Şimdi Ara

Tunçmatik Akım Korumalı Priz (Anten Korumalı) 21 TL - Media Markt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
4
Favori
5.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo ücretsiz ve 21 TL. Başka yerlerde 27-28 TL kargo hariç. TeknoSA'da bugün sordum 43 TL dedi, koçtaş 36 TL mı ne fiyat verdi.

Yeni TV alınca böyle bir şey şart oldu hissiyle sipariş verdim. Diğer ürünler de ortalama fiyatlarda ama ücretsiz kargo olması avantaj.

• bende kullanıyorum aynısından inşallah işe yarıyordur, 2. bir yıldırım düşmedi henüz :)
  • Power surge olanını kullanıyorum memnunum. Ups bulsak uygun fiyatlı çok daha iyi olur aslında.
  • Philips akim korumali prizi oneririm. Daha oncesinde adini hatirlayamadigim unlu bir yerli markanin akim korumali prizinde samsung led tv min guc unitesi yandi... Bu yuzde bence tasarruf yapmamaniz gereken bir konu akim korumali prizler.
  • Anten koruma ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

Anten koruma ne oluyor

tv anten giriş çıkış var.. antene Yıldırım felan düşünce tv ye ulaşmaması için koruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

quote:

Anten koruma ne oluyor

tv anten giriş çıkış var.. antene Yıldırım felan düşünce tv ye ulaşmaması için koruyor..

Cevap için teşekkürler öğrendiğim iyi oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

quote:

Anten koruma ne oluyor

Cevap için teşekkürler öğrendiğim iyi oldu

Alıntıları Göster
    Alternatif markalar mutlaka var ama antenli bir ürün aradığım için pek bulamadım açıkçası. Elektrikten daha savunmasız geliyor anten sistemi. Merkezi çanakta özellikle damda olduğu için kuşkuda bırakıyor beni. Zaten yüksek bina. Yeni TV aldım, dahili uyduyu mundar ederse ağlarım.

Buzdolabı ve çamaşır makinesi içinde bundan aldım. Fiyat diğer sitelerle aynı olduğu için başlığa eklememiştim.
    Tunçmatik için yorum yapacak kadar tecrübem yok ama inca, belkin, s-link gibi ürünlere göre daha profesyonel geliyor. Yoksa Carrefour'da 10 TL'ye s-link gördüm. Ha alınır mı derseniz alınır ama bu aletleri emanet etmem. Daha ufak tefek bir şeyde kullanırım.

Seneler önce arkadaşa tunçmatik UPS aldırmıştım hala kullanıyor. Başı ağrımadı diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 31 Ağustos 2016; 2:37:51 >

• tuncmatik slink den yüzbin kat daha iyidir. Slink yüzdeyüz çin malidir üstelik en dandiginden

Yukardaki ürün priz şeklinde. Bana çok kullanışsız geldi. Ben televizyonda yıllardır 6'lı tuncmatik anahtarli ve akim korumali priz kullaniyorum. Kullanılmadığında anahtardan kapatıyoruz. Ses sistemi de aynı prize bağlı. Hiç sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 31 Ağustos 2016; 3:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

tuncmatik slink den yüzbin kat daha iyidir. Slink yüzdeyüz çin malidir üstelik en dandiginden

Yukardaki ürün priz şeklinde. Bana çok kullanışsız geldi. Ben televizyonda yıllardır 6'lı tuncmatik anahtarli ve akim korumali priz kullaniyorum. Kullanılmadığında anahtardan kapatıyoruz. Ses sistemi de aynı prize bağlı. Hiç sorun çıkmadı.
    Bende tv'nin yanında hiç bakmadan
    www.vatanbilgisayar.com
    INCA %100 TÜRK TASARIMI 4'LÜ AKIM KORUMALI IŞIKLI PRİZ 2M BEYAZ-YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/inca-100-turk-tasarimi-4-lu-akim-korumali-isikli-priz-2m-beyaz-yesil.html
    bu ürünü almışım. Ürün özelliklerine baktım teknik detay yerine ürünün görünüşünü övmüşler. Koruma kapasitesi bilgisi falan da yok. Kullanan var mı iyi midir yoksa başka bir marka önerir misiniz?

• quote:

tuncmatik slink den yüzbin kat daha iyidir. Slink yüzdeyüz çin malidir üstelik en dandiginden

Benim için kullanışsız değil. TV duvarda olacak, altında ünite yok ve TV'nin 20 cm kadar altında tek bir priz var. Tamam görsel açıdan pek estetik değil, ben orasını makyajlarım ama bu en cazip olanı şu an için. Anten koruması olmasa daha farklı bir şey alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Benim için kullanışsız değil. TV duvarda olacak, altında ünite yok ve TV'nin 20 cm kadar altında tek bir priz var. Tamam görsel açıdan pek estetik değil, ben orasını makyajlarım ama bu en cazip olanı şu an için. Anten koruması olmasa daha farklı bir şey alırdım.

