Şimdi Ara

Üniversite hocasının asistanından engel yedim(SS'li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
12.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2547 sayılı kanunu tekrar okumanı tavsiye ederim. Kanunda öğretim yardımcıları altında egitim ve öğretim planlayıcısı vardır, uzman vardir, yazdığın maddelerin çoğu kısmı buna dahil. Ve evet araştırma görevlisi şikayet edilirse hizmet disindaki davranislarindan dolayi kınama cezası alabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakika90

2547 sayılı kanunu tekrar okumanı tavsiye ederim. Kanunda öğretim yardımcıları altında egitim ve öğretim planlayıcısı vardır, uzman vardir, yazdığın maddelerin çoğu kısmı buna dahil. Ve evet araştırma görevlisi şikayet edilirse hizmet disindaki davranislarindan dolayi kınama cezası alabilir
    okumuş adam bi başka oluyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurturhal

Yorumlara bakınca, üniversitelerde işverenlerin ders hocaları olduğunu zannedersin 😅 bazıları da “şikayet et ceza alsın” yazmış. La ne adamsınız ya 😅 adam bana şahsi numaramdan böyle bir mesaj atsa cevap bile vermeden engellerim. Paşama bak sen, Whatsapp tan ders notu istiyor 😅 ne hallere kaldık Allah’im ya 🤦🏻‍♂️
    Hoca asistanin bir yerde patronudur. Hocayla takisan asistanin akademik kariyeri ilerleyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 23 Aralık 2019; 8:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Çok yanlış bir düşünce :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakika90

2547 sayılı kanunu tekrar okumanı tavsiye ederim. Kanunda öğretim yardımcıları altında egitim ve öğretim planlayıcısı vardır, uzman vardir, yazdığın maddelerin çoğu kısmı buna dahil. Ve evet araştırma görevlisi şikayet edilirse hizmet disindaki davranislarindan dolayi kınama cezası alabilir
    Evet ceza alabilir ama hic bir hoca bir defa olduğunu varsayıyorum bu olayin, gidip böyle bir olay icin arastirma gorevlisi ile ugrasmaz. Az dikkat et der geçer

• Tribe bak sanki ordinaryus. Klasik kezban işte. Kendilerini önemli zannediyorlar.

• Kiz kezban belli de niye WhatsApp dan istenir ki böyle şeyler gidip yüzyüze konusmak en iyi çözüm

• bu kezbanları

• Sen neden özür diliyorsun versene numarasını bende not isteyeceğim bak nasıl istenir ekran görüntüsünü atarım sana onun içinden geçerim hem notları alırım hem nude attırırım ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 23 Aralık 2019; 16:34:32 >
  • niye almasın ki. atar yapmış asistan. ben de olsam hemen ss alıp arkadaşa atardım hatta dönem grubuna atardım. hocaya göstermek için alırdım. csb olmasını kanıtlamakla alakası yok
  • Burada asistana laf söyleyenler askere gidince komutanıyla (rütbesi farketmez) oradan buradan bulduğu telefon numarasını kullanarak iletişime geçsin bakalım ne oluyor?
  • WP den engellediyse sende SMS yolla...
  • zamanında bu asistanlardan çok çektim kendilerini bir halt sanarlar.neyse bu başlığı açanda az değil haa,al bunu vur asistana.
  • Kezban falan denmiş. Her işin bir usulü vardır. Asistan diye ayakçı değil herhalde o kız. O da senin hocan. Dersin hocası asistandan alırsınız dediyse odasına gider, durumu anlatır istersin. Ya da okulun verdiği iletişim bilgilerinde yer alan email adresine uygun bir üslupla mail atar sorarsın.

Numarasını buldum mesaj attım ne demek.

Adliyeye işin düşse, şu evrakı şu savcıdan al deseler numarasını bulup mesaj mi atacaksın? Hastaneye gitsen doktorun numarasını bulup ya bizim tahlil sonuçlarını bi gönder mi diyeceksin?

• Trol konu.
    5 sayfayı okudum.Konu sahibi cevap bile vermiyor.Konuyu açıp gitmiş.
    Muhtemelen gelen mesajları okuyup kıs kıs gülüyordur size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 24 Aralık 2019; 1:21:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Evladım benim okumam yazmam var da senin anlamanda sorun var. Rica öyle olmaz, kafa dümdüz çalıştığı için anlamaman normal. Sen devam et zaten zaman içinde itile kakıla yerine oturur bir şeyler.

Alıntıları Göster
    Rica sizce nasıl olur?
  • feda0034 F kullanıcısına yanıt
    Kessin

• dakika90 D kullanıcısına yanıt
    Özel telefon numarasından kimse birşey isteyemez mail atar o ayrı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.