Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Hala inanıryorsunuz ya şu programın interneti hızlandırdığına ben daha ne diyim size. Hızınızın test sitelerinde fazla çıkmasının nedeni malum biraz araştırın. Aynı görevi web koruması olan anti-virusler de yapıyor (avira antivir).
    E trrent hızlanır mı? Yok
    E indirme hızı? Yok
    E download manager'lar ? Yok
    E ne işe yarıyor? Videoları hızlandırıyor.
    Ayrıca verdiği ping sürenizi de hayvani bir şekilde artırıyor.
    Sadece videolar için geçerli bir program. Turbo Video olsaymış daha iyi olurmuş ismi en azından insanlar kandırılmamış olurdu

Benimle aynı fikirde olan bir tek sen varsın galiba hocam

Zira önceki mesajımdada belirttim aynı olayı bedevaya speedbit yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan K. -- 7 Ağustos 2010; 22:40:47 >

• Pmalayım lütfen lisans için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Hala inanıryorsunuz ya şu programın interneti hızlandırdığına ben daha ne diyim size. Hızınızın test sitelerinde fazla çıkmasının nedeni malum biraz araştırın. Aynı görevi web koruması olan anti-virusler de yapıyor (avira antivir).
    E trrent hızlanır mı? Yok
    E indirme hızı? Yok
    E download manager'lar ? Yok
    E ne işe yarıyor? Videoları hızlandırıyor.
    Ayrıca verdiği ping sürenizi de hayvani bir şekilde artırıyor.
    Sadece videolar için geçerli bir program. Turbo Video olsaymış daha iyi olurmuş ismi en azından insanlar kandırılmamış olurdu

Benimle aynı fikirde olan bir tek sen varsın galiba hocam

Zira önceki mesajımdada belirttim aynı olayı bedevaya speedbit yapıyor

Bence bu programın yaptığı hiçbirşey yok.

• Çok daha geniş kapsamlı olan CfosSpeed i denemenizi öneririm arkadaşlar. Eğer bu programa bu kadar övgü geldiyse Cfos da forum kitlenir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Çok daha geniş kapsamlı olan CfosSpeed i denemenizi öneririm arkadaşlar. Eğer bu programa bu kadar övgü geldiyse Cfos da forum kitlenir herhalde
  • Eline sağlık Güzel Program ..
  • Kal geldi..Olmaz böyle bişey inanmadım ilk başta ama denedim ve şaşırdım. max 630 ile indirdigim driver ı 1,2mb ile indiriyorum inanılmaz..Başarılarızın devamını dilerim
  • pm pm pm lütfen lisans için... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akik

biri acilen napak inanak mı kanka resmini koysun

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1308D36D8 -- 7 Ağustos 2010; 23:28:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Çok daha geniş kapsamlı olan CfosSpeed i denemenizi öneririm arkadaşlar. Eğer bu programa bu kadar övgü geldiyse Cfos da forum kitlenir herhalde

1 yıldır kullanıyorum. Torrentte çok işe yarıyor sağolsun ama bu aralar ping i yükseltiyor program.
  • Merhaba,

İlgilenen herkese teşekkür ederim. Lisanslar pm olarak gönderildi. Şunu belirtmek isterim ki "hiç bir işe yaramayan" bir programı çıkarıp ta 180'den fazla ülkeye yazılım ihraç eden Ateş Yazılım'ın adını kötüye çıkarmak saçmalık olur. Program gayet iyi bir şekilde çalışıyor ve bunu buradan görebiliyoruz da.

Teşekkürler,
  • PM bekliyorum.
  • hiçbir işe yaramamasından ziyade birden fazla kullanıcısı olan modemlerde bir felaket yaratıyor. Bütün bandı bu programın çalıştığı bilgisayara aktarıyor ve ötekilere de çok küçük bir kısım bırakıyor. Ablam beni kesicekti dostum
  • Bir de free wi-fi veren yerlerde deneyin bence :)
  • Bu lisans anahtarı 2 pc de kullanılabiliyor mu Atilla bey? Laptopuma da yüklemek istiyorum.

Ayrıca Google Chrome da da işe yarıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Ağustos 2010; 0:04:49 >
  • bende hala bir değişiklik yok???
  • pm alabilirmiyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu lisans anahtarı 2 pc de kullanılabiliyor mu Atilla bey? Laptopuma da yüklemek istiyorum.

Ayrıca Google Chrome da da işe yarıyor mu?

İstediğiniz kadar bilgisayara yükleyebilirsiniz. Bu lisans Eylül sonuna kadar geçerlidir. Program bu lisans ile hiç bir kısıtlama olmadan tam sürüm çalışacaktır. Biz almadan önce denenmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Chrome ve diğer bütün 32bit tarayıcılar ile sorunsuz çalışmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaYurtseven -- 8 Ağustos 2010; 0:10:44 >
  • nasıl oluyorda hızı tam kapasite kullanılmasını sağlıyor bu program Örnek olarak 1 mbps hızınız var download hızınız max. 120kb dir bu program sayesinde bu hız dahadamı yükseliyor??
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.