< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 14 Ağustos 2019; 14:55:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 14 Ağustos 2019; 14:55:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu kadar kişi yazdı, kriterlerinize göre piyasada var olan tüm araçlar da bunlar ama galiba hiçbirini begenmediniz. Yapacak birşey yok o zaman işiniz çok zor.
|
Ben ona atmosferikten en az 3 lt faha az yaktırırım hocam metak etme
|
Hop yavaş gel,
otomatik DSG ile 2. El olarak bilinçli 10 kisiden 7 si o golfu Passati jettayi asla ALMAZ ..istersen buyur forumda anket yap...o zaman herkes sıkıntılı sen normal... Bende almam... Opel zaten PSA grubunda, japon araçların sorunsuzlugunu aratir.. Sen taptigin golfunde DSG - mekatronik - yağ ısındı balatalar yandı- kavrama bilmem ne oldu vs... arızalar alırsan ağlama buralarda ... |
Golf al geç işte neyi düşünüyorsunuz. Çift kavramaymış dsg miş bir tek bu forum sitesinde sorun ediliyor ben 4 yıldır kullanıyorum, yağ değişimi hariç sanayiye gitmem, çevremde de sayamayacağım kadar çok audi,seat,skoda DSG kullanan var, bu kadar abartacak ne var anlamıyorum sizi. Bir arkadaşımın leon da dsg arızası oldu, 2500 tl ye yaptırdı, 3 yıldır da başka sorun çıkmadı. Öyle bir anlatıyorlar ki sanki dsg bozulsa haciz memurları kapıda bitecek, yuvamız yıkılacak. Adam 125 bin bütçeyle dsg masrafından korkar hale gelmiş
|
308 veya Astra K olabilir. Çift kavramadan uzak durulması gerekli bu ülke şartlarında.
|
Civic yalıtım sacın hemen yamulması boyanın kalitesizliği yüzünden birdaha almayı düşünmüyorum artı 1.5 turbo diğerlerinden fazla yakar
Macera arıyorsan fransız alman al deme olayı baya abartı olmuş hocam bu adamlar sonuçta dünyanın en büyük 2 devi tüm dünyaya adını kazımış adamlar 7 sene japona bindim artık konfor ve kalite de arıyorum |
Biraz daha eski model düşünürseniz Bmw 116i ya da Volvo V40 t3 motor düşünebilirsiniz.2015-17 model.
|
Astra K'nın 1.6 200 turbosu temiz bulunursa ikinci el iyi seçim olabilir de, Civic hb istemem konfor kalite şu bu falan demişsin, Astra'da da yol yalıtımı pek iyi değil, ıslak yoldan kuru yola bile geçince çıtır çıtır hep kum sesleri vuruyor davlumbaza. Yürüyeni falan serttir, takır tukur ediyor bazen trim sesi şikayetleri de hayli fazla. 1.6t'lerin avantajı bir çoğunda müthiş Egr koltuklar var, bende bir ara bakmıştım piyasasına.
Astra 1.4t'lerden piston kırma olayı varda 308 1.2 puretech'lerin de sicili temiz değil bu konuda. Önce buji sonra piston kıran adamlar var. Sen yetkili servis bakımlı, düşük km, 16 jantlı, 125hp Golf 7.5 bak arkadaşım. DSG'nin kullanım prosedürüne dikkat ediverirsin. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 14 Ağustos 2019; 14:15:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 14 Ağustos 2019; 14:44:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |