Şimdi Ara

Tunçmatik Akım Koruma Prizi 8'Lİ 3672 Joules

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasadaki hemen hemen en yüksek korumalı akım koruyucu priz, yeni televizyon alan arkadaşlar için tavsiyedir, media market ankara kentparkta 79,9 tl. web sayfasında yok. aynı ürün bimekste 160 tl- teknosa da 100 tl. bimeksteki linkten özelliklerine bakabilirsiniz.

http://www.bimeks.com.tr/urun/112434/tuncmatik-enerchic-akim-koruma-prizi-8-li-3672-joules-siyah-.aspx

• 2700 joule' lük Belkin akım korumalı Sharp led tv mefta oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Joul yetmezliği herhalde geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2700 joule' lük Belkin akım korumalı Sharp led tv mefta oldu

bende 2 yıldır Belkin'in 3060 joule olanında kullanıyorum elektrikler devamlı kesilir bir sorun yaşamadım (lcd,ses sistemi,telsiz,modem,digitürk,tivibu hepsi bağlı)hatta gidip 2 adet daha aldım şartlar uygunsa 200-300bin euroya kadar gelecek zararlara karşı korurlar eminseniz Belkin'e yurtdışına mail atın servisten durumun elektrik sistemiyle ilgili olduğuna dair resmi yazı filan alın gerekli incelemeyi yaparlar.

ama dediğim gibi evinizin tesisatı, kullandığınız prizin topraklı olması,arada uzatma kablosu kullanmanız vs.. (ben direkt elektronik cihazlarımı Belkin'e bağlı sonra kaliteli bir uzatma kablosuyla Topraklı prize giriş yaparak kullanıyorum) faktörler devreye girecektir.

• http://www.n11.com/belkin-8-soket-akim-koruyucu-priz-network-ve-uydu-koruma-P15280409

Servis TV yi sırtlayıp götüreli 1 hafta oldu ne zaman geleceği belli değil.
    TV yi alalı henüz 3 ay olmadı. Made in Japan ibaresini kocaman kırmızı harflerle yazmasını biliyorlar. Yenisiyle değiştirmelerini istedim muhatap alınacak "Adam" yok

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    LG servis tv.yi kurarken belkin akım koruyucu tavsiye ediyor ve satıyor(ekran silmek için köpükle beraber 110 tl. istediler almadım), binlerce euroluk garantiye gelince forumda konusu var,ithalatçı firma sahip çıkmıyormuş, yazanların yalancısıyım.
  • baya iyi bişeye benziyor fiyatta güzelmiş kaç tane vardı acaba
  • şöyle bişey var nette arkadaşlar
    tasarruf yaptiği yanlışsız değil

bu ürünü ilk alanlardanım.kataloğunda standby konumunda 8 watt enerji tükettiği yazıyor.bizzat 19 watt çekiyor.bu vaziyeti tuncmatik firmasına yazdım.ilgilenen olmadı tasarruf gayeli düşünüyorsanız.tavsiye etmiyorum.
  • levoank kullanıcısına yanıt
    Dün gece 40-50 adet beyaz renk vardı.....
  • Ben 1KVA'lık online güç kaynağıyla kullanıyorum TV vb. aletleri. Bir işe yaramayan akım koruma prizine bu kadar para verileceğine bütçe ayırıp bir güç kaynağı almak daha mantıklı.

• teşekkür ederim bi çekim varda onu değerlendiriyim bu urunle. sagolasın

bimekste beyaz olandada sole bır yorum var.
    Hat gürültüsü filtreleme işlevini sadece sürekli akım gönderdiği üç çıkış için sağlıyor.
    Bütün çıkışlar için yapsaydı daha iyi olurdu. Ya da en azından bu bilgiyi ürün tanıtımında,
    hatta kullanıcı kılavuzunda yazsalardı... Onun dışında iyi sonuç aldım şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levoank -- 20 Ocak 2014; 12:15:25 >
  • quote:

http://www.n11.com/belkin-8-soket-akim-koruyucu-priz-network-ve-uydu-koruma-P15280409

Servis TV yi sırtlayıp götüreli 1 hafta oldu ne zaman geleceği belli değil.
    TV yi alalı henüz 3 ay olmadı. Made in Japan ibaresini kocaman kırmızı harflerle yazmasını biliyorlar. Yenisiyle değiştirmelerini istedim muhatap alınacak "Adam" yok

Senin elektrik hattini komple değiştir bence bu kacinci oldu?
    Benim evde 9.90'a aldiğim priz var güya akim korumali(senin ilk yaktigindan) 37" lcd tv, pc,home theater,receiver,tivibu,modem,ev telefonu,media player bagli ara sirada telefon sarj ediyoruz.8 aydir hicbir sorun yaşamadim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 20 Ocak 2014; 12:48:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• furlaka kullanıcısına yanıt
    Evi değiştirsem olur mu?
    150 bine kadar, otoparklı, sıfır 3+1 İstanbul Anadolu Yakası merkezde bildiğin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Ben 1KVA'lık online güç kaynağıyla kullanıyorum TV vb. aletleri. Bir işe yaramayan akım koruma prizine bu kadar para verileceğine bütçe ayırıp bir güç kaynağı almak daha mantıklı.

+1
  • Voltaj regülatörü şart arkadaşlar. Akım koruyucu prizleri bu regülatöre bağlayıp öyle kullanmak en sağlıklısı. Tek başlarına hiç bir faydaları yok. Online ups elbette en iyisi fakat maalesef çok pahalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Voltaj regülatörü şart arkadaşlar. Akım koruyucu prizleri bu regülatöre bağlayıp öyle kullanmak en sağlıklısı. Tek başlarına hiç bir faydaları yok. Online ups elbette en iyisi fakat maalesef çok pahalılar.

Tıpkı benim kullandığım sistem.
  • quote:

Evi değiştirsem olur mu?
    150 bine kadar, otoparklı, sıfır 3+1 İstanbul Anadolu Yakası merkezde bildiğin var mı?

s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.