Şimdi Ara

Tunçmatik Akım Korumalı Priz (Anten Korumalı) 21 TL - Media Markt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
5.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekli ve ucuz diye slink marka sozde akim koruyuculu priz almistim. Ac kapa butonu bozuldugundan icini actim. Icinde sadece bir tane yuvarlak, mavi bir elektronik eleman var. Simdi bu eleman gercekten yildirim vs den korur mu? Ve adi ne bu elemanin?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Tunçmatik Akım Korumalı Priz (Anten Korumalı) 21 TL - Media Markt

Duzeltme:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74608129

Copmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 31 Ağustos 2016; 14:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçek bir akım koruma regülesi olmadıktan sonra bu fişler tekli prizler hiç bir işe yaramıyormuş. Ama psikolojik olarak kendimizi rahatlatmak adına kullanıyoruz işte. Bende 2 tane tekli tunçmatik var tvler için aldım ama bir kaç yerde de okudum hiç bir görevi yok diyorlardı.

Yıldırım konusunda ise düşen binlerce volt elektriği bir akım koruma prizi nasıl engelleyecek onu da anlamıyorum. Prizin kendisi bile yanar bence. Ağaca yıldırım düştü işte geçenlerde haberi vardı 6 7 ine mi ne bir anda ölüp gittiler. En sağlamı yağmurlu ve yıldırımlı havalar da ya da evden tatil amaçlı uzun süre ayrılacağınızda sigortaları kapatıp fişleri çekin ve anten bağlantısını kesin televizyonun. En sağlamı bu.
  • tv-ps4 -3,5" harici disk ve uydular bağlı, sıkıntısız kullanıyorum.

http://urun.n11.com/akim-korumali-priz/philips-spn-5044b10-4lu-2-mt-siyah-akim-korumali-priz-P33943847
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

http://urun.n11.com/akim-korumali-priz/philips-spn3040c10-900-joules-4-lu-akim-korumali-priz-2m-kablo-P30632762 dün bu üründen aldım

Hocam yukardaki arkadaşın önerdiği 1800J SPN5044B/10 modeli aynı paraya daha mantıklı değil mi? yoksa sizin aldığınızda bilmediğim başka bir ayrıntı mı var
    http://urun.n11.com/akim-koruyucu-prizler/philips-spn5044b10-2-metre-1800j-4lu-akim-korumali-siyah-priz-P111716240

edit : hepsiburada da daha uygun muş;
    http://www.hepsiburada.com/philips-spn5044b-10-2m-1800j-4-lu-akim-korumali-siyah-priz-coklayici-p-BS600513?magaza=Nethouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 31 Ağustos 2016; 20:31:17 >

• arkadaşın ki daha iyi benden ama öyle aman aman da bir fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

arkadaşın ki daha iyi benden ama öyle aman aman da bir fark yok

Sizinki şurada daha uygunmuş;
    http://www.hepsiburada.com/philips-spn3040c-4-lu-900jules-2m-beyaz-akim-korumali-priz-p-BS42315?magaza=Nethouse

birisi 900 J diğeri 1800 J 2 kat fark var,
    aralarında 6 TL fark var, değer mi?

• unsal07 kullanıcısına yanıt
    Baya güzel görünüyor. Keşke önceden görseydim.

• Bende başlıktaki üründen aldım televizyona, bilgisayara bağladım ama koruma ışığı yanmıyor! Bu ışığın yanması gerekiyor mu yoksa sadece gerektiğinde mi yanıyor? Sizin ürününüz geldi mi? Sizde durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

Bende başlıktaki üründen aldım televizyona, bilgisayara bağladım ama koruma ışığı yanmıyor! Bu ışığın yanması gerekiyor mu yoksa sadece gerektiğinde mi yanıyor? Sizin ürününüz geldi mi? Sizde durum nasıl?

Elinizle karanlık yapın dikkatli bakın yanıyor. Ben de yanmıyor sandımda aydınlıkta çok dikkatli bakınca görünüyor. Işık değil fosfor sanki.

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    bende anahtarlı priz gibi yanınca net olarak belli oluyordur sandıydım, dediğiniz gibi takarken dikkatli baktım küçük bir değişim oluyor, aydınlıkta farketmek imkansız
  • Schneider'inkini kullaniyorum, bir sıkıntı çıkarmadı şimdilik. Burada elektrikler çok sık gidip geliyor, o baglamda yararli bu aletler

• Cok zayif bir isik karanlikta bile zor belli oluyor.

• quote:

bende anahtarlı priz gibi yanınca net olarak belli oluyordur sandıydım, dediğiniz gibi takarken dikkatli baktım küçük bir değişim oluyor, aydınlıkta farketmek imkansız

Üzerinede kocaman koruma yazmışlar. Yanmayınca korumuyor lan bu dedim sonra yanıyormuş.

• o 2 erkek uç ne işe yarıyor venasıl kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

o 2 erkek uç ne işe yarıyor venasıl kullanılıyor
    benim uydu alıcımda önceden yaşadığım %50 nin altında kaybolan sinyal kalitesini de önledi yani önceden %50 nin altına düşünce sinyal alınamıyor hatası geliyordu ekrana artık sinyal kalitesi %46-50 arasında gidiyor ama kaybolmuyor haliyle kanalı izlemeye devam edebiliyorum, bir daşla iki kuş vurmuş gibi oldum paylaşan arkadaşa tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 3 Eylül 2016; 19:29:18 >

• o çok iyimiş.recivera nedir hocam benimde kullanasım geldi bu sistemi
  • quote:

benim uydu alıcımda önceden yaşadığım %50 nin altında kaybolan sinyal kalitesini de önledi yani önceden %50 nin altına düşünce sinyal alınamıyor hatası geliyordu ekrana artık sinyal kalitesi %46-50 arasında gidiyor ama kaybolmuyor haliyle kanalı izlemeye devam edebiliyorum, bir daşla iki kuş vurmuş gibi oldum paylaşan arkadaşa tekrar teşekkürler

elektrikten pek anlamam ama kablodaki parazitleri çekiyosa ya da ekstra güç veriyorsa düzenliyordur galiba sinyalin iletimini, kimin aklına gelirdi ki :D

• değerli cihazları akım korumalı priz ile güvende zanletmek kesinlikle yanlış. bunun harika süper çalışan 150 liralıkları bile. bir tehlike anında şaak diye kapatıyor kendini. lan sen bozacan asıl makineyi napıyosun bi dur. güç kaynağı şart şart şart. benim evimde 4 adet ups var. bazen akü değişimleri için verdiğim para canımdan bezdiriyor ama. işte gerçekten kafam rahat. voltaj 243v olduğu an regülatör devreye girip 200v civarında sabitliyor. 200 den aşağı düştüğü an besleme moduna geçiyor. kapandı göçtü yok. led tv lerin voltaj yüksekliğinden dolayı led bozulma olayı çok sık oluyor. 2 yıl sonra ses var görüntü yok oluyor. tv bilgisayar için ups şart.
  • quote:

Demek ki anten koruması çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.