Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highér

PM Lütfen. Betası da gayet iyiydi, daha önce 4 günde indirdiğim 12GB'lık bir oyunu Turbo ile 4 saaatte indirmiştim beta da .

Yavaşşş,sakin ol şampiyon
  • Mesajım bulunsun .

Ayrıca Pm lütfen
  • pm
  • Youtube'yi engelliyor bu program..

Bir çözüm var mı ?
  • Ben de pm alabilir miyim?
  • gerçekten işe yarıyoor :D teşekkürler 1mpbs hızım var 100 kb/s nin altına düştüğünü görmedim cryptload'ta
  • ben de trial'dan gördüklerimi yazayım buraya...

speedtest'den yaptım testi 120 küsür mbps cıktı zaten programı kullanırken oradan alınan sonuclar gecerli degil.
    download hızına gelince de, zaten üstte programı tanıtan arkadas da yazmıs torrentlerde programın gecerli olmadıgını. download'ı test etmek için bigdownload.com sitesine girdim. bu sitenin serverları cidden cok güzel cok büyük oyun demolarını max. hızla indirebiliyorsun. programı acmadan 1.4 gb'lık oyun demosunu indirmeye basladım. indirirken sürekli max. hızım olan 830-850 kb/s'yle indirdim (8 mbps internetim var yani). daha sonra programı açtım. baslangıcta 10 kb'la indiriyordu ancak sonra hızlandı. bir ara 1.6 mb/s'yle indiriyordum. ancak hızda sürekli bir gecerlilik yok. bazen 1.2 mb, 1 mb oluyor ancak cogu zamanda 400 kb'lara kadar iniyor sonra birden hızlanıyor. yani aslında pek bir avantaj yok. hız dalgalanmaları yerine sürekli max. hızda indirmek bence daha da mantıklı. fakat gene de güzel bir program. bu arada download biraz daha ilerleyince program biraz daha stabil hale geldi. ama gene de cogu zaman düşük hızlarda seyrediyor.

• Pm alabilrmiyim
    Ve internette gezinirken ve örneğin flash oyun video benzeri şeyleri daha hızlı yüklüyor anladığım kadarıyla doğru mu?
    Teşekkürler
  • Bir tt çalışanı olarak , İss izin vermedikce nasıl o kadar hızlanıyor internet anlamıyorum. bu program iss'ya birşeymi yapıyor yok mümkün değil . Göz boyama sadece . 8mbit iss hızına sahipken 8in altını çok görürsünüz ama 8in üstünü asla . Program 8e yaklaştırmaya yönelik olabilir sadece .
  • bir pm de bana lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

Pm alabilrmiyim
    Ve internette gezinirken ve örneğin flash oyun video benzeri şeyleri daha hızlı yüklüyor anladığım kadarıyla doğru mu?
    Teşekkürler
  • hocam bir pm de ben alabilir miyim çok teşekkürler
  • speedtest'ten test yaparken duraklıyor hızı topluyor sonra devam ediyor 20 megabit çıkıyor sizde yiyorsunuz
  • pm lütfen
  • bende pm istiyorum indirirken sorun olmuyor ama netten maçları izlerken hep takılıyor acaba bu program maçları seyredirken donmaları flan azaltıcak mı denemek istiyorum
  • Bir Pm de ben Alabilirsem.?
  • Yurtseven Kardeşler
  • pm alabilir miyim bende zahmet olmazsa
  • pm alabilir miyim merak ettimde:D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.