Şimdi Ara

Üniversite hocasının asistanından engel yedim(SS'li) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
12.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran görüntülerini maile enjekte ederek hocaya göndermelisiniz çok acil bir şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazman gereken şuydu: Merhaba,Ömer hoca decision system dersinin slaytlarını senden alacağımızı söyledi,gönderir misin?
  • Höşt.Tırısssss

Utanmadan adını elif koymuşlar

Peh
  • O asistanın numarasını versene bişey denicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asistan haklı, kişisel numarasından hele işiyle alakali mesaj atmak tamamen mantık hatası. Mesai saatinde bulursun, yüz yüze istersin. Mesaj atmak nedir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakınca, üniversitelerde işverenlerin ders hocaları olduğunu zannedersin 😅 bazıları da “şikayet et ceza alsın” yazmış. La ne adamsınız ya 😅 adam bana şahsi numaramdan böyle bir mesaj atsa cevap bile vermeden engellerim. Paşama bak sen, Whatsapp tan ders notu istiyor 😅 ne hallere kaldık Allah’im ya 🤦🏻‍♂️

• okulda makamında söyleyecen ne söyleyeceksen, tabi o da bulabilirsen
  • Mail den şaşma mesajla olmaz bu işler ikinci olarak ise araş. Gör. olması yazdığını asla haklı çıkarmaz. Hocaya tekrar gidip notları istediğini ve gösterilen tepkiyi anlatabilirsin. Ilerde böyle insanlar hoca olup hepten yürüyen ego oluyorlar yazık gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurturhal

Yorumlara bakınca, üniversitelerde işverenlerin ders hocaları olduğunu zannedersin 😅 bazıları da “şikayet et ceza alsın” yazmış. La ne adamsınız ya 😅 adam bana şahsi numaramdan böyle bir mesaj atsa cevap bile vermeden engellerim. Paşama bak sen, Whatsapp tan ders notu istiyor 😅 ne hallere kaldık Allah’im ya 🤦🏻‍♂️
    En iyisi limuzinime götüreyim sizi sayın ugurturhal efendi.Malum,iş konuşacağız
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey anlamadım :) daha açık ve anlaşılır konuşursanız belki cevap verebilirim. Ancak ima pek yatkın olduğum bir dil değil maalesef :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenool

Boyle seylerin maille yapilmasi gerekir bence ama yinede asistanin o cevabi olmamis hocaya direk gosterin
    Bencesi yok bu işin. Böyle bir şey kesinlikle telefonla yapılmaz. Mail kullanmalıydı. Ben asistan olsam biri bana böyle bir şey yazsa mail atın lütfen der sonra bloklar geçerdim. Mail atınca da o maile cevap olarak notları koyardım. Maile cevabı da mesai saatleri içerisinde verirdim.
  • Hangi uni SJDJDJJSNSJS

• bruh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78945EA9A -- 22 Aralık 2019; 21:40:34 >
  • Kurumsal işleriniz için Whatsapp kullanmamalısınız. Bu olay var bizde tembelliğimiz çok sinir bozucu (senin durumunu bilmiyorum genel olarak böyle). Adam okul grubuna yazıyor hocaya nasıl ulaşırım diye. Bölümün sitesinden haberi yok. 10 20 mesaj önce atılmış şeyi bir daha soruyor sormadan önce geçmişe bakmak yerine. Bunları belgelendiği anda direkt şutlardım okuldan yetkim olsa.

Rahatsız ettiysem kalıbına gerek yokmuş sanki.

Asistanda kezbanlık var evet ama işle kişiselin karışması herkesi rahatsız eder (etmeli bence). Asistanın hizmetçiliği aşağılama kalıbı gibi kullanması mantığını belli ediyor. Resmi olarak hocanın da hizmetçisi değilsin ama aynı atarı ayak işlerini sana yaptıran hocana yap bakayım.

Şansa bak böyle tiplerin kadro bulduğu bir dönemde doğduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 23 Aralık 2019; 0:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Divinita-

+1.
    Asistan yerine araştırma görevlisi desek daha doğru. Asistan dedigin getir götür islerini yapar. Araştırma görevlisi hocaya degil bölüme, fakülteye bağlıdır. Maaşını hoca vermez. DEVLET verir
    Yapacağı görevler en azından muhendislik için,
    1. Laboratuvar derslerine girmek
    2. Sınav yönetmenliği, ders programi gibi idari işler
    3. Bilimsel arastirmalara katılmak
    4. Öğrenci danışmanlığı

Ben de daha yeni basladim 2 hafta oluyor.

