Şimdi Ara

Tüm Zeka Sorularının Babası ( Çözebilen Yok!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ?
  • Öldüğümü söyleyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanqoue123

Boşuna uğraşmayın.
    Düz mantıkla çözemeyeceğiniz birşey...
    Boşuboşuna zamanınızı harcamayın!!
    Diğer basit soruları çözün!
    Ben herşeyi çözebilirim diyenlere noktayı koyuyorum. Sen bu soruyu çözemezsin o kadar!!!

"

Sen bu soruyu neden sordun o zaman arkadaş?
  • cevap doğduğum gün
  • karabasan esnasında ne yaparsanız yapın hareket edemezsiniz,konuşamazsınız.rüyada bağırmaya çalışsanız bile bağıramazsınız vs. kişinin yaşadığı şey karabasan olabilir diye düşünüyorum
  • Cevap rüya mı? Çünkü insan rüyada genellikle kendi kontrolü olmadığından, bu dediğin olayı yaşayabilir.
  • "CEVAP BİRA VE KIZLAR DEĞİLSE SORU YANLIŞTIR"
  • Cevap ölüm olabilir.

" Az önce birşey öğrendiniz ve iki dakika geçmeden artık ne olduğunu bilmiyorsunuz. Kesinlikle unutmadınız! ama artık ne olduğunu söyleyemiyorsunuz"

Buna göre az önce öldüm ve ölümün nasıl birşey olduğunu öğrendim. Ama öldüğüm için söyleyemiyorum. Bundan daha mantıklı bir cevap olamaz bence.
  • "Dilimin Ucunda" sözü olabilirmi
  • Bana en yakın gelen iki şey var birisi zaman çünkü zamanı tam olara söylemyemeyiz tam söyleycekken zaman geçer ve tam söylenemez 2. Bana yakın gelen cevap ise ölümdür çünkü öldüğümüzü biliriz ama söyleyemeyiz çünkü ölmüşüzdür ???? Bana ölüm deyince biraz kötü oldum şimdi tüylerim diken diken oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

Yoruma açık zeka sorusu olmaz. Olsa bile bu kadar iddalı olmaz.
  • cevap: ''sorunun cevabı''
    eğer soruda belirttiğin gibi; bildiğim bir şey var ve ben söyleyemiyorsam ve sizde soru kökünde benden bu söyleyemeyeceğim şeyi söylelemi istiyorsanız burada ciddi mantık hatası var.
  • deja vu mu ?

hani o an beyninde ama sen söyleyemiyorsun ancak gördüğün zaman aklına gelir
  • Bazen bazı soruların cevabı hiç aklımıza bile gelmeyecek basitlikte olur ya. Belki bu sorunun cevabı da budur.

"utanıyordur"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Réplika

Elalem Cern de fiziği alt üst eder, bizimkiler bunlarla kafa yorar, devam devam.

Aştık hocam biz onları.Ne gerek var?
  • bu olay utançtır.
    Birşey biliyorum, ama söyleyemiyorum. Kimse beni tutmuyor ya da hiç kimse ya da birşey söylememeye zorlamıyor. Söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum
    örneğin utanılacak bir şey yapmışsınızdır. kimse sizi söylemeye zorlamıyordur, sizde söyleyip kurtulmak istiyorsunuzdur ama söyleyemiyorsunuzdur çünkü utanıyorsunuzdur
    nokta
  • Bugune kadar insanların görmediği bir renk?
    Bugune kadar insanların duymadığı ve insanında yorumlayamdığı bir ses?
    Bugune kadar insanların bilmediği bir tat?
    Bugune kadar insanların görmediği bir cisim(madde-element-enerji)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

bu olay utançtır.
    Birşey biliyorum, ama söyleyemiyorum. Kimse beni tutmuyor ya da hiç kimse ya da birşey söylememeye zorlamıyor. Söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum
    örneğin utanılacak bir şey yapmışsınızdır. kimse sizi söylemeye zorlamıyordur, sizde söyleyip kurtulmak istiyorsunuzdur ama söyleyemiyorsunuzdur çünkü utanıyorsunuzdur
    nokta

himm
    en tatmin edici cevap bu
  • cevabı belli mi?
  • Bu sorunun tek bir cevabı olması olanaksız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.