Şimdi Ara

Tunçmatik Akım Korumalı Priz (Anten Korumalı) 21 TL - Media Markt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
5.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    bir sıcak fırsat konusunda gene karşımızda network

genel olarak yazmaya calısayım
    iclerini görmüş satışını yapmış bilgisini almıs olarak yazayım
    komple plastik bu gördüğünüz ürünler iclerinde akım geldiginde kontrol eden bi devre yapıp adına akım koruma prizi diyorlar

ne inca ne s link nede baskasını kullanmayın prizden farklı yok denebilir
    tuncmatik orta şeker philips de öyle
    benim önerim belkin
    almanyada bi kampanyaları var değerleri gösteriyor kutusunda
     Tunçmatik Akım Korumalı Priz (Anten Korumalı) 21 TL - Media Markt

şimdi diyorki belkin her cihazın j degerleri farklı fırın tv cok ceker pc batarya vs az ceker diyor
    şuan tam sayıları unuttum ama tv ve fırın cok yüksek j degeri isteyen sıkıntılı aletler
    belkin diyorki sen benim ürünümü kullanırken takılı olan cihaz yanarsa paranı iade ederim
    böyle bir uygulaması vardı
    eski vatan calısanıyım bu 6lı modelin sanırsam 4 modeli vardı alman bi müşterinin ilgisi bilgisiyle ögrenmiştim 5milyarlık tv alıp 20 liralık akım koruma prizi almayın
    bildiginiz alev alıyor diger parcalar %80ninden fazlası plastik

biraz araştırın göreceksiniz ucuz diye yönelmeyin dalgalanmada kendide dalgalanıyor aman
     Tunçmatik Akım Korumalı Priz (Anten Korumalı) 21 TL - Media Markt

• 4-5 metre kablo uzunluğuna sahip bir akım korumalı priz bulsam alacaktım ancak bu ürünü alıp prize takmayı ,onun üstünede normal uzatma kablosu takmayı düşünüyorum sıkıntı olmaz herhalde ?kullanan arkadaşlar memnunmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler anten çıkışları bir boka yaramıyor.. uydu alıcım rüzgarlı havalardan etkilenip kendi kendine açılıp kapanıyodu bazen.. hatta ara sıra kendi kendini sıfırlayıp tekrar tarama istiyor.. kanal sıralamam gidiyordu.. geçen yıl bunu çok yaptı.. yazın pek yapmadı ama rüzgarlı havalar başlayınca tekrarlamaya başladı.. kanal sıralamamın bir yedeğini flash belleğe aldım ama.. bu açılıp kapanma olayı hiç hoşuma gitmiyordu.. akım korumalı bu prizi aldım.. antenden gelen kabloyu prize bağladım.. yine prizden çıkış 1 metrelik kabloyu cihaza taktım sorunsuz izledim bir süre ama aynı şeyi yine yapıyor.. prizleri bilmem akım koruma etkisi vardır ama antende aynı görevi yapmıyor..

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tuncmat%C4%B1k-2-li-surge-protection-krem-rengi-ak%C4%B1m-korumal%C4%B1-priz-1027548.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 15 Eylül 2016; 12:58:19 >

• hepsi çin malı adı ne olursa olsun ne bekliyorsunuz ki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.