Alıntıları Göster
    Lg smart tv aldığımda aldım tunçmatik lanetini. Philips ile arasında 15-20 tl gibisinden bir fark vardı almaz olaydım. Çocuk koruması bildiğin insan koruması. Fişler girmiyor arkadaşlar bu ürünü alan parasını çöpe atmış olur isteyene videosunu da atarım leş gibi bir ürün. Prizi sokabilmeniz için sert bastırmanız lazım ama priz deliklerindeki koruma çok sert bu yüzden istersem çekiç çakayım girmiyor arada şöyle sağ sol yapıyorum girerse girdi.

Bir daha fiş takamam korkusuyla fişler hep takılı duruyor. Aldığım ürün bu arkadaşlar philips 50 LT bu ürün 30 TL cebinizden fazla çıksın mağdur olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 31 Ağustos 2016; 4:25:40 >

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Tv ve uydu aldıktan 15 gün sonra sanırım yıldırım düştü antene. Biranda tv gitti ve açılmadı. Servise verdim. Değişim verdiler. Getirdim yeni ürünü taktım. Baktım uyduda çalışmıyor oda gitmiş . Onuda servise verdim onuda değiştirdiler.

Dikkatli olmak lazım. Başımıza gelmeden önce hiç umursamazdık bu tip şeyleri. Şimdi gök gürledi mi tv yi kapatıp fişi çekip anten kablosunu söküyoruz

Kaliteli anten koruyucu tavsiye edecek var mı? Mümkünse fişsiz. Birde akım korumalı 3'lü priz yok mu? kablosuz, golyat denilenlerden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 31 Ağustos 2016; 4:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Lg smart tv aldığımda aldım tunçmatik lanetini. Philips ile arasında 15-20 tl gibisinden bir fark vardı almaz olaydım. Çocuk koruması bildiğin insan koruması. Fişler girmiyor arkadaşlar bu ürünü alan parasını çöpe atmış olur isteyene videosunu da atarım leş gibi bir ürün. Prizi sokabilmeniz için sert bastırmanız lazım ama priz deliklerindeki koruma çok sert bu yüzden istersem çekiç çakayım girmiyor arada şöyle sağ sol yapıyorum girerse girdi.

Bir daha fiş takamam korkusuyla fişler hep takılı duruyor. Aldığım ürün bu arkadaşlar philips 50 LT bu ürün 30 TL cebinizden fazla çıksın mağdur olmayın.

Bende bu cihazdan zamanında kampanyadan 2 tane almıştım, dün 2 fiş daha ilave edeyim dedim ve fişleri sokamadım ama söktüm bu cihazı içini açtım ve çocuk kilidi olan plastiklerden yayı ve engel olan plastiği çıkardım, şimdi ise kuş gibi hiç sorunu yok, zaten çocukların giremeyeceği yerde 5 li piriz

• quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Hocam aynı ürünü kullanmaktayım. Dediğiniz gibi aldıktan bi kaç zaman sonra prizlere girişler zorlaşıyor. Çözüm olarak içeride bulunan o takıntı yapan plastik parçaları sökmekte buldum. Şuanda rahat bi şekilde kullanmaktayım.

• Yukarıda Inca slink ile belkını aynı cümlede kullanan arkadaş belkınla diğerleri rüyada bile yanyana gelemez...alman belkın mercedesiyse bu işin diğerleri tofaşıdır ancak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Yukarıda Inca slink ile belkını aynı cümlede kullanan arkadaş belkınla diğerleri rüyada bile yanyana gelemez...alman belkın mercedesiyse bu işin diğerleri tofaşıdır ancak..

Tam bunu diyecektim ben de sizin mesajı gördüm. Şu an belkin in bir Türkiye distribütörü yok malesef
  • Kesin işe yarayacak bir ürün önerir misiniz?Yerli bir marka kullanıyordum ama memnun değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Yukarıda Inca slink ile belkını aynı cümlede kullanan arkadaş belkınla diğerleri rüyada bile yanyana gelemez...alman belkın mercedesiyse bu işin diğerleri tofaşıdır ancak..

Tam bunu diyecektim ben de sizin mesajı gördüm. Şu an belkin in bir Türkiye distribütörü yok malesef

Alıntıları Göster
    haber veren arkadaşa teşekkürler linkte ki üründen 1 adet aldım

• Zamanında aşağıdaki konuyu görüp bahsedilen üründen aldım. Çok memnunum. Ama şu an piyasada yok galiba.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43244327&p=1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.