Şimdi Ara

TÜPLÜ ŞOFBEN / TERMOSİFON ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde tüplu sofben var arkadaslar , lojmanda oturuyorum, dogalgaz olmadigi icin bu sekilde sicak su elde ediyoruz, su anda kullandigim sofben tamamen omrunu tuketti artik, acaba yenisini mi alsam yoksa termosifon mu taktirsam cok kararsizim???
    Termosifon kullananlar icin sıkıntı oluyormu ? Hemen sicak su elde edilebiliyor mu ? Celik kazan mi almali titanyum kazan mi almali?

• Kesinlikle termosifon çelik kazan daha uzun ömurlu
    ben vestelin dıgıtal ekranlı olanı almıstım memnun olmayanlar var fakat ben cok memnunum.
  • Ne kadara almistiniz acaba? Birde su istediginiz her zaman uzun sure sicak geliyor mu? Tesekkurler....
  • Dostum termosifon 50 derecede gece gunduz acık
    2 lavoba ve mutfakta sureklı sıcak su kullanılmakta 50 derece 2 kişilik duş için yeterli geliyor.
    Ama tadını cıkarmak icın duştan yarım saat önce dereceyi 75e çıkartıyorum. Yayıla yayıla banyomu yapıyorum.
  • Bu arada termosifonu 6 veya 7ay önce nakit 300e almıştım

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayn -- 7 Mart 2012; 21:51:51 >
  • Tmm dostum tesekkur ederim,
    Bu arada baymak termosifon kullanan var mi? Kalitesi nasil acaba???
  • Dostum süsler marka çelik kazanlıyı oldukça tavsiye eden var bütçenizi bilemiyorum ama tavsiyem bosh siemens olur
    dıger markalara göre fıyatı yuksek ama kullananlar çok memnunlar
    yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacalı kombi önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler tokiden daire alıyorum merkezi sistem ile ısınıyor.Doğalgaz var sitede şofben almayı düşünüyordum ancak prosedürü çok fazla ve maliyeti yüksek olduğu için alternatif araştırıyorum.Doğalgazlı şofben ile termosifonu karşılaştırırmısınız ?
  • @duayn teşekkür ederim.
  • elektirik cok pahali ve cok yakiyo sofben sadece banyo olurken yakiyo daha hesapli paran coksa termisifon
  • konu güncel!!!
  • Şu an 7 yıl garantili termosifon sadece BAYMAK ta özellikle dikkat edin..Çok büyük fiyat farkı yoksa tercih edin. ÜCRETSİZ 7 YIL TAM GARANTİ İSE TERCİH EDİN..Yıllık bakım yapacağız şu kadar para alacağız diyorsa fasa fiso....Şahsi düşüncem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Nisan 2012; 12:27:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Şu an 7 yıl garantili termosifon sadece BAYMAK ta özellikle dikkat edin..Çok büyük fiyat farkı yoksa tercih edin. ÜCRETSİZ 7 YIL TAM GARANTİ İSE TERCİH EDİN..Yıllık bakım yapacağız şu kadar para alacağız diyorsa fasa fiso....Şahsi düşüncem...

termosifonlarda garanti sanırım teknik servisin senelik bakımı dahilinde oluyor.
    tahmin ediyorum tüm markalarda bu geçerli.
    hal böyle olunca 3 senelik servis bakım ücreti 1 termosifon alır herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: duayn

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Şu an 7 yıl garantili termosifon sadece BAYMAK ta özellikle dikkat edin..Çok büyük fiyat farkı yoksa tercih edin. ÜCRETSİZ 7 YIL TAM GARANTİ İSE TERCİH EDİN..Yıllık bakım yapacağız şu kadar para alacağız diyorsa fasa fiso....Şahsi düşüncem...

termosifonlarda garanti sanırım teknik servisin senelik bakımı dahilinde oluyor.
    tahmin ediyorum tüm markalarda bu geçerli.
    hal böyle olunca 3 senelik servis bakım ücreti 1 termosifon alır herhalde

İyi bir termosifon 650 tl civarı, her sene ev için bakım yaptırmanıza gerek yok 2 senede bir 120 tl yapıyorlar, siemens - bosch gibi kaliteli çelik kazanlı ürün alırsanız 10 - 15 sene gider.

• Tüplü şofben'de gaz azalmasının bir belirtisi var mı? İlk defa tüplü şofben kullanıyorum ve hep ben içerdeyken gazı bitecek diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Tüplü şofben'de gaz azalmasının bir belirtisi var mı? İlk defa tüplü şofben kullanıyorum ve hep ben içerdeyken gazı bitecek diye korkuyorum

Suyun sıcaklığı bir miktar düşer alev daha kısık yanar buradan anlarsınız. Zaten tüp biteceğine yakın kendini iyice belli eder oradan anlarsınız tak diye bitmez. Saygılar.
  • çok sağolun. afyondayım ve ciddi korku yaşıyorum tüplü sofben bitecek ve hasta olacağım diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.