi söyleyebilen varsa buyursun
  • Cevap Orhan Veli Kanık mı ?
    Hani Leb demeden Çorum misali
    Soru onun Anlatamıyorum şiirini çağrıştırıyor.
  • Lisan bilmiyorsun ?
    Bildiğin şeyi söylemek istediğin kişinin lisanını bilmediğinden söyleyemiyorsun.

quote:

neyi söyleyemiyorum? Nedir bu olay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigertiger -- 17 Haziran 2011; 3:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigertiger

Lisan bilmiyorsun ?
    Bildiğin şeyi söylemek istediğin kişinin lisanını bilmediğinden söyleyemiyorsun.

quote:

neyi söyleyemiyorum? Nedir bu olay?

El hareketleriyle anlatabilirsin.Veya o lisanı bilen birini bulup anlatabilirsin.Resim çizerek anlatabilirsin.
  • konuşma bozukluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

konuşma bozukluğu

vücut kusuru yok.
  • acaba zaman olabilir mi? Mesela şu an 20:38:33 söylemek istiyorum zamanı ama tam söylerken 20:38:34 oldu 35-36-37...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.