Merhaba, Kendi kararımızca hiç aracı maracı olmadan sorunsuzca takası hallettik. Ben Ionia 66 Rogue verdim o Olympia 72 Warrior verdi =) Tun4 arkadaşımıza hayırlı olması dileğiyle...
Saol hocam
Arkadaşla takası olcaklar sorunsuz gerceklestırebılır.Tum bılgılerı bana verdı sorgu sualsız daha sonra ben verdım arkadasla takas yapcaklar rahatlıkla guvenebılır
Tebrikler.
Tun4 arkadaşımıza %100 güvenebilirsiniz. Carnac-East serverında accountta bulunan 12 gb kadar param kalmıştı gelip bana teslim etti kendisine teşekkür ediyorum...
bu dewırde zor gıbı :P ama bnm de bole bu tur cok takasım oldu .. en son forumdan bırı 14 gb vermedı hala verıcek o kaldı .. bı gun hesaplasırız ıns .. bnde sorun yk karsı taraf yamuk yaptı .. :) bılen bılır bır cok transferımız olmustur forumda .. allahtan korkarız .
Hayırlı olsun iki tarafada ..
quote:
Orijinalden alıntı: ef54n3
bu dewırde zor gıbı :P ama bnm de bole bu tur cok takasım oldu .. en son forumdan bırı 14 gb vermedı hala verıcek o kaldı .. bı gun hesaplasırız ıns .. bnde sorun yk karsı taraf yamuk yaptı .. :) bılen bılır bır cok transferımız olmustur forumda .. allahtan korkarız .