Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bir proxy sanırım , vekil sunucu kullandırarak hız arttırımı yapıyorsunuz.

Ancak ne kadar güvenilir? kredi kartı bilgilerini girenler var online alışverişte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesSoft

Merhaba,

Turbo Internet'in yeni ve final sürümü dün yayımlandı. Öncelikle bu mesaj tabii ki bir reklamdır ama kurallarda sadece illegal içerik reklamının yasak olduğunu okuduğum için rahat yazıyorum.

Site kullanıcıları için bana buradan mesaj gönderen herkese Eylül sonuna kadar ücretsiz lisans hakkı verilecektir. Neden buradan yazmadığımı da yanlış anlaşılmamak için hemen açıklayayım. Burası çok sık takip edilen ve indexlenen bir forum. Bu sebepten dolayı açık açık yayınlanmasını istemedim.

Programı indirmek içinwww.turbointernet.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca program hakkındaki yorumlarınızı da buradan paylaşırsanız çok memnun olurum.

Programın kısaca anlatayım: Kurulumu yaptıktan sonra dil seçeneğinden Türkçe'yi seçin. Turbo Internet'i aktifleştirin ve kaç mbps hat kullanıyorsanız listeden seçin. Şayet emin değilseniz 8mbps seçmenizi öneririm. Ancak 8 mbps ve üzerinde bir hıza sahipseniz tam değeri seçmeniz performans açısından artış gösterecektir. Düşük değer seçilmesi durumunda yavaşlama olabilir.

Öncelikle şunu ifade edeyim, 1mbps hızınız var ise sizin hızınız max.1mbps'dir. Bunu hiç kimse artıramaz. Ancak Turbo Internet internet hattınızı tam kapasite ile kullanmanızı sağlar. 100mbps'lik bir hatta yaptığımız testlerde 60 kata kadar hız farkı tespit edilmiştir. Turbo Internet bir download veya yoğunluk tespit ettiği anda devreye girerek bağlantınızı hızlandırır.

Sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

Teşekkürler,

Atilla Yurtseven

öncelikle foruma gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürler..programı kullanıyorum.... yorumlarımı yazarım..

• Bir PM de ben alabilir miyim?
  • PM PM PM PM
  • pm alabilirmiyim bende teşekkürler..
  • pm
  • Bende denemek isterim. Pm alabilirmiyim?
  • bende rica etsem PM alabilirmiyim :)
  • pm alabilir miyim?
  • Bu program gerçekten çok güzel 1.5 saatlik videoyu 1dakikadan az bir sürede yükledi gözlerime inanamadım bana da pm atar mısınız lütfen?
  • Pm lütfenn
  • Pm lütfen
  • P.m
  • pm
  • Şimdi ben bu pc'ye kurdum bunu sonra başka pc'ye kurmak istesem lisans olayı kabul edermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

Şimdi ben bu pc'ye kurdum bunu sonra başka pc'ye kurmak istesem lisans olayı kabul edermi ?

Eylül sonuna kadar geçerlidir bu lisans. İstediğiniz bilgisayarda kulllanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesSoft

quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

Şimdi ben bu pc'ye kurdum bunu sonra başka pc'ye kurmak istesem lisans olayı kabul edermi ?

Eylül sonuna kadar geçerlidir bu lisans. İstediğiniz bilgisayarda kulllanabilirsiniz.

Eylül Sonunda ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Bu bir proxy sanırım , vekil sunucu kullandırarak hız arttırımı yapıyorsunuz.

Ancak ne kadar güvenilir? kredi kartı bilgilerini girenler var online alışverişte.

Öncelikle şunu belirtmek isterim; Turbo Internet yazılımında handyCafe Filtre v3 alt yapısı kullanılmaktadır. handyCafe Filtre v3 TİB (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) tarafından onaylı bir yazılımdır ve Türkiye genelinde 7.000 internet cafede ve günde 1 milyona yakın kişi tarafından kullanılmaktadır. Ayrıca hiç kimse bilgilerinizi istese de alamaz. Ancak bir virüs/trojan aracılığı ile alabilir. Sonuçta kredi kartı bilgilerinizi https (secure - güvenli bağlantı) aracılığı ile yapmaktasınız. Ve daha da önemlisi biz "hırsız" değiliz. Turbo Internet, Microsoft tarafından Windows 7 Logo sertifikası programına da hak kazanmıştır.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

Teşekkürler,

• yakın da indirip deneyeceğim
  • PM lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.