Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turbo Internet'in yeni ve final sürümü dün yayımlandı. Öncelikle bu mesaj tabii ki bir reklamdır ama kurallarda sadece illegal içerik reklamının yasak olduğunu okuduğum için rahat yazıyorum.

Site kullanıcıları için bana buradan mesaj gönderen herkese Eylül sonuna kadar ücretsiz lisans hakkı verilecektir. Neden buradan yazmadığımı da yanlış anlaşılmamak için hemen açıklayayım. Burası çok sık takip edilen ve indexlenen bir forum. Bu sebepten dolayı açık açık yayınlanmasını istemedim.

Programı indirmek içinwww.turbointernet.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca program hakkındaki yorumlarınızı da buradan paylaşırsanız çok memnun olurum.

Programın kısaca anlatayım: Kurulumu yaptıktan sonra dil seçeneğinden Türkçe'yi seçin. Turbo Internet'i aktifleştirin ve kaç mbps hat kullanıyorsanız listeden seçin. Şayet emin değilseniz 8mbps seçmenizi öneririm. Ancak 8 mbps ve üzerinde bir hıza sahipseniz tam değeri seçmeniz performans açısından artış gösterecektir. Düşük değer seçilmesi durumunda yavaşlama olabilir.

Öncelikle şunu ifade edeyim, 1mbps hızınız var ise sizin hızınız max.1mbps'dir. Bunu hiç kimse artıramaz. Ancak Turbo Internet internet hattınızı tam kapasite ile kullanmanızı sağlar. 100mbps'lik bir hatta yaptığımız testlerde 60 kata kadar hız farkı tespit edilmiştir. Turbo Internet bir download veya yoğunluk tespit ettiği anda devreye girerek bağlantınızı hızlandırır.

Not: Download managerlar ile yaptığınız indirmelere herhangi bir etkisi yoktur.

DH Kullanıcıları için oluşturulan lisans Eylül sonuna kadar geçerlidir. Aşağıda lisans bilgilerini bulabilirsiniz.

Ürün anahtarı: DHABER
    Seri numarası: 1022117494

Şu ana kadar DH lisansını kullanan aktif kullanıcı sayısı 1.082. Kullanıcılarımızdan yorumlarını ve eklenmesini istedikleri özellikleri belirtmesini rica ediyoruz.

Güncelleme 26.09.2010
    Aktif Donanım Haber kullanıcısı 1.920. İlginizden dolayı bütün kullanıcılara teşekkür ederiz.

Güncelleme [Sürüm 1.1.39 / 07 Eylül 2010]

- Video streaming esnasındaki sorunlar tamamen giderilmiştir.
    - Download managerlar ile uyumsuzluklar giderilmiştir.

Download hızlandırı kullananlar için not:
    Download hızlandırıcı ile dosya yüklerken, kendi prgramınızda yavaş görseniz dahi genelde çok hızlı yükleme yapmaktadır. Gerçek Download sürenizi ve hızınızı şu şekillerde takip edebilirsiniz:

1. Kendiniz saniye tutarak
    2. Turbo Internet arayüzünden
    3. Windows Task Manager altındaki Networking sekmesinden

Teşekkürler,

Atilla Yurtseven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaYurtseven -- 26 Eylül 2010; 14:06:40 >

• mesaj bulunsun :)
  • tesekkurler kardes ben aslinda denemek isterim
  • Türkiye de satış yapacağınızı zannediyorsanız bence yanılıyorsunuz. Bu tür programlara kimse para vermez, aksine cr@ck kullanır. Crack koruma sisteminizi geliştirmenizi tavsiye ederim, 30 dklik bir süreçte kolaylıkla cr@cklanabiliyor. Programınıza gelince, henüz download yapmadığım için test edemedim. Internet Download Manager sayesinde tam hızda indirebiliyorum, multithread olarak indirdiği için. Belki bu program ile daha hızlı indirebilirim denemek lazım. Ücretsiz lisans hakkı verirseniz sevinirim, cr@ckleyipte kullanmak yerine orijinal takılalım :P
  • Ooo süper olmuş ya.Betası bile süperdi bide bunu deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeadMX

Türkiye de satış yapacağınızı zannediyorsanız bence yanılıyorsunuz. Bu tür programlara kimse para vermez, aksine cr@ck kullanır. Crack koruma sisteminizi geliştirmenizi tavsiye ederim, 30 dklik bir süreçte kolaylıkla cr@cklanabiliyor. Programınıza gelince, henüz download yapmadığım için test edemedim. Internet Download Manager sayesinde tam hızda indirebiliyorum, multithread olarak indirdiği için. Belki bu program ile daha hızlı indirebilirim denemek lazım. Ücretsiz lisans hakkı verirseniz sevinirim, cr@ckleyipte kullanmak yerine orijinal takılalım :P

Peki siz crackleyip deneyin o zaman ne diyebilirim ki bu mesajın üzerine?
  • biri acilen napak inanak mı kanka resmini koysun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atş yazılım, internbet cafelerde kullanılan handy cafe programının geliştiren şirket. gayet kaliteli bir porgram handy cafe. turbo internet modüşlü de handy cafede gomulu. ama kullananlar indirilen dosyaların bozuk olduğundan şikayetciydi. düzeltildiyse yararlı olabilir
  • İndirdim bakalım. Gizle deyip bırakcaz mı çalışır mı o ?
  • Gizlendiği anda kendisi aşağıda çalışacaktır. Bilgisayar açılışında da otomatik başlayacaktır. Devreye girdiği zamanları saatin yanındaki simgesinden anlayabilirsiniz.
  • pm
  • youtube videolarında basta takılma yasanıyordu bu program acıkken
  • pm alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

pm

• Ohooo şu işe yaramayan programı bide ücretli mi yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

youtube videolarında basta takılma yasanıyordu bu program acıkken

Hızınız kaç ve siz tam değeri seçtiniz mi? Aksine youtube'da çok daha hızlı çalışıyor. Uzun videolarda denemenizi öneririm. Hatta açıkken ve kapalıyken saniye tutun. Bazen inanmak istemeyenlere bu yöntemi öneriyorum. Bu arada inanmadığınızı söylemek istemedim onu da belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

pm

noldu
  • trojan mırocan olmasın?
  • pm lütfen
  • Benim İndirme Hızım Ortalama 750 - 800 Kb/sn Bu Programı Kullanırsam İndirme Hızım Daha Da Artacakmıdır ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.