Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cfos speed kullanıyorum bu ona benzer bir şey sanırım

cfosun süresi bitmişti buna geçiyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 7 Ağustos 2010; 15:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Bir tt çalışanı olarak , İss izin vermedikce nasıl o kadar hızlanıyor internet anlamıyorum. bu program iss'ya birşeymi yapıyor yok mümkün değil . Göz boyama sadece . 8mbit iss hızına sahipken 8in altını çok görürsünüz ama 8in üstünü asla . Program 8e yaklaştırmaya yönelik olabilir sadece .

Böyle bir iddiamız olmadı zaten. Yazdığım yazıyı iyi okumanızı rica ediyorum. Net olarak ne taahhüt ettiğimizi belirttim orada.

Teşekkürler

• Burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum ben zaten kullanıyor idim fakat bilgisayara format atınca gitti birde lisanssız dı kullandığım şu an gayet tıkırında indiriyor 8 kat hızlandı internet
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlkYunuS

Benim İndirme Hızım Ortalama 750 - 800 Kb/sn Bu Programı Kullanırsam İndirme Hızım Daha Da Artacakmıdır ?

512kbps netim var 38 kb/s ile indiriyorum ve sana 800kb/s yetmiyor.

edit : pm bