Şimdi Ara

Üniversite hocasının asistanından engel yedim(SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
1
Favori
12.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Üniversite 2. sınıfım. Decision System diye bir ders var. Geçen hafta derste hocadan slaytları nereden bulabilirim diye sormuştum. Asistanımdan isteyebilirsin demişti. Bende numarasını sınıf grubundan bulup mesaj attım.10 dakika sonra engel attı. Ve sonuç bu. Ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kezban

Edit: Hayatımda ilk defa bu kelimeyi kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 21 Aralık 2019; 11:20:34 >
  • Zıahahaahaah karoya bak

• Hocaya şikayet et kovsun bu kezbanı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olm şu "rahatsız ediyorum-rahatsız ettiysem" laflarını kullanmayı bırakın artık, yıkık gibi algılanıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PONRO

olm şu "rahatsız ediyorum-rahatsız ettiysem" laflarını kullanmayı bırakın artık, yıkık gibi algılanıyorsunuz.
    "Böldüğüm için üzgünüm/özür dilerim." deseydi adam gibi adam
  • Buna ana avrat soveceksin ve hocaya şikayet ediceksin yapicak başka birşey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahahfhshdhhshshs hangi üniversite Kırıkkale Çankırı falan mı ?

• hocaya göster fotoyu + hocaya iş kitlemeye çalışıyor
  • Şu asistan bana şu mesajı atsa mahvederdim kendisini. Herkes haddini bilecek, adı üstünde asistan. Hoca bir görev verdiyse yapmak zorunda ki bunu babasının hayrınada yapmıyor çatır çatır alıyor parasını ay sonunda. Elinizde güzel bi kanıt var kullanmanızı tavsiye ederim.

Hocam bizim ülkemizde maalesef nazik davranmanın eziklik olduğunu sanan rezil insanların arasında yaşıyoruz. Dürüstlük, efendilik, adalet, saygı duymak kimileri için ağır kavramlar :)

• Başlığı açan için cringe oldum, mesajı yazan kız nasıl asistant olmuş hakikaten garip.
  • dersin hocasına göster. hocam sizin dediğiniz gibi mesaj attım böyle cevap yazdı de. hoca o asistani önce azarlar sonra iş kitler. ha o asistan dudaklarını kullanıp kadroyu kaptıysa ve torpili varsa bir şey olmaz.
  • Asistanın uyuzluğuna diyecek bir şey yok ama neden mail atmak yerine telefon numarasına mesaj atıyorsunuz ki? Ben bizim asistanlara Whatsapp'tan mesaj atsam kim bilir ne tepkiler görürüm.

• Boyle seylerin maille yapilmasi gerekir bence ama yinede asistanin o cevabi olmamis hocaya direk gosterin

• Kardeşim sizin sisteminiz baştan yanlış. Sınıftan bi gönüllü seçin anlaştığınız herhangi bir kırtasiyeye notları bıraksın hepiniz ordan alın. Ya da bi kişi seçin yine hocadan slayt alsın sınıf grubuna atsın.

• Sikayet et hocam mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMuffin -- 21 Aralık 2019; 13:6:18 >
  • Alfa erkek olmalıydın.

mesajı şöyle yazmalıydın. Sen de Decision System dersinin slaytları varmış,onları derhal bana mail olarak gönder.
  • Klasik Turk kizi

• kezbana bak o zaman niye hocanın asistanı oluyon kafasını ...
  • Tipik türk kızı işte ne beklersin alayı kezban. Kişiliğiyle değil dişiliğiyle bir yerlere gelmeye çalışırlar ve sırf dişi oldukları için kendilerini dokunulmaz zannederler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.