Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pm ile alabilirmiyim bende lisans? teşekkürler şimdiden.
  • Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSlayer

Hayatımda gördügüm en etkili program valla Allah razı olsun ne diyeyim ki 1 mb ile indiriorum normalde 200kb felan indirirdi mükemmel çok çok iyi ya lütfen pm..

Ani çıkışlar sadece gözünüzü boyuyor o kadar hıza gelmiyor,gelemez
  • pm alan arkadaşlar kullanıcı adı DHABER miydi,lisans no'da 102.......494 'lü birşey mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 9 Ağustos 2010; 23:26:27 >
  • Ağdan veri akışı 1100k incoming olarak gözüküyor ama programın maşallahı var, speedtest'te 80 90mbit görüyor. Tamamen saçmalık gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagribey

Ağdan veri akışı 1100k incoming olarak gözüküyor ama programın maşallahı var, speedtest'te 80 90mbit görüyor. Tamamen saçmalık gözümde.

Sürekli yazıyorum belki kaçırmışsınızdır. Speedtest'te gerçek sonucu alamazsınız. Windows Network'ten ve Turbo Internet'in içinden gerçek sonuçları görebilirsiniz. Aynı zamanda süre tutmanızı da öneriyorum.

Teşekkürler
  • bende alabilirmiym ..
  • Ben de alayım. Teşekkürler.
  • Vallahi arkadaşım ben denedim programı ayarları hepsi tam , youtube'a girerken birazcık beklemem gerekiyor normalde , senin bu program hemen girişi kesiyor sonra tekrar deneyiniz diyor. Uyuz oldum
  • Banada atarmısınız
  • güzelmiş
  • Bunun upload için olanı yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarr -- 10 Ağustos 2010; 2:43:49 >
  • bir pm de ben alabilir miyim :)
  • pm lütfen
  • PM lütfen
  • Bir pm den ebn almak istiyorum deneyeceksek tam sürüm olarak deneyelim programı;)

birde progmım mantığı nedir yani nasıl çalışıyor nasıl yükseltiyor veya yüksek olarak gösteriyor internet hızımızı_?

açıklama almamız mümkünmü acaba_?
  • PM gönderdim lisans alabilirmiyim
  • pm den bende alabilirmiyim lisans
  • Acaba banada gönderebilmeniz mümkün mü ?
  • Pm
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.