Şimdi Ara

Üniversite hocasının asistanından engel yedim(SS'li) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
12.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne egosu ya. Kimse kimseden özel numarasından böyle bir şey isteyip rahatsız edemez. Ben asistan olsam uğraşırdım😀 komik ya tepki fazla olabilir belki ama. Mail denilen şey var. Evinde ailenle, eşinle oturuyorsun vs. Her isteyen asistana mesaj atsın. Sekretermi o😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonuna mesaj atman sikintili. Ondan yapmis. email yazmaliydin.
  • kızın suçu yok, mesajı attığın saatte hocayla işi pişirdiği için (hizmetçi fantazisi) ikinizede hizmetçilik edemem manasında demiştir. Kaşarrrrr
  • Hocaya git bunu göster.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefon yerine mail atsan daha iyidi, bu şekilde özel hayatini engellemis oluyorsun tabi o da hatali bu sekilde cevap vererek hakkini ara sikayet et ama sende tam digru yapmamissin telefonla rahatsiz olur insan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Sendeki hata :

"Rahatsız ettim,kusura bakmayın" vs. gibi cümleler bu ülkede eziklik algısı yaratır ve insanlar size iyice irrite olur.Bunu yapmayın.

Ondaki hata :

Asistansa işini yapacak arkadaş.Hocası dediyse yollayacaksın.Ne demek hizmetçi mi var burda?

Sizden ricam bu mesajı götürüp hocaya gösterin ve bana bu tavırla yaklaştı vs diyin.Hoca zaten normal biriyse ona gereken şeyi diyecektir.
    Türkiye gibi 3.sınıf ülkelerde ve senin gibilerinin içinde yaşadığı 3.sınıf orta doğulu zihniyetlerde bu cümleler yıkık ve eziklik olarak algılanır.

Aksine dünyada ve bütün Avrupa'da bu tarz kelimeler olmazsa olmazdır ve cümle içerisinde kullanılmadığı zaman büyük ayıptır. En kötü bir istek cümlesinde bile pardon kullanılmadığı zaman büyük saygısızlık olarak kabul görür ve insanlar sizi ayıplar. Aksine bu tarz kelimeleri kullandığınız zaman insanlar size saygı duyar ve yüceltir.

Birde hatayı bulup doğrusunu yazmışsın. Türkiye hariç içerisinde medeniyet bulunan herhangi bir ülke görmen temennisi ile.

Konu sahibi arkadaşa gelirsek. Öncelikle seni kutluyorum bu alttan alan ve doğru uslübün yüzünden. Buradaki ortadoğulu insanlarada takılma. bırak onlar çöplüklerinde yaşamaya devam etsinler. Arkadaşım mesajlar özeldir. karşındaki insan mevkice senden yukarıda ise veya karşı bir cins ise ve sanada telefon numaranı vermemiş ise hobala her önüne gelenin telefonuna mesaj atamazsın.

Bu işin uslübü hocandan asistanın emailini istemen ve email atman idi. Telefonla mesaj atmak pek yakışık kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 24 Aralık 2019; 16:2:6 >

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Öyle bir ülke görürsem bunları uygularım.

Salam ve sosis ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Öyle bir ülke görürsem bunları uygularım.

Salam ve sosis ile.
    her insan yanlışı görmeden doğruyu ayırt edemiyor. sende haklısın. sende suç bulmuyorum.

• adem-123 kullanıcısına yanıt
    Ben asistanım (araş.görevlisiyim) ve gördüysen mesajla olmayacak bir şey dedim. Anlamadığın şey şu bu durumu düzgünce aktarabilirsin mail yoluyla kendisine ulaşman gerektiğini söylersin. Birde kendisinin yaptığı gibi ego kasarak cevap verebilirsin. Ki o kişilerden oluşan hocaları biliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.