Şimdi Ara

Turan ilan edilecek olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turan olsa gelecek ülke mi var. Yarısı kendini Rus görüyor zaten türk ülkelerinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhvancı siyasal islam ile, arap milliyetçisi bir partinin iktidar olduğu bir ülkede mi ?

Buldukları gazı açıklayacaklar

• Gaz bulamasalar bile
    İyi gaz verdiler

• Turan diye bir bilinç kalmadı ki, günümüz çağında siyaset çok farlı dinamiklerle işliyor. Azerbaycan bile bize vize uyguluyordu (eğer kaldırmadılarsa) çünkü bu Türk cumhuriyetlerinin vatandaşları halk bazında birbirlerini kardeş olarak görseler de, siyasi arenada o Türk devletlerini Rus gibi görebilirsiniz. sonuçta onlar da kendi çıkarlarını düşünüyolar. adam kendi coğrafyasında 7/24 Rusya gibi Türkiye'den çok daha kuvvetli bir ülkeyle muhatap oluyorken neden Türkiye'nin Turan'ına iplesin? öyle bir bilinç olamaz.

çağ değişti artık. eskiden Avrupa'da kiliseler din ile insanları asker yaparlardı. şimdi ise 2020'nin yaz gününde Avrupa'lı bir genç oradaki kilisenin papaza gidip de: "dinim için rakip dindeki ülkelerle savaşmaya hazırım" diyecek olsa, papaz bile bu çocuğun zihinsel bir sıkıntısı olduğunu düşünecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 21 Ağustos 2020; 14:8:40 >

• Turan kurulursa biz zararlı çıkarız Azerbaycan dahil alayı rusçu naylon çadır devlet bir de onları besleriz iyice aşağı düşer ekonomi

• Turancı arkadaşlar iyi izlesin. Her gözü çekiğe artık bizden daha Türkler yhaa demeyi kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem alınır mi ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Turan diye bir bilinç kalmadı ki, günümüz çağında siyaset çok farlı dinamiklerle işliyor. Azerbaycan bile bize vize uyguluyordu (eğer kaldırmadılarsa) çünkü bu Türk cumhuriyetlerinin vatandaşları halk bazında birbirlerini kardeş olarak görseler de, siyasi arenada o Türk devletlerini Rus gibi görebilirsiniz. sonuçta onlar da kendi çıkarlarını düşünüyolar. adam kendi coğrafyasında 7/24 Rusya gibi Türkiye'den çok daha kuvvetli bir ülkeyle muhatap oluyorken neden Türkiye'nin Turan'ına iplesin? öyle bir bilinç olamaz.

çağ değişti artık. eskiden Avrupa'da kiliseler din ile insanları asker yaparlardı. şimdi ise 2020'nin yaz gününde Avrupa'lı bir genç oradaki kilisenin papaza gidip de: "dinim için rakip dindeki ülkelerle savaşmaya hazırım" diyecek olsa, papaz bile bu çocuğun zihinsel bir sıkıntısı olduğunu düşünecektir.

Halk bazında eskiden ben de kardeş görüyordum artık görmüyorum. Azerbaycan'da dahil hepsini genellemiyorum büyük çoğunluğun Türkiye'den çıkarı var çıkar için ülkemize kapak atmaya çalışıyorlar. Türklük sevdasından falan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: İsen Buga

Turancı arkadaşlar iyi izlesin. Her gözü çekiğe artık bizden daha Türkler yhaa demeyi kesin.

tarihte de hep böyle olmuş Türkler çok büyük bir kavim... boylar arası mücadeleler yüzünden bugün bu haldeyiz

Atatürk de benimsemedi turan fikrini..hayalden ibaret bir fikir dedi.

daha batı diye bişey yokken dünyada göktürkler ile akhunların nasıl savaştığını bi okuyunTuran ilan edilecek olabilir  müttefik ise iranTuran ilan edilecek olabilir 

ulan o kadar büyük bir kavim ki Türkler macarlar bulgarlar asimile olmuş şimdi bizi sevmiyorlar..Ayrıca Bulgaristan'ın Atatürk zamanı kendi topraklarında Türk katliamına kalkıştığını unutmayın.

Bu kadar da beyinleri yıkanmış.

Bugün Farklı Türk boylarından gelme aşiretleri bize etnik kimlik diye kakalayıp bölücülük unsuru olarak kullanıyorlar...çok acı...

Tarihi başlatan Türkler ama bugünkü halimiz çok üzücü....dili kültürü tarihi olmayan ülkeler hakim olmuş dünyaya...çok yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 21 Ağustos 2020; 19:8:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

tarihte de hep böyle olmuş Türkler çok büyük bir kavim... boylar arası mücadeleler yüzünden bugün bu haldeyiz

Atatürk de benimsemedi turan fikrini..hayalden ibaret bir fikir dedi.

daha batı diye bişey yokken dünyada göktürkler ile akhunların nasıl savaştığını bi okuyun  müttefik ise iran 

ulan o kadar büyük bir kavim ki Türkler macarlar bulgarlar asimile olmuş şimdi bizi sevmiyorlar..Ayrıca Bulgaristan'ın Atatürk zamanı kendi topraklarında Türk katliamına kalkıştığını unutmayın.

Bu kadar da beyinleri yıkanmış.

Bugün Farklı Türk boylarından gelme aşiretleri bize etnik kimlik diye kakalayıp bölücülük unsuru olarak kullanıyorlar...çok acı...

Tarihi başlatan Türkler ama bugünkü halimiz çok üzücü....dili kültürü tarihi olmayan ülkeler hakim olmuş dünyaya...çok yazık

Alıntıları Göster

Yazdıkların çok önemli müsait olunca dönüş yapacağım lezzetli bir fikir alışverişi çıkar buradan Turan ilan edilecek olabilir 

• galatasaray aldığını ilan etti zaten turanı. daha ne açıklancak ?

• Some guy S kullanıcısına yanıt
    1 Hafta önce yayınlandı. Bu adam 2007 yılında Turan kurulacak dediğinde internet sitesini kapattılar. Pasaportumuz bile hazır.

VATAN T.Vyoutube
    VAKİT TAMAM..!! '' TURAN '' İLAN EDİLECEK..!! DÜNYA ŞİMDİ KARIŞACAK..!!
    https://www.youtube.com/watch?v=q_6Hy8P4x9k&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• lazer__ kullanıcısına yanıt

Bu konuyu biraz daha açabilir misiniz?

• Ümmetçisi aynı turancısı aynı.

Her sakallıyı dedeleri sanıyorlar.

O güvendiğiniz azerilerin bazıları bile neler sayıyor.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt

Kürtler'in aslında Türk boyu olduğunu iddia ediyor.Turan ilan edilecek olabilir  "Tarihi başlatan Türkler" diyor, daha ne diyeyim? Turan ilan edilecek olabilir 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 21 Ağustos 2020; 20:28:52 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Onu anladım da herhangi bir kanıt göremedim. Bu konuda bilgim olmadığı için merak ediyorum doğrusu.

• Once avrupa takilan cakma milliyetcileri ulkesine bi dondurun sonra turana bakarsiniz

• Kırgızlar bizden nefret ediyor , Azerbaycan sağ olsun iyi bizle . Kazak ,Türkmen ,Özbeklerde durum ne bilmiyom he bize gelirsen biz tam olarak Türk müyüz degil miyiz onu da tam bilmiyom.

• Var bir hayalimiz..

• Şu türkmen olayını ben anlamıyorum.

Türkmenistan, türkmen? Veya başka bir yerdeki kendine türkmen diyen.

Ayrıca kazaklarda bizleri sevmezler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.