Karşındaki kişi yarın doktoradan sonra muhtemelen yar doç, sonrasinda doc sonrasinda prof olacak. Sayarim soverim okuldan attiririm gibi laflar komik. Bir halt yapamazsiniz

Alıntıları Göster
    Profesör olma ihtimali var ama şuan profesör değil. Ayrıca yardımcı doçentlik Türkiye'de kalktı.

WP tercihi yanlış olmuş. Mail atsaydın daha doğru olurdu. Asistanın cevabı hoş değil ama yapacak bir şey de yok. Sonuçta kendisinden izinsiz yazmışsın. Böyle durumlarda mail atın veya öğrenci görüşme saatlerinde yanına gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Asistan senin hocan bir kere ve hoca cebini özellikle sana vermediyse bulup mesaj atman terbiyesizliktir.

İkinci olarak böyle şeyler yüzyüze ya da maille söylenir, mesajın özel olduğunu öğrenemediniz. Ha onu da yapmadın, son cümlen zaten emreder gibi, "hoca göndermenizi söyledi gönderir misiniz". Hiç minnet falan da yok, direkt emir veriyor. İstediğin kişiye şikayet et suçlu sen çıkacaksın. Lisedeki gibi hareket etmeye aynen devam.
    Aynen şu mesaja kadar düzgün yazanı görmedim, bu üyemiz olayı düzgün açıklamış. Özel diye bir şey vardır bazı asistan hocalar öğrencileri ile araları iyi olduğu için numarasını verip arkadaş gibi iletişim kurabiliyor fakat eğer size bir asistan numara vermeyip sizinle bu şekilde irtibat kurmuyorsa şansınızı fazla zorlamayacaksınız adı üstünde üniversite kazanmışsınız sanıyorsunuz lise yıllarındaki wp gruplarında dönen hikayeler orada da dönecek diye ama yok öyle böyle öğretirler size hiyerarşiyi.

Bu olay gerçekse ağzının payını almıştır konu açan üye ama gerçek değilse hala lise yıllarında kalmış demektir tabi üniversite okuyorsa.

Mail sistemi resmi olarak üniversitelerde kullanılan bir yöntemdir.

Düzenleme = Zaten konuya bakarsanız üye klasik üye dünden beri konuyu açmış ve mesaj atmamış klasik oyunlar, 4 sayfa yazı yazılmış ve konu ile ilgilenmiyor, bu konulara fazla yem vermemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 23 Aralık 2019; 0:51:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

Asistan senin hocan bir kere ve hoca cebini özellikle sana vermediyse bulup mesaj atman terbiyesizliktir.

İkinci olarak böyle şeyler yüzyüze ya da maille söylenir, mesajın özel olduğunu öğrenemediniz. Ha onu da yapmadın, son cümlen zaten emreder gibi, "hoca göndermenizi söyledi gönderir misiniz". Hiç minnet falan da yok, direkt emir veriyor. İstediğin kişiye şikayet et suçlu sen çıkacaksın. Lisedeki gibi hareket etmeye aynen devam.
    Konudaki en haklı yorum ancak bir kaç şey eklemek istiyorum ki dünyadaki en egoist akademisyenlere sahip ülke olabiliriz üstelik hiçbir şey üretmememize rağmen durumun böyle olması biraz ironik bence, psikolojik olarak yaklaşırsak da yardımcı olmak isteyen bir insanın profesyonelce davranması yerine çocukça öğrenciyi engellemesi de yanlış benim fikrimce, bundan sonra maille ulaşabilirsiniz tarzından bir cevap verebilirdi, öğrencinin bence kişisel numara kullanmam yanlıştı ama engellemesi hoş olmadı diyip hocasına bildirmesi gerekiyor diye düşünüyorum

• Şu mesajı hocaya gönder kovulur aklı başına gelir

• Direkt gerizekalı yazsaydın keşke dava bile açsa, mahkemede hakim bu mesajlaşmayı görünce gerizekalı olduğuna karar verip tescillerdi asistanın gerizekalı olduğunu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.