Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Hala inanıryorsunuz ya şu programın interneti hızlandırdığına ben daha ne diyim size. Hızınızın test sitelerinde fazla çıkmasının nedeni malum biraz araştırın. Aynı görevi web koruması olan anti-virusler de yapıyor (avira antivir).
    E trrent hızlanır mı? Yok
    E indirme hızı? Yok
    E download manager'lar ? Yok
    E ne işe yarıyor? Videoları hızlandırıyor.
    Ayrıca verdiği ping sürenizi de hayvani bir şekilde artırıyor.
    Sadece videolar için geçerli bir program. Turbo Video olsaymış daha iyi olurmuş ismi en azından insanlar kandırılmamış olurdu

Benimle aynı fikirde olan bir tek sen varsın galiba hocam

Bende varım.

• pm lütfen
  • lisans ltüfenn çok memnunum programdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGTC4N

quote:

quote:

Hala inanıryorsunuz ya şu programın interneti hızlandırdığına ben daha ne diyim size. Hızınızın test sitelerinde fazla çıkmasının nedeni malum biraz araştırın. Aynı görevi web koruması olan anti-virusler de yapıyor (avira antivir).
    E indirme hızı? Yok
    Sadece videolar için geçerli bir program. Turbo Video olsaymış daha iyi olurmuş ismi en azından insanlar kandırılmamış olurdu

Bende varım.

Bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Arkadaşlar ne geç açılması vs saçmalıyorsunuz.Bizzat test yaptım ve bu program çok iyi birşey bence,ben modemden download hızı 6789 ve upload hızı 741 gözüken biriyim.Bizzat youtube videoları üzerinde deneme yaptım ve sonuçlar :

bu video
    turbo internetsiz 2 dakika 55 saniye
    turbo internetli 50 saniye

de acılmıştır.Kısaca bu program bütün ağı kendinize kitliyor ve 1 kb bile bırakmıyor güncellemeler vs için,%100 internetin suyunu çıkarıyor gibi bişey,Yanlız sorum olacaktı benim,Mesela ben yazlığa gidiyorum ve orda ücretsiz wi-fi var,ancak herkes kullandığı için yavaş oluyor,ben bu programı kullanırsam onların kullandığı internetin hepsi bana mı gelicek?

Biraz öyle olacak. Daha doğrusu bilgisayarınızda o anda kaç bağlantı var ise onu kullanabileceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

quote:

quote:

quote:

E indirme hızı? Yok

Bende varım.

Bende.

Bende

• quote:

Orijinalden alıntı: AtesSoft

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Arkadaşlar ne geç açılması vs saçmalıyorsunuz.Bizzat test yaptım ve bu program çok iyi birşey bence,ben modemden download hızı 6789 ve upload hızı 741 gözüken biriyim.Bizzat youtube videoları üzerinde deneme yaptım ve sonuçlar :

http://www.youtube.com/watch?v=HG78FXhdig0&feature=fvst

bu video
    turbo internetsiz 2 dakika 55 saniye
    turbo internetli 50 saniye

de acılmıştır.Kısaca bu program bütün ağı kendinize kitliyor ve 1 kb bile bırakmıyor güncellemeler vs için,%100 internetin suyunu çıkarıyor gibi bişey,Yanlız sorum olacaktı benim,Mesela ben yazlığa gidiyorum ve orda ücretsiz wi-fi var,ancak herkes kullandığı için yavaş oluyor,ben bu programı kullanırsam onların kullandığı internetin hepsi bana mı gelicek?

Biraz öyle olacak. Daha doğrusu bilgisayarınızda o anda kaç bağlantı var ise onu kullanabileceksiniz

Anladım.Yani bilgisayara wi-fi dan 1 mbit bağlantı geliyorsa onun hepsini kullanabileceğim,harika

• Cfosspeed varken bu programa gerek yok.
  • banada pm bende cepnet kullanıyorum bi deneyelim bakalım
  • @İmportant
    +1
  • pm lütfen
  • birde hotfile konusunda bilgili olan pm atabilirmi bazi seyleri sormam lazımda acemiyim
  • pm
  • pm ltfn
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

quote:

quote:

quote:

E indirme hızı? Yok

Bende varım.

Bende.

Bende

Bende

• pm lütfen.
  • pm alabilirmiyim
  • arkadaslar alakasız olcak ama konu acmayı bılmıyorum bana yardım edermısınız aceba ?
  • program süper pm lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.