Şimdi Ara

tunç kurtun son mezun videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu adamın yaptığı açıklamalar bana mı saçma geliyor

geçen sene konu çalışıp mezuna kalanlar konu+sb ile uğraşmasın sadece deneme çözsün diyor ben aytyi sıfırdan aldım bu adam sıfırdan almayla ilgili bin türlü laf etti deneme mi cözüyim sınava kadar o kadar kesin konuşuyorki tilt etti ister istemez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• adam ne dedi bilmiyorum ama konuyu bitirdiysen en bastan konu calismak cok da mantikli degil tabi hatirliyorsan
    ben konulari bitirmistim zaten 38 2 yapmistim o yuzden sbden çözüp gectim ama sen konuyu hatirlamiyorsan vs o konuyu baştan almak mantıklı olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkesin durumu farklı bunlar neden tek reçete yazıyor a. Ben adam akıllı tyt çalışmamış adamım denemelerle max 90 a çıkabildim bu sene de denemeyle devam etsem 110 görme imkanım var mı ag. Konuları baştan almak için de gayet yeterli bi süremiz varken neden deneme çözelim sürekli inanılmaz adamlar bunlar ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksik az ise tabi ki deneme. her denemeden sonra eksiklerden 1-2 konu seçersin hallede hallede gidersin.

ama eksik fazla ise (benim mesele AYT mat hala 20 altında) sıfırdan en hayırlısı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.