Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 dakika kadar önce yükledim kurdum ve gizledim.dediğiniz gibi 8 megabitte bıraktım ayarı ama hiç bir değişim göremedim.ne yapmak gerekiyor bu değişimi görmek için?
  • speedtest te sonuçlar iyi çıkabilir ama önemli olan download hızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 7 Ağustos 2010; 13:19:34 >
  • Merhaba.

Elinize sağlık. Denemek istiyorum. Pm gönderebilir misiniz rica etsem?
  • Dowload da denedim değişen maalesef birşey olmadı
  • Arkadaşlar speedtest sonuçlarına bakmayın lütfen. Bu sizi yanıltır. Çalışma mantığı gereğince yüksek çıkarıyor ama aslında öyle değil. Kandırmaya çalışmış gibi olurum şimdi öyle yapıyor dersem. Bu da kendimizi kandırmaktır
  • Hocam çok teşekkürler bende alabilirmiyim?
  • bende alabilirmiyim?
  • arkadaşlar programın hızınızı yükselttiği yok sadece yüksek hızda indirdiğinizi gösteriyor. örneğin bende 1.1 mb/sn ile gösteriyor ama 700 mb lık kubuntu 25 dk da indi. yani göz boyama gibi bu program
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Arkadaşlar ben indirdim ve cepnet tarifesinde büyük avantaj sağladığını hissettim.Gerçekten hızlandı.1mbit ve üstü bağlantılarda bunu farketmeniz oldukça zor sadece download hızından anlarsınız ama cepnet kullananlar için birebir program bence.

Hızınız neye göre arttı SpeedTest'te değerler cepnet aynı ping download ve upload.

Programın içeriğini nelerle oynadığını anlatabilirse iyi olur konuyu açan kişi...

Sayfa açılması ciddi olarak hızlandı.Sizde değişiklik olmadı mı?Download'a bakmadım ama onda değişiklik olacağını sanmam.Zaten cepnet ile de download yapılmaz.

• denemek istiyorum. pm lütfen
  • Bana da pm atar mısınız?
  • ya onu bunu bırak da önce windowstan başka işletim sistemlerinde de çalışır hale getir şunu ki satın alalım
  • speedtest te 80 mbps çıktı

ttnet 8 mbps
  • quote:

Orijinalden alıntı: xradiancex

PM lütfen.Deneyelim ve sonuçlarımızı paylaşalım bakalım.

Sayın AtesSoft, PM bekliyoruz efenim.
  • nedense 40mbit gibi download test hızı alıyorum
  • Pm atarsanız sevinirim.
  • PM lütfen.
  • Pm atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 7 Ağustos 2010; 13:43:22 >
  • bir pm de ben alabilirmiyim.cepnet kullanıyorum acaba ne kadar etkili olacak görmek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.