tamam kampanya iyi güzelde, bu tarz applere kart bilgilerinizi nasıl güvenip veriyorsunuz? ilerde bir sıkıntı olmasın? |
TURAN APP [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
yüzde 20 hemen yatıyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortalama en geç 90 dakika sürüyor iadenin gelmesi.
-
referansdan kazandığım 10 tl 2-3 saat önce yatmış yeni farkettim iadeleri ve alacağım bütün iadeleri aldım uygulamayı kaldırdım,yallah.
-
sanal kart kullanmak lazım. buna ek olarak her yıl kartlarımı yenilerim
-
Sizin bu mesajdan sonra axessle sürekli aldığım yerden bide enparanın encardı ile alayım dedim yine aynı oranda normalin üstünde komisyon veya dolar kuru kesiyor (güncel kurla 370 tl gözüken üründe kartımdan 400 tl çekilmiş), turanı deneyelim bakalım
-
Hocam ben dolar ile alırkenki durumu kast etmemiştim. TL ile yurt dışı harcama için dedim. Direkt olarak dolar ile değil. Örneğin; Netflix, App Store, PlayStation, Xbox, Steam gibi. TL fiyatı olarak aldığımız. Buralardan Enpara Banka kartı ile alırsan komisyon kesmemesi lazım. Atıyorum oyun 200 TL mi? Tam olarak 200 TL çekiyor. Gerçi direkt dolar fiyatından alırken komisyon almayan yerler de varmış. Ama Axess dolar ile alırken komisyon alıyor. Axess’te hesap kesimini dolar hesabı açarak dolara çevirttirirsen komisyon almıyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 tl yüklemeye 10 tl bu ay tekrar veriyor.
100/20 harcama iadesi yok gibi şimdilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Mart 2023; 13:20:35 > -
Yalnız yine doğrulama istiyor yaptığım halde bu sefer daha değiştirmişler doğrulama yapılmadan da iade gelmiyor
Hesaba 100 TL yükledim halen bekliyorum gelmesini
-
Şu an bitmiş maalesef.
-
Şu an giyim kampanyalarında (Mavi vs) iade oranı %5'e düşmüş.
100 yüklemeye 10 lira iade devam ediyor.
Paranız varsa hesaba çekmek için %1 komisyon alıyor.
EFT yapabilmek için üst seviye doğrulama yapmıştım. Hiç gerek yokmuş.
-
Paul Mark kampanyasına filan tıklayınca birkaç bilgi daha istiyor. İade için mağazada İwallet ile ödeme yapacağım demeniz gerek diyor.
-
-
Fiziksel kart isteme gelmiş uygulamadan.
-
Amazon da 10 TL stoklara girmiş oradan almak daha sağlıklıquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugFiziksel kart isteme gelmiş uygulamadan.
Sipay'i fiziksel almıştım.
Ekstra bir kampanyası olmadı.
Bunun da bir artısı olmaz ise almam.
-
Ben aldım denemelik 1 adet ama dediğiniz gibi kampanya gelmesi şart yoksa kartlıkların arasında kaybolur bir de konu dışı olacak ama sipay YouTube iadesi yatmadı siz YouTube premium kullanıyor musunuz? Kullanıyor iseniz bir sorun sıkıntı oldu mu sizde?quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugSipay'i fiziksel almıştım.
Ekstra bir kampanyası olmadı.
Bunun da bir artısı olmaz ise almam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 19 Nisan 2023; 20:51:29 >
Revanced kullanıyorum. YouTube'a para vermiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X