Şimdi Ara

Turbo benzinli çift kavrama olmayan araç tavsiyesi bütçe 125000 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
5.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.4 t astra k alıp sorun yaşamayan hemen hemen yoktur, ne 10 kişisi...

Bedava motor değişimi yapıyordu, revizeye çağırıyordu opel, sorunlu olduğunu onlar da biliyor yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra K'nın 1.6 200 turbosu temiz bulunursa ikinci el iyi seçim olabilir de, Civic hb istemem konfor kalite şu bu falan demişsin, Astra'da da yol yalıtımı pek iyi değil, ıslak yoldan kuru yola bile geçince çıtır çıtır hep kum sesleri vuruyor davlumbaza. Yürüyeni falan serttir, takır tukur ediyor bazen trim sesi şikayetleri de hayli fazla. 1.6t'lerin avantajı bir çoğunda müthiş Egr koltuklar var, bende bir ara bakmıştım piyasasına.

Astra 1.4t'lerden piston kırma olayı varda 308 1.2 puretech'lerin de sicili temiz değil bu konuda. Önce buji sonra piston kıran adamlar var.

Sen yetkili servis bakımlı, düşük km, 16 jantlı, 125hp Golf 7.5 bak arkadaşım. DSG'nin kullanım prosedürüne dikkat ediverirsin.
  • En mantıklısı astra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Astra yaklaşık kaç km de piston kırmış

• Servis bakımlı Vw Grup herhangi bir araç al kafan rahat etsin. Çer çöple uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

1.4 t astra k alıp sorun yaşamayan hemen hemen yoktur, ne 10 kişisi...

Bedava motor değişimi yapıyordu, revizeye çağırıyordu opel, sorunlu olduğunu onlar da biliyor yani
    10 kişiden 9 u sorun mu yaşıyor hocam nerde okuyorsunuz bunları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Servis bakımlı Vw Grup herhangi bir araç al kafan rahat etsin. Çer çöple uğraşma
    Çift kavrama istesem her bakımdan çok bependiğim i30 alır geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

En mantıklısı astra
    Astra kullanıyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Piston kıran 10 kişi yok toplamda hocam birazda efsaneleşmiş omoşay, baya bi apaci olmak lazım onun için
    1.6 dediğiniz gibi 2. elde sıkıntı benimde fazladan değil 50 beygir 1 beygire bile ihtiyacım tok

Alıntıları Göster
    O zaman hayırlı olsun diyelim. Gönlün 1.4T astradan yana

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    İnsignia kullanıyorum ama astrayıda beğeniyorum anladığım kadarıyla 308 ile astra arasında kaldınız zaten size uygun çok fazla bi seçenek yok. Sadece bi arkadaş insignia önermiş onlarında benzinli de 2. Eli biraz sıkıntı yoksa insignia yı tek geçerim. Yani sizin istediğiniz özelliklerde araba alacak olsam Şahsen 308 e hiç içim ısınmıyor. Aslında Peugeot sevemedim gitti. İlk 308 çıktığı zamanlar çok etkilenmiştim ama megane almıştım. Yinede 308 de kötü araba değil.
    Çift kavramalıya baksanız çok fazla seçenek var ama istemiyorsunuz. Bende aynı sizin gibi çift kavrama orta segment arabaları sevmiyorum. Audi volvo vs olabilir ama vw skoda Ford fiat kafama yatmıyor.

• 1.6 thp eat6 Peugeot 508 kovalayın makyajlı kasa 2015 sonrası. İlanlarda her daim olmaz ara sıra düşer çabuk gider ikinci elde kaybedeceği değeri kaybetmiştir zaten. Allure bulursanız tadından yenmez active bulursanız da gayet yeterli donanıma sahiptir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

O zaman hayırlı olsun diyelim. Gönlün 1.4T astradan yana

Alıntıları Göster
    Aynen şu anda aklımdaki en güçlü aday astra
    Sadece trim şikayetleri canımı sıkıyor şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Aynen şu anda aklımdaki en güçlü aday astra
    Sadece trim şikayetleri canımı sıkıyor şu anda

Alıntıları Göster
    K kasalarda fazla bir trim sesi yok ama çok kafaya takan biriyseniz bu segmentlerde her zaman olur trim sesi

Evet öyle bir sorunu var.Aracı %90 esim kullanıyor.Ona arka basık dediğimde ben önde olucam demişti.Cocuk bizde de var.Sorun evet, ama parasına göre bence gözardı edilebilir...Denemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc33

Evet öyle bir sorunu var.Aracı %90 esim kullanıyor.Ona arka basık dediğimde ben önde olucam demişti.Cocuk bizde de var.Sorun evet, ama parasına göre bence gözardı edilebilir...Denemenizi tavsiye ederim.
    Aracı çok beğendim sorunsuz bir araç eşimi bayiye götürdüm gördüğü anda vazgeçtik
    Bizim oğlan normalde yarım saate sıkılıyor zaten chrde özellikle uzun yolda yapamayız dedik ön konsol falan çok kaliteli sağlam sorunsuz araç arka koltuklara tablet koyalım falan dedik çok düşündük ama arka kısımdan dolayı vazgeçtik
    Astra k yıda çok araştırdım baya bi sorun okudum vazgeçmek üzereyim
    Benzinli çiftt kavrama olmayan ataç bakarken gakiba dizel dct elit plus yeni i30 alacağım

• Code140 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. her araçta bir dünya sorundan bahsediliyor. fakat vwde sadece kavrama deniyor. ben 3 yıldır kullanıyorum ikinci el almıştım. bir kere kavrama değiştirdim. 3 bin tl ödedim. tamam tedirgin kalabiliyorsunuz ama araç her anlamda kaliteli. golf ya da temiz bir passat tercih edilebilir. korkmayın dsg doğru kullanımda sorun çıkartmaz. o rakamlara garantili araç alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynchesque

kesinlikle katılıyorum. her araçta bir dünya sorundan bahsediliyor. fakat vwde sadece kavrama deniyor. ben 3 yıldır kullanıyorum ikinci el almıştım. bir kere kavrama değiştirdim. 3 bin tl ödedim. tamam tedirgin kalabiliyorsunuz ama araç her anlamda kaliteli. golf ya da temiz bir passat tercih edilebilir. korkmayın dsg doğru kullanımda sorun çıkartmaz. o rakamlara garantili araç alabilirsiniz.
    1.0 golfü çok düşündüm vazceçmemdeki 2 neden 1 dsg 2 comfortun düşük donanımı
    Dizelin ne sesini seviyorum nede masrafını
    2017 ve üstü alacağım araçta bakım kasko vergi sigorta yıllık min 5000 Para çıkıyor zaten üstüne kavrama masrafı baya üzer beni p nedenle tam otomatik istiyorum ama dönüp dolaşıp yeni i30 a kayıyorum galiba yenş i30 alacağım

Hayırlısı olsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.