Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _uLuC_

quote:

Orijinalden alıntı: AtesSoft

quote:

Şimdi ben bu pc'ye kurdum bunu sonra başka pc'ye kurmak istesem lisans olayı kabul edermi ?

Eylül sonuna kadar geçerlidir bu lisans. İstediğiniz bilgisayarda kulllanabilirsiniz.

Eylül Sonunda ne oluyor ?
  • @ AtesSoft

Çalışma mantığını detaylı olarak anlatırsanız çok sevinirim..Ufak veri paketlerini biriktirmemi yapıyor? Sizin sunucularınızdan geçtikten sonramı geliyor?(opera turbo gibi) Paketleri öncelik sırasına göremi değiştiriyor? Yada nasıl bir işlem uygulanıyor eminim birçok kişi almadan önce bu bilgileri merak ediyordur..
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi ben bu pc'ye kurdum bunu sonra başka pc'ye kurmak istesem lisans olayı kabul edermi ?

Eylül sonuna kadar geçerlidir bu lisans. İstediğiniz bilgisayarda kulllanabilirsiniz.

Lisans süresi sona eriyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yani Eylül'den sonra kurmak istersek para ödeyeceğiz?

• lisans kodu alabilirmiyim lütfen
  • Şimdi denedimde program açıkken videolar yüklenmiyor playa basıyorum sadece yükleme işareti çıkıyor hiç yüklenmiyor programı kapatıp sayfayı yeniden başlattığımda yüklemeye başlıyor bir hata mı var?
  • ilgi var da lisans süresi bitince bu forumdan kimsenin alacağını düşünmüyorum. Verdiğiniz lisanslarla kalırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 9 Ağustos 2010; 13:55:14 >
  • PM bekliyorum.
  • Pm beklıyorum hocam
  • Ben de pm alabilir miyim ?
  • Merhabalar.Bir pm'de ben alabilir miyim?Teşekkürler...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yani Eylül'den sonra kurmak istersek para ödeyeceğiz?

Doğal olarak

• Lisans süresi bitiminde satın alarak devam edebilirsiniz. Sonuçta senelik 24.95 TL, 2 senelik 34.95 TL ve yurtdışı fiyatı senelik 29.95 USD dir. Tabii ki sonuçta sizin seçiminiz kimseyi zorlamıyoruz ve satamamak gibi bir endişemiz korkumuz yok açıkcası. Deneme süresi bitmeden de alan birçok müşterimiz var.

Teknik olarak şöyle söyliyim, sıkıştırma mantığı gibi birşey kullanılmıyor. Sitemiz ile böyle bir bağlantı yok. Tamamen kendi bilgisayarınızın var olan internet kapasitesini kullanıyorsunuz. Yani bize bir proxy gibi bağlantı kurmuyorsunuz. Bilgileriniz kesinlikle bizim sunucularımızdan geçmiyor. İyi derecede Network bilgisi olan kişiler bunu rahatlıkla da görebilirler. Download manager mantığı ile düşünülebilir. Çok farklı olsa da kısmen benzer yönleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaYurtseven -- 9 Ağustos 2010; 14:24:46 >
  • Kardeş herkese gönderdin birde bana gönder bea birde bu eski sürümdeki gibi youtubeye girmeyi engelliyormu?
  • Pm atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

Kardeş herkese gönderdin birde bana gönder bea birde bu eski sürümdeki gibi youtubeye girmeyi engelliyormu?

Gönderdim size de kontrol edemrisiniz? Niavige gibi bir sistem ile giriyorsanız problem olabilir. DNS kullanıyorsanız sorunsuz girebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

Kardeş herkese gönderdin birde bana gönder bea birde bu eski sürümdeki gibi youtubeye girmeyi engelliyormu?

Gönderdim size de kontrol edemrisiniz? Niavige gibi bir sistem ile giriyorsanız problem olabilir. DNS kullanıyorsanız sorunsuz girebilirsiniz.

Teşekkürler geldi
  • pm lütfen
  • Bi deneyelim bakalım =) Pm...
  • Denemek isterim PM pls.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.