< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURAN APP [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
10 TL için 100 TL yüklemek gerekli bir de kart için de 2500 TL yüklemek bana pek mantıklı gelmedi kartını amazondan aldım kenara koyarım güzel kampanyalar gelirse elimin altında olurquote:
Orijinalden alıntı: inexo
harcama yaparım diyenler hesaba 2500 atsın 10 tl hediye geliyor artı kartı bedava yolluyorlar. 20 tl cepte olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2500 TL yükleyip fiziksel kart siparişini verdim. Bir kere yapıp rahat ediyorsun
-
Yani ben yapmadım diye tabii kimseye yapmayın demem sadece bana mantıklı gelmedi zaten amazondan alışveriş de yapacaktım stoklara girmişken alayım dedimquote:
Orijinalden alıntı: VenomstrBen 2500 TL yükleyip fiziksel kart siparişini verdim. Bir kere yapıp rahat ediyorsun
-
yok yine aynı isimsiz kart amazondan geliyor ama sanırım siparişi merkezden veriyorlar 😁
Şaşırdım uygulamadan isteyince isimli şekilde gelir diye düşünmüştüm teşekkürler bilgi içinquote:
Orijinalden alıntı: inexo
yok yine aynı isimsiz kart amazondan geliyor ama sanırım siparişi merkezden veriyorlar 😁
Kendi yüklediğin nakit parayı kendi banka hesabına çekmek için %1 komisyon isteyen bir yere bu kadar para yüklemek makul gelmedi bana.
-
Yani bende dedim sağlıklı değil diye 2500 yükleme yapacaksın kartı alacaksın -ki isimli bile gelmiyormuş- sonra hesabına atmak isteyeceksin 25 TL komisyon zaten kart 10 TL yani kart istemek için 2500 hesapta tutma işi saçma bencequote:
Orijinalden alıntı: shutterbugKendi yüklediğin nakit parayı kendi banka hesabına çekmek için %1 komisyon isteyen bir yere bu kadar para yüklemek makul gelmedi bana.
Ben kampanya yapmayan geride kalan ödeme hizmetlerini tabiri caizse Intagram'dan fırsat buldukça her paylaşımlarına yorum yaparak taciz ediyorum.
Fiziksel kart paylaşımlarına da bu kampanyalar için fiziki kart almaya gerek yok yazdım.
Valla sipay için kart aldım misal ama eksktra bir şeylerini görmedik. Sanal kart ile yetinsem de olurmuş. Boşu boşuna 10 lira verdim misal.
-
O konuda haklısınız bende aldım aldığım gibi baza altına attımquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBen kampanya yapmayan geride kalan ödeme hizmetlerini tabiri caizse Intagram'dan fırsat buldukça her paylaşımlarına yorum yaparak taciz ediyorum.
Fiziksel kart paylaşımlarına da bu kampanyalar için fiziki kart almaya gerek yok yazdım.
Valla sipay için kart aldım misal ama eksktra bir şeylerini görmedik. Sanal kart ile yetinsem de olurmuş. Boşu boşuna 10 lira verdim misal.
Dün para yüklemiştim. 10 TL iade bugün gelmiş. İade anında gelmiyor artık yani.
Uygulamadan kart isteyince telefonla arayıp kart isteğininiz onaylıyor musunuz diyerek adresinizi teyit ediyorlar bu arada.
-
Fiziki kart ile bugün yaptığım harcamalara ortalama 3 saat içinde iade sorunsuz geldi.
-
Fiziksel kart ile internetten bir şey alsak oluyor mu hocam? Yoksa fiziksel POS mu gerekli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm alışverişlerde geçerli yazıyor duyuruda.
Ben fiziki postan yaptım alışverişlerimi.
100 lira ve üstü yüklemeye de 10 lira veriyor. 60/250 oluyor böylece iade.
-
Dün akşam lc Waikiki online işlem yaptım.daha gelen olmadı.24 saat diyor bakalım gelecek mi.
Edıt: 18 saat sonra 50 iade geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 6 Mayıs 2023; 16:13:16 >
Ben fiziki market ve Amazon harcaması yaptım ve iade aldım , önemli olan fiziksel kart ile harcamanın yapılması.
Turan kartı nerden aldınınz?
Uygulamadan istenebilir lakin hesapta 2500 TL olması lazım bir de amazon da satılıyor 10 TL ben amazondan almıştımquote:
Orijinalden alıntı: Gkngns12
Turan kartı nerden aldınınz?
nays varken gereksizler listesine eklendi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X