Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cfosspeed akar..
  • saadet zinciri
  • Pm bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinsou -- 8 Ağustos 2010; 3:44:27 >
  • pm
  • Önceden insanları TTNET'in yazdığı hızlara inanmamaları için inandırmaya çalıştık. Hız testi yapın dedik. Şimdi hız testine inanıyorlar. Banane ya yiyen yesin olamaz ki böyle bir şey. 100KB ile iniyor. 5 saniye boyunca bekleyip yanstımayıp 5 saniye sonra yansıtırsan 500KB inmiş olur işte bir anda yapınca da 5MB gibi görünüyor inanmıyorum ya yeter ya bu ne ya.
  • pm alabilirmiyim,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.Ş
    Önceden insanları TTNET'in yazdığı hızlara inanmamaları için inandırmaya çalıştık. Hız testi yapın dedik. Şimdi hız testine inanıyorlar. Banane ya yiyen yesin olamaz ki böyle bir şey. 100KB ile iniyor. 5 saniye boyunca bekleyip yanstımayıp 5 saniye sonra yansıtırsan 500KB inmiş olur işte bir anda yapınca da 5MB gibi görünüyor inanmıyorum ya yeter ya bu ne ya.

Sakin :) . Yeni fark ettim galiba sunucudaki hızı kendilerine adapte ediyorlar yani sunucu 100kişiye 8mbit 1000 kişiye 1mbit 2000 kişiye 0.5mbit gibi hızlar sağlarken siz program sayesinde 2bin kişi de bile veri yolunu somurerek issnin verdiği son noktada net çekiyorsunuz . Doğrumudur ?

• bu tarz programların çalışma mantığı nedir tam olarak

yani biz dl yaparken diğer işlemlere giden bant kayıplarını en aza indirerek dl hızı mı artıyor ?

çalışma mantığını biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz rica etsem.
  • P.M lütfen
  • ben şu an 14 günlük bedeva sürümünü kullanıyorum. gerçekten çok memnunum programdan.
    bu yüzden bana da pm gönderebilir misiniz?
  • Pm alabilir miyim? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schéinz.

quote:

Orijinalden alıntı: BlkYunuS

Benim İndirme Hızım Ortalama 750 - 800 Kb/sn Bu Programı Kullanırsam İndirme Hızım Daha Da Artacakmıdır ?

512kbps netim var 38 kb/s ile indiriyorum ve sana 800kb/s yetmiyor.

edit : pm bakalım ne kadar hızlanıcak. 100 bile yeter bana

Sende O Kadar Para Verirsen Sanada Yetmez

• mümkünse banada pm den atılırsa sevinirim . bir deneyelim bakalım . hotfile de işe yarayacak mı ??
  • UTorrent - **munda İle En Hızlı Ve En Büyük Dosya Boyutlarıyla Mükemmel Sonuclar Sağlayabilirsiniz.

Elbette Bunun İnternet'ten İndirmeyle Farkı Var Diyebilirsiniz Ama Sonucta Aynı Gene
  • bende denemek istiyorum eski versiyonu vardı gayet iyi iş yapıyor pm lütfen
  • bir lisans bende alabilir miyim ?
  • Denemek istiyorum..
  • zamunda'dan indirin, hep full hızla indirirsiniz zaten
  • Denemekte Fayda Var Türk İşi :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.