Bildirim
Tunçmatik 900VA UPS de sorun?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu yadımcı olabilecek... -
ups de sorun olabilir ama net olarak şarj toplayamamış ise yoksa
ups nin bilgisayarı reset lemesi ile bir alakası olmaz
yeter siz elektirik varsa buna benzer bir sorun yapa bilir -
ya desteksız atmıyım ama bende de o aletten var.bunlarda cold start ozellıgı varya(prız takılı olmadan calısma).sımdı bende de sole oluodu.prızı cekıorum.sarjı bıtıo.bıtmeye yakın kendı kendını kapatıo ups ve makına.sora prızı takıorum akım alıyor bıraz ve tekrar cekıyorum.fakat bılgısayarı acınca ılk monıtor atesleme esnasında ups gocuyor ve bılgısayar kapanıyor.ama monıtor ıle kasayı faklı zamanlarda acınca sorun kalmıyor ups kaldırabılıyor.pılı bıtmek uzre bıle olsa acıyordu sıstemı...umarım yardımcı olmustur yazdıklarım... -
UPS i geri iade ettim. Şimdi ben napiim. Tunçmatik teknik servisi UPS in 4ms lik geçiş hızının benim sistemim için yeterli olmadığını filan söylüyorlar. APC alsam sorunum çözülür mü acaba... -
bende sana Powercom UPS öneririm. bende de 1000 VA Powercom UPS var. sorunsuz kullanıyorum. -
Evandro,
APC diyerek en doğru yanıtı vermişin zaten ;) -
quote:
Orjinalden alıntı: magnaflux
bende sana Powercom UPS öneririm. bende de 1000 VA Powercom UPS var. sorunsuz kullanıyorum.
+1
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- img dosyası açma
- wmı provider host nedir
- samsung boot tuşu
- ome tv cihazlarınıza erişimi engellediniz
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- telefonum şarj olmuyor
- mavi ekran hatası
- hoparlörden ses gelmiyor
- telefon neden çok ısınır
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X