Şimdi Ara

TURAN APP [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
42
Favori
46.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yahu arkadaş bir bitmediniz gitti.

İkisini de kullan. Ne zararı var?

250 lira harcadım 60 lira iade aldım bu hafta.

Taş attım da kolum mu ağrıdı?

Nays gibi 20 lira üstü harcarsan da veririm demedi üstelik.

15 liraya da iade verdi.

İademi aldım, kartlığa geri attım. Babamın oğlu değil. Yeniden kampanya yaptığında kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 8 Mayıs 2023; 19:19:14 >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt

24 saate kadar uzayabildiği oluyor.

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

O iadeler için fiziki mağazada kasaya İwallet kullancağım diyerek kasiyere kodu söylemeniz gerekiyor.

O şekilde yapıldı ise 24 saat içinde iade gelir.

• 250 tl harcamayı nasıl yaptınız?

• diğer uygulamalara yüklesek olur mu?

• yeni açanlar hesabınızı eft ile doğrulamayın cüzdanı dondurup parayı iade ediyorlar hatta gönderen banka da bloke etti şubeye gelmeden çözülmeyecekmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    niye ? geri gelen para için şubeye gel demek de nedir yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    şüpheli diye göndermişler parayı neymiş aynı aileden başka turan hesabından para göndermişiz. bankamla uğraşıyorum şimdi. turan müşteri hizmetleri hiç dönmüyor 0850 kimse açmıyor. en son ceo ya dm attım da ilgilenecem yazdı hesap kısıtlarını kaldırdılar sabah 0850 aradım düştü bu sefer. o sen misin dediler resmen. size tavsiyem fazla para tutmayın hesapta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 16 Mayıs 2023; 14:2:18 >
    tutmuyoz zaten, taklamızı atıp çıkıyoz, muhtemelen ucuza Türki cumhuriyetlerden işçi de çalıştırıyordur. hatta mobil uygulamasında iş ilanları vardı, bakıcılık falan.

Aynı aileden göndermekten doğal ne var ki? Ya başka nasıl yapacaktık? Kendi ailemize de mi karışacaklar?

• mayısta iade aldık haziranda da alıyor mu yoksa kampanya mı uzadı

• Fiziksel kart %20 ve 100₺ yükleme 10₺ yenilenmiş skt 1 temmuz 2023

• 100 lira yüklemeye 10 lira iade ve 250 liraya kadar fiziki kart ile harcamalarda maksimum 50 lira olmak üzere %20 iade kampanyaları bu ay da devam.

İadeler bir gün sonra geliyor.

Geçen ay iade aldım. Bu ay da iade alıyorum.

Kampanya uzatılırsa gene uzatılırsa gene alırız Temmuz ayında.

Edit: Neresi oluyor diye sormak için mesaj atan çok. Fiziki harcama yapıyorum iki aydır. Al gülüm ver gülüm olayına girmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 3 Haziran 2023; 19:32:1 >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Geçen ay iade alan bu ayda alabiliyormu hocam ona göre alışveriş yapıcam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gkngns12 G kullanıcısına yanıt

Evet.

• 3 farkli isyerinde farkli pos cihazlarinda Turan fiziki kartimi kullanmak istedim sifre hatali diyor. 2 pos cihazindan sonra atmden sifremi girerek kartın çalisip calismadigini kontrol ettim. herhangi bir sıkıntı olmadi sifreli giriş yapti. tekrar pos cihazinda kullanmak istedim. Yine sifre hatali diyor. Üstelik bu karti geçen ay problem olmadan kullanmıştım

Ne yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 3 Haziran 2023; 19:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonulbas kullanıcısına yanıt

Aynen, bende de bugün sorun oldu. Dün sorunsuzca alışveriş yapmıştım. Bugün temassızı kabul etmedi, şifre girerek aldım. Şifre ile oldu.

Bu arada ATM'ler bir tuhaf. Yanlış şifre girseniz bile yine de şifreyi kabul ediyor. Hatta ben Halkbank ATM'sinden Turan'ın şifresini değiştirmiştim. Meğerse hiç değiştirmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Haziran 2023; 19:49:48 >
  • Atm'ler kendi kartları dışındaki kartlarda şifre kontrol işlemini en son yapıyor. İlk başta hangi şifreyi girerseniz girin menü açılıyor ama para çekme/yatırma/bakiye sorma vs yapmayı denediğinizde işlem sonunda şifreyi yanlış girdiyseniz hata veriyor. Geçen ay kart geldiğinde vakıfbank atm'sinden şifreyi değiştirip şifre yükleme yapmıştım. Ondan sonra şifreli - temassız sorunsuz kullandım. Bu ay daha denemedim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.