< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURAN APP [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Ne aboneliği ücreti kesildi hocam, Turan kendi mi kesmiş sizin başka bir aboneliğiniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
banka hesabından para yükleyip doğrulama yapılmış hesap ile yüzde 20 iadesi alabilen varmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartı daha önce bir yere kaydetmiştir muhtemelen.
Kartı kaydettiğinizde son kullanma tarihi geçmiş karttan bile çekim yapabilen iş yerleri oluyor bazen.
-
var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır dijital abonelik aldığım bi yer ama çekmesin diye kapatıyorum yine de kart internete kapalıyken çekmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 27 Ağustos 2023; 23:1:57 >
%20 kampanyası 1 Ekim tarihine kadar uzamış artı 50 TL olan max iade tutarı da 100 TL olmuş yani 250/50 değil 500/100 olmuş artık gayet iyi yükleme kampanyasını ise bulamadım kaldırmışlar o bitti herhalde
bir hafta önce 250 tl yükledim , 4 5 gün bekledim iade 10 gelmedi , be sebeple harcama da yapmadım o da gelmez diye , sadece sanal kart var ve hesap kendi hesabından tl gönderip onaylı olan hesap , yani mavi hesap değil
Fiziksel değil de sanal kartla harcamaya %20 iade geliyor mu arkadaşlar? Bimpara yüklemesine mesela?
-
Kampanyanın ilk kelimesi fiziksel kart ile yapılan harcama diye başlıyor, sanal değil. Cuzdanlar geçersiz denilmiş ayrıca.
yükleme kampanyası sanki 1 ağustosta bitti diye hatırlıyorum
-
-
Geçen ay duyurular kısmındaki bölümde fiziksel ibaresini kaldırmışlardı hocam ama sanal kartlar da dahildir demiyorlardı. Pek kurumsal bir yer izlenimi vermediği için deneyen arkadaşlar varsa tecrübelerini merak ettim.
Bimpara bazen cüzdan bazen market uygulaması olarak kabul ediliyor. Geçmiş aylarda iade veriyordu ama bu cüzdanlar geçersiz sayılırken (Paycell gibi) acaba marketle kullanımıyla sınırlı ve başka yere transfer imkanı vermeyen Bimpara cüzdan dışı kabul edilebilir mi diye merak ettim. Yine arkadaşların deneyimi varsa faydalanabilmek için. Kendim denersem sonuçlarını buraya yazacağım.
-
Arkadaşlar uygulamadan ücretsiz kart isteyecektim ama hesabınızda 2750 tl bulunması gerekiyor dedi. Bunun belli bir süre mi kalması gerekiyor bir şartı falan var mı ayrıntı vermemiş. 2750 tl yüklesem kart istedikten sonra banka hesabıma tekrar gönderebilir miyim ?
Bu kampanya nerede tam olarak ? Sitesinde de uygulamada da bulamadım. Link atabilir misiniz ?
Fiziksel kartla yapılacak e-ticaret harcamalarında daha önce cashback geldi mi? Amazon, trendyol, hepsiburada vs.
duyurular a tıklayın orda
süresi yok hocam. kart başvurusu yaptıktan sonra parayı istediğiniz zaman çekebilirsiniz.
-
EFT ücreti alamayan bir bankadan Turan hesabıma parayı gönderdim (2500), fiziksel kart başvurumu yaptım, paramı Nays üzerinden çekip hesabıma gönderdim. Tüm işlemler masrafsız, sorunsuz halloldu. İlgilenenlere...
-
Dün alışveriş yaptık hala iade gelmedi. Gelen varmi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X