Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arada ben mozilla kullanıyorum ama idm ile indiriyorum. artış olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 8 Ağustos 2010; 0:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

nasıl oluyorda hızı tam kapasite kullanılmasını sağlıyor bu program Örnek olarak 1 mbps hızınız var download hızınız max. 120kb dir bu program sayesinde bu hız dahadamı yükseliyor??

Tabii ki 1 mbps nin üzerine geçemeyecektir ancak 1mbps ile alamadığınız yerlerden 1mbps almanıza yardımcı olacaktır. Ben deneme yapmanız açısından saniye tutmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

nasıl oluyorda hızı tam kapasite kullanılmasını sağlıyor bu program Örnek olarak 1 mbps hızınız var download hızınız max. 120kb dir bu program sayesinde bu hız dahadamı yükseliyor??

yok öyle olmuyor...bu program internet hızınızı sonuna kadar pürüzsüz şekilde kullanmanızı sağlıyor. Yani madem elinizdeki belli, bari sonuna kadar kullanalım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesSoft

quote:

Orijinalden alıntı: BlkYunuS

Benim İndirme Hızım Ortalama 750 - 800 Kb/sn Bu Programı Kullanırsam İndirme Hızım Daha Da Artacakmıdır ?

Şayet IE, Mozilla gibi tarayıcılarda indiriyorsanız artış olacaktır. 8mbps'yi seçin lütfen. Download managerlarda artış sağlanmıyor sebebini açıklayayım:

Birçok download manager trial yada ücretsiz sürümlerde hızları yavaşlatabiliyorlar. Turbo Internet'in bu yazılımlara müdahele ederek hızlandırdığını tespit ettik. Bunun etik olmayacağını düşündüğümüzden ve download manager programlarının satışını baltalayacağından dolayı bu özelliği devre dışı bırakmak zorunda kaldık.

Kısacası video izlerken ve tarayıcı üzerinden download yaparken hızlanma söz konusu olacaktır. Özellikle uzak ve yavaş sunuculardan bu farkı çok rahat görebilirsiniz. Yakında bir de download manager yazılımımız gelecek ancak bunun için bir tarih veremiyorum şu anda.

Teşekkürler

neden global tarayıcı desteği sunmuyorsunuz ?

ben opera kullanıcısyım ve asla ie yada firefox kullanmıyorum . ürünüzü arkadaşımın bilgiayarında deneme fırsatım oldu ancak operada sorunları mevcut iki programda birbirini tanımıyor ...

• Pm lütfen.
  • Peki bu hız arttırmayı nasıl başarıyor açıklarmısınız?Yani hız arttırmayı görüntüde yaptığını fakat dosyanın inme süresinin değişmiyceğini düşünüyorum.
  • pm alabilirsem sevinirim
  • ttnet speed test te 7 mbit
    speed test te 43 mbit gösteriyor
    çözemedim
  • videolarda kesinti yapıyor sanki tam çalışmıyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

quote:

Orijinalden alıntı: AtesSoft

quote:

Benim İndirme Hızım Ortalama 750 - 800 Kb/sn Bu Programı Kullanırsam İndirme Hızım Daha Da Artacakmıdır ?

Şayet IE, Mozilla gibi tarayıcılarda indiriyorsanız artış olacaktır. 8mbps'yi seçin lütfen. Download managerlarda artış sağlanmıyor sebebini açıklayayım:

Birçok download manager trial yada ücretsiz sürümlerde hızları yavaşlatabiliyorlar. Turbo Internet'in bu yazılımlara müdahele ederek hızlandırdığını tespit ettik. Bunun etik olmayacağını düşündüğümüzden ve download manager programlarının satışını baltalayacağından dolayı bu özelliği devre dışı bırakmak zorunda kaldık.

Kısacası video izlerken ve tarayıcı üzerinden download yaparken hızlanma söz konusu olacaktır. Özellikle uzak ve yavaş sunuculardan bu farkı çok rahat görebilirsiniz. Yakında bir de download manager yazılımımız gelecek ancak bunun için bir tarih veremiyorum şu anda.

