Arkadaşlar merhaba. Tatil yapmayı düşünüyoruz ama tur şirketi ile gitmeli mi?. Gidilecekse hangisi tercih edilmeli. Bide tur şirketi ile yapılan rezervasyonun avantajı yada dezavantajları varmıdır. Teşekkürler
tur şirketi daha avantajlı. Gitmek istediğiniz oteli önceden seçiyorsunuz. Kapı fiyatı ödemiyorsunuz önemli olan bu. otel otel gezmeden bütcenize en uygun otelleri görebiliyorsunuz. Ha kötü taraflarıda olabiliyor. Tatilimize en az 2 hafta kala otelimizi seçmeliyiz çünkü yoğun sezonda sıkıntılar çıkabiliyor. Bamtur,ets önerebilirim
tur şirketleri dostum istersen buradan da takip edebilirsin tur şirketleri genelde avantajlı olur enazından önceden işlerini yapman için büyük kolaylıktır senın için.
elle tutulur tek şirket ets.
TUr şirketleri yani seyahat acentaları ile otel rezervasyonunuzu yapmanız daima avantajlıdır.
Acentalar,tesisler ile sezonluk anlaşmalar yaptığından ve kontenjan satın aldıklarından,tesisin dışarıya verdiği en düşük fiyatında dahi aldtında fiyat verebiliyorlar.Bu yüzden acentalar avantaj sağlıyor.
Acenta seçerkende dikkat etmeniz gereken nokta,acentanın sektördeki tecrübesi yatırımlarıdır.Bu noktada ETS önde gelir.Akabinde jolly tur gibi devam eder.Aralarında fiyat olarak çok farklılıklar yoktur.Hatta çoğu aynı oteli satmazlar bile.Büyük acentalar daha çok 5 * lı oteller ile anlaşma yaptıklarından küçük acentaların fiyatları sizleri aldatmasın çünkü onlar herşey dahil dahi olsalar 3* bilemediniz 4* standartındaki herşey dahildirler.Yani rakınızı plastik bardak ile içmek zorunda kalabilirsiniz.Hatta öğle yemeğinde pilav yediğinizde akşam yayla çorbası kaçınılmazdır.Gibi gibi.
Birde acentanın size gittiğiniz bölgede destek vermesidir.Küçük acentaların yaptırım gücü yüksek olmadığından tesise giriş vaitlerinde aksamalar meydana gelebilir.Bu yüksek sezonda kaçınılmazıdr.Ancak büyük acentaların yaptırım gücünden ötürü bu gibi sorunlar aza inmektedir.Yani bu ihtimal hep vardır ancak yaptırım gücü ve ilgi alaka önem arz eden bir nokta.
Her sakallı dedemiz olmadığı gibi,her işin önde gideni vardır.Yazılan kelimeleri ezbere okumayıp aslında ne anlatmak istediğini anladığınızda paranızın nereye gittiğinin farkına varırsınız....
Nasıl bir tur yapmak istediğinize göre değişir. Kültür turu düşünüyorsanız ve Organizasyon yeteneğiniz varsa tüm sorumluluğu alıp kendiniz de gidebilirsiniz elbet. Ama doğa turlarından bahsediyorsak kesinlikle bir acenta ile gidilmesi gerekir. Kültür turu için ETS doğa turları için BUKLA.
tur firmaları iyi ama artık fırsat sitelerini takip etmek gerekiyor diye düşünüyorum. 10-20 TL altında bile olsa, cebimde kalan kardır, ve fırsat siteleri varken gidip de acentalara fazla para vermek anlamsız. ama fırsat sitesi demişken gerçekten işi turizm olan bir fırsat sitesine güvenebilirim. eskiden priveta diye bi site vardı ama artık yok. şu an takip ettiğim günün tatili var. gerçekten fiyatlar iyi. örneğin geçen gün bamturun 260 liraya çıktığı lykia world oteli 199 liraya satıyorlardı. ben henüz gitmedim ama sitedeki yorumlar iyi, dışarda da iyi şeyler duyuyorum. mukayese edin yani, ilk gördüğünüz acenteyle adı ne kadar iyi olursa olsun karşılaştırma yapmadan gitmeyin.
Mavi Tur için Tatil Borsası Yat Club tavsiye ederim. Çok memnunum hiç bir aksilik yaşamadım ve şikayet im yok. Fethiyede yatları ama önümüzdeki yıllar kaç ya da bodruma da yat koyacaklarmış. seçenekleri arrtıyorlar. buda bir avantaj tabi.
Normal Tur firması olarakta ben bamtur dan rezervasyon yapıyorum herhangi bir problem yaşamadım. her firmayada güven olmuyor. aslında dikkat edilmesi gereken gittiğiniz otel hakkında bilgi toplamak. otele gidenlerin yorumlarını okumak ama fazlada kaale almamak. çünki her insanın beklentisi ve memnuniyeti farklı. Örneğin tesis aklıma gelmedi bir arkadaşım yorumları okudu. okusanız gitmessiniz. ama o gitti. ve çook memnun kaldı. yorumun yazıldığı yıllarda önemli tabi. internet geniş bir dünya ve aldığınıuz her ürün alacağınız herşey hakkında kötü yorumlar görürsünüz. malesef iyi yorum yazılacak yerler yok. iyi yorum yazılacak siteler olsa bile oraları yine kötü yorumla doldururuz. :) mantık çerçevesinde inceleyip araştırıp gitmekte fayda var.
Bu arada yeni bir tatil sitesi açıldı arkadaşlar, benim kuzenim orada çalışıyor ama gerçekten reklam olsun diye değil, adamların işlerini ne kadar düzgün yaptıklarını gördüğüm için öneriyorum. Hmstatil.com sitesi, oti holdingin yeni projesi, zaten adamlar 20 yıldır türkiyeye turist getirip buradan adam götürüyorşar, aslında geç bile kalmışlar online için.
herneyse girin bakın, fiyatlar fena değil gibi ama en önemli şey en ucuzunu bulmak değil bir önceki postta dediği gibi, biraz kalite ve güven önemli öellikle online alacaksanız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme