Şimdi Ara

Tunçmatik 900VA UPS de sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aşağıdaki sistemime 900VA lık tunçmatik UPS aldım. İlk şarlını yaptım ve hemen makinamı bağladım. Prizi çektiğimde cihaz devreye girdi . Ama prizi takınca cihaz akımı almaya başladı fakat makinam reset atıyor. Sorunnun kaynağı nedir sizce. Yoksa sorun Upsde mi?

• yok mu yadımcı olabilecek...
  • ups de sorun olabilir ama net olarak şarj toplayamamış ise yoksa
    ups nin bilgisayarı reset lemesi ile bir alakası olmaz

yeter siz elektirik varsa buna benzer bir sorun yapa bilir
  • ya desteksız atmıyım ama bende de o aletten var.bunlarda cold start ozellıgı varya(prız takılı olmadan calısma).sımdı bende de sole oluodu.prızı cekıorum.sarjı bıtıo.bıtmeye yakın kendı kendını kapatıo ups ve makına.sora prızı takıorum akım alıyor bıraz ve tekrar cekıyorum.fakat bılgısayarı acınca ılk monıtor atesleme esnasında ups gocuyor ve bılgısayar kapanıyor.ama monıtor ıle kasayı faklı zamanlarda acınca sorun kalmıyor ups kaldırabılıyor.pılı bıtmek uzre bıle olsa acıyordu sıstemı...umarım yardımcı olmustur yazdıklarım...
  • UPS i geri iade ettim. Şimdi ben napiim. Tunçmatik teknik servisi UPS in 4ms lik geçiş hızının benim sistemim için yeterli olmadığını filan söylüyorlar. APC alsam sorunum çözülür mü acaba...
  • bende sana Powercom UPS öneririm. bende de 1000 VA Powercom UPS var. sorunsuz kullanıyorum.
  • Evandro,

APC diyerek en doğru yanıtı vermişin zaten ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: magnaflux

bende sana Powercom UPS öneririm. bende de 1000 VA Powercom UPS var. sorunsuz kullanıyorum.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.