Teşekkürler

neden global tarayıcı desteği sunmuyorsunuz ?

ben opera kullanıcısyım ve asla ie yada firefox kullanmıyorum . ürünüzü arkadaşımın bilgiayarında deneme fırsatım oldu ancak operada sorunları mevcut iki programda birbirini tanımıyor ...

Merhaba,

Sanırım mesajım yanlış anlaşılmış. Tarayıcı isimlerine örnek vermek istedim sadece. Web kullanan bütün programlarda çalışmaktadır. Mesela bugünden sonra bir program yazılsa onda dahi çalışacaktır. 32bit olduğu sürece tabii ki.
    Sizde ne gibi bir sorun çıkardı? Opera, Safari, iTunes, Chrome, Firefox, IE gibi tarayıcılarda sorunsuz çalıştığını gözlemledik.

• Lütfen speed-test sonuçlarına kanmayınız. En başından beri söylediğimi tekrar edeyim. Orada maalesef gerçek sonuçları alamazsınız. Turbo Internet aktifken Speed-test'te göreceğiniz değerler gerçek değerleriniz değil. Download sürenizi video yükleme sürenizi kontrol ederseniz farkı anlayabilirsiniz.
  • ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 8 Ağustos 2010; 0:35:06 >
  •  Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım

montaj falan yok program açıkken bu kadar çıktı çok ciddiyim

download limit i 10 yapmıştım yukarda şimdi 0 yaptım

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım

bu kadar çıktı

programı kapayıp yaptım aynı sonuç çıktı

internet tarifem 8mb netlimitsiz yukardkai resimlerde 8 mb seçiliydi bide 4 mb yi seçip deniyim dedim ve sonuç

tekrar 8mbps yi seçip çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Sync] -- 8 Ağustos 2010; 0:52:38 >

• PM lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Çok daha geniş kapsamlı olan CfosSpeed i denemenizi öneririm arkadaşlar. Eğer bu programa bu kadar övgü geldiyse Cfos da forum kitlenir herhalde

800'le indirirken 90'la upload yapan adamım.
  • Yahu tutturmuşsunuz video sonuçları video sonuçları diye. Madem sadece videoda işe yarıyor program neden adı Turbo İnternet ? Turbo Video falan daha iyi olmaz mıydı? Ayrıca zaten videoda da pek işe yaramadı yani aynı hesap. Şöyle; program yokken video beklemeden anında yavaştan yavaştan dolup hiç takılma olmadan izleniyor. Program açıkken video 15-20 saniye kadar başlamıyor ve böyle aralıklarla dolmaya devam ediyor. Yani aslında hiç bir fark yok. Programın mantığı daha çok bağlantıyı sömür-biriktir-kullan şeklinde gibi.
    İşte tam olarak bu yüzden de ping süresi aşırı derecede fırlıyor, sayfalar geç açılıyor vs. vs..
  • quote:

benimki 5 kb/sn

turkcell wınn maduru

• pm istiyorumsle
  • Program kapalıykenwww.pingtest.com adresinde ve cfosspeed'de ping 10-12 arasında iken, program açıldığında 60 civarında seyrediyor ikisi de. Açıkcası tavsiye etmiyorum. Bunun yerine cfosspeed'i almanızı öneririm.
  • Arkadaşlar ne geç açılması vs saçmalıyorsunuz.Bizzat test yaptım ve bu program çok iyi birşey bence,ben modemden download hızı 6789 ve upload hızı 741 gözüken biriyim.Bizzat youtube videoları üzerinde deneme yaptım ve sonuçlar :

http://www.youtube.com/watch?v=HG78FXhdig0&feature=fvst

bu video
    turbo internetsiz 2 dakika 55 saniye
    turbo internetli 50 saniye

de acılmıştır.Kısaca bu program bütün ağı kendinize kitliyor ve 1 kb bile bırakmıyor güncellemeler vs için,%100 internetin suyunu çıkarıyor gibi bişey,Yanlız sorum olacaktı benim,Mesela ben yazlığa gidiyorum ve orda ücretsiz wi-fi var,ancak herkes kullandığı için yavaş oluyor,ben bu programı kullanırsam onların kullandığı internetin hepsi bana mı gelicek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 8 Ağustos 2010; 1:13:40 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.