Şimdi Ara

Tüp bass mı,yoksa kutu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
15.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AYnı araç ve tesisatta ve aynı hacimdeki aynı marka sub woofer

Kutu da mı,tüp de mi daha iyi performans verir?

• Woofera ait titreşimlerin kabin içinde daha iyi yayılabilmesi için tabiki silindir olan. Veya kutu yaptırıp keskin kısımları silindirik hale getirebilirsin
  • silindirin daha iyi ses vereceğini düşünüyorum ama kutununda araç içinde yönünü içeriye çevirerek sesi içeriye daha etkili verilebileceğini gördüm.silindir sağ veya sol yandan dışa vurur bass ları
  • tüpten daha iyi performans alırsın ama portlu kutuda istdiği litrede bi kabin yaptırırsan bayaa uzun oluyor ama bayaada güzel ses cıkarıyor
  • kutu bas öneririm daha güvenilir, tüp baslar tatmin etmeyebilir. Ancak piyasada hazır belli bir markanın Aktif tüp basları var tabi onlar güzeldir.
  • mesela ne marka bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: happycar

mesela ne marka bunlar

pioneer, sony, jbl, infinty, alpine aklıma gelenler.
  • tup bas gıbısı varmı ya ınsanın ıcını tıtretıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir yıldırım

tup bas gıbısı varmı ya ınsanın ıcını tıtretıo

kutuda dinledin mi hiç aynı subu?
  • bende merak ediyorum bu konuyu. bilgisi olan arkadsalar paylassin lütfen.
  • bn kendim tüp bass kullanıyorum imzamda var zaten çokda memnunum amfim idarelik amfi ama genede iyi bir bass veriyor
  • woofer a uygun lt. kabin yaptırırsan kutu iyi olur am ben uğraşamam diyosan tüp...
  • tüp baslar arabalarda yer sorunlarından dolayı köşe ve kenarlara yerleştirilip yer kazanma amaclı düşünülmüş tür yapılış gerekcesiyle ince malzemelerin üst üste yapıştırılmasıyla cember şeklinde kabin kullanılır . bunun kabin rezonansı diğer mdf kabinlere göre farklıdır . ben pek benimsemem acıkcası kabin olarak net litre ve profesyonelce yapılan 30 mm mdf ve ici yalıtılmış kabinleri tercih ederim . port lu veya port suz
  • bencede kutu ama tabıkı lıtresıne uygun olacak sekılde , herkesın kulak zewkı farklıdır ama ben tup kullanıyorum ıstedıgım performansı alamıyorum
  • Arkadaşlar tüp bassmı alıyım yoksa kutudamı alıyım kararsız kaldım
  • patronsafak P kullanıcısına yanıt
    Bagajinda yer kaplamasin istiyorsan tüp bass al. Performans farki yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sa 1000’lik pionner bass var tüpmü kutumu sizece ses fark edermi

• Konuyu hortlatmış olmayayım ama 😉 tüp bass pek kalmamış piyasada. Ben yeni gördüm tüp bass. Sanırım pek tutmadı. Genelde kutu bass var. Alpine swt-12s4 4500tl civarı. 30cm ve 300w yazıyor.

Konu içinde genelde ses kalitesi ve yer kaplama konusunda tüp tavsiye edilmiş.

Seçeneğim az. Hem evde hem de araçta kullanabileceğim bir ürün tavsiye eder misiniz? Bütçe 5000tl.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.