Fiziki kart kampanyası aylardır devam ediyor. Sanal kart ile işlemlere iade gelmez. 250 yüklemeye 10 lira iade geliyor. Fiziki kart ile alışverişlerde maksimum 50 TL %20 iade ortalama 24 saat içinde yükleniyor. |
TURAN APP [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
fiziki islemlere degil fiziki kart ile yapilan islemlere veriyor
Gecen ay fastpay/ulasim kartina para yukleyerek iade aldim. fiziki kart kullanilmasi yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda mavi hesaba yükseltme işlemini yaptım yapamayan arkadaşlara söyleyeyim kimliği avucun içine alıp el yan değil de yukarı bakacak şekilde kimliği içine koyup resmi çekin o şekilde sorunsuz ilerliyor ama el yan şekilde olduğu zaman olmuyor bilginize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an en ucuza fiziksel kartı nasıl temin edebiliriz arkadaşlar?
-
hesaba 2500 transfer edip bedava talep ediliyordu devam ediyorsa.
Bu %20 iadeden mi bahsediyorsunuz?
fiziki diye yazmıyor hiç bir yerinde turan kart diyor sadece, sanal kart da turan kart değil mi? belirsiz belirsiz şart yazıyorlar.
Gelen iadede fiziksel kart kampanya iadesi yaziyor. Daha önceki aylarda fiziksel ibare yaziyordu kampanya şartlarinda. Şimdi bende baktım dediğiniz gibi goremedim. Ama bu ay ki aldigimiz iadede Fiziksel kart kampanya iadesi yaziyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 13 Ağustos 2023; 19:19:8 >
sanala da verecek olsa bile yükseltilmiş hesaplar diyormuş, ben yükseltmeyi kendi banka hesabından para gönderip limitini yükselten şeklinde anlamıştım. kimlikle doğrulamak gerekiyormuş. oradan da yatıyoruz yani.
Mavi hesap oluyor aynen iade için mavi hesaba yükseltmek şart o da çok zor yaptım lakin onaylanması 10 dk bile sürmediquote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__sanala da verecek olsa bile yükseltilmiş hesaplar diyormuş, ben yükseltmeyi kendi banka hesabından para gönderip limitini yükselten şeklinde anlamıştım. kimlikle doğrulamak gerekiyormuş. oradan da yatıyoruz yani.
sanala vermiyor iade
Benim mavi hesap onayı almam 1dk sürdü.
Mavi hesap şartı var. Geçenki kampanyada yoktu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
neyin peşindesin kardeş , alintiladigin mesajı silmezsen onu kaybedeecegini sana garanti ederim , 3 5 vakte ,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiziksel kart iadesi bekliyoruz halen
24 saat içinde geliyor. Ertesi gün gelmezse destek talebi aç.
-
internete kapali kartimdan abonelik ucreti kesildi. su an sozde ilgileniyorlar ama bence dikkat edin, internete kapatmak yetmiyor ise bi acik var demektir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X