Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Hala inanıryorsunuz ya şu programın interneti hızlandırdığına ben daha ne diyim size. Hızınızın test sitelerinde fazla çıkmasının nedeni malum biraz araştırın. Aynı görevi web koruması olan anti-virusler de yapıyor (avira antivir).
    E trrent hızlanır mı? Yok
    E indirme hızı? Yok
    E download manager'lar ? Yok
    E ne işe yarıyor? Videoları hızlandırıyor.
    Ayrıca verdiği ping sürenizi de hayvani bir şekilde artırıyor.
    Sadece videolar için geçerli bir program. Turbo Video olsaymış daha iyi olurmuş ismi en azından insanlar kandırılmamış olurdu

Benimle aynı fikirde olan bir tek sen varsın galiba hocam

bende sizlerle aynı fikirdeyim

• Arkadaşlar selam,

Ben tekrar açıklama yapayım. Diyelim ki 1mbps hızınız var, Turbo Internet var olan 1mbps hızınızı artırmaz. Yaptığı şey tam randımanlı olarak kullanmanızı sağlamaktır. Bunu en başından beri söylüyor ve onaylıyorum. Bir download manager nasıl download hızınızı artırıyorsa, aynı mantığa yakın bir şekilde Turbo Internet de Webdeki hızınızı artırmaktadır. 1mbps hızınız varsa ve siz 100mbps seçerseniz buffer yaparak yine çok hızlı bir şekilde yükler ancak size topluca gönderir ve yavaş yüklediğini düşünebilirsiniz. Öncelikle hızınızı lütfen doğru seçiniz.

Örneğin büyük bir dosya indireceksiniz. İndirmeden önce 100mbps seçmenizi öneririm. Size yavaş görünebilir ilk başlarda ama son derece randımanlı bir şekilde yükleyecektir. Bunu Windows task managerdan kendiniz görebilirsiniz zaten. Download hızınız gözle görülür şekilde artacaktır.

Turbo Internet'in beta sürümü 1.000.000'dan fazla download edildi. 55.000'den fazla günlük kullanım oldu. Ve bunlar sadece 1 ay içerisinde gerçekleşti. Şu andaki Trial sürümü sadece 2 günde 3.500'ün üzerinde kişi tarafından kullanılmaktadır. 45 civarı ülke'den kullanıcılarımız mevcut bugün itibarı ile.

Teşekkürler

Atilla Yurtseven

• VALLAHA çalıştı leyn videolar süper hızlı izleniyorda indirme hızına ne oldu 200 ze zor çıkıyo 480 felandı eskiden hız testi yaptım indirme hızı 180 lerde tozuyordu birden 19850 felan oldu bir besmele çektim ne oldu leyn bu innternete die
  • Pm alabilirmiyim lütfen :)
  • pm pls
  • Pm lütfen bende denemeye karar verdim.
  • Banada Pm Atarmısın Sana Zahmet.Bende Denemek İsterim
  • Mesaj gelmemiş.
  • pm lisans anahtarı lütfen...
  • pm pm pm can
  • pm
  • pm lütfen
  • 800 megabayt-2 dakikada indi şakamı bu ?
    46 mgbit oldu hız
  • peki esi sürümdeki gibi youtubeye girmeyi engelliyormu yada bazı şey sitelere eğer olmuyorsa pm alayım
  • Pm alabilirmiyim.
  • PM ile lisans alabilirmiyim lütfen ?
  • pm lütfen
  • PM please
  • Bir Pm'de ben alabilirmiyim?
  • p.m lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.