< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURAN APP [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Fizik kartım yok. Geçen ay qr ile alışveriş yaptım, iade yattı kartıma. Bu ay olur mu bilmiyorum. Fiziki kartı olmayıp, bu ay iade alabilen olabilirse paylaşabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu ay degil ama daha onceleri bahsettiginiz gibi almıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol dan iade gelmez sanırım. param posundan çekmiş. iş hizmetleri kategorisi diye sms geliyor.
DÜZELTME
Trendyoldan iade geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 3 Eylül 2023; 21:38:31 >
Bunu açık açık yazmanın bir anlamı yoktu. Yakında yararlanılamayacak bir olay.
Bravo.
-
her şeyi ulu orta yazıp sonra neden engellendi demeleri yok mu, okurken gülmekten sandalyeden yuvalanıyorum
-
gülmek değil de , bedava olacak şöyle inşaat küreğininin tersi ile iki metre çaprazından suratının ortasına yapıştırmak gibi bir hayal kuruyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
buralar bişey değil. millet telegram grupları kurmuş, kampanyalar nasıl sabote edilir diye paylaşım yapıyor. araya da refli linkleri iteliyorlar tabi. Hatta bu forumda da millete özel mesaj atıp o gruplara çekmeye çalışanlar bile var.
kampanyaların neden bitme noktasına geldiğine pek şaşırmamak lazım.
-
Abi bunlar akıllanmaz ne yapıyorsan yap neden açıktan yazıyorsun anlamı ne amacın ne? Sonra kapılar kapandığı zaman yine gelip buraya ağlanıyorlar
Aralarında konuşup suiistimali yaygınlaştırıp sonra da neden 'fix yediğini' hesap ediyorlar sanırım.
-
İadeler 24 saat içinde sorunsuz geliyor.
-
-
Yav mavi hesaba bir türlü geçemedik kameraya her türlü hareketi denedik zeki Müren gibi onaylamiyor arkadaş.
Artık her harcamadan sonra SMS geliyor ve harcamanın sektör kodu SMS'te belirtiliyor.
-
Onaylama sistemi çok kötü. Güncelleme gelmesi lazım.
-
O onaylama işini yapana kadar göbeğim çatladı desem yeridir en son şöyle bir çözüm buldum (gerçi konuya da yazmistim) kimlik okutma esnasında elimi emojideki şekilde (✋) tutarak kimliği yerleştirdim ve okuttum okudu yoksa yan tuttuğunda okumuyor
Hocam mesajınızı okumuştum yinede olmuyor ne saçma bir döngü ya bide akşam akşam 3 lü ıslak mendile 80 tl verdim yaf watsons da gerçi puandan çekti etiket fiyatı yanılttı fişte farkli fiyat çıktı iade edecektim dedim neyse sıcak firsatçiya yakışmadı puanlarinda süresi bitiyordu.
Ben o yöntem ile yapabilmiştim inanın 3 aydan fazla uğraştım her seferde hüsranla bitiyordu bunu da tesadüfen fark etmiştim annemin hesabı onaylanacak onda deneyeceğim tekrar onaylanır ise bilgilendirme yaparımquote:
Orijinalden alıntı: karasacHocam mesajınızı okumuştum yinede olmuyor ne saçma bir döngü ya bide akşam akşam 3 lü ıslak mendile 80 tl verdim yaf watsons da gerçi puandan çekti etiket fiyatı yanılttı fişte farkli fiyat çıktı iade edecektim dedim neyse sıcak firsatçiya yakışmadı puanlarinda süresi bitiyordu.
Hocam bankalar ve uygulamalar hacim üzerinden çalışıyor, yani çok fazla umursamazlar böyle şeyleri. Para giriş çıkışı yani hacmin artması bu tarz uygulamaların piyasa değerini artırır. BDDK tarzı düzenleyici kurumlar isteseler bir gecede bitirebilir ama uğraşmak istemiyorlar iki üç binlik şeylerle.
Özel olarak engel getirilmesi iki türlü olur. Ya VodafonePay gibi epey cimri ve baştan hırsı olmayan bir uygulama olacaksınız en başından çoğu platformu engelleyeceksiniz (ama bu yüzden de büyüyemeyeceksiniz) veya belirli bir para hacmi hedefi konmuştur şirket olarak, o hedef geçilince engellenir.
-
Şimdi annemin de hesap doğrulamasını yaptım kimlik okuma kısmında yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi yaparak kimliği yerleştirdim ve sorunsuz tanıdı ve 5 dk sonra da hesap yükseldi amazondan da kart siparişi verdim migros sanal market 100 tl kupon ile baya avantajlı olacak bu kart bu ay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Eylül 2023; 11:7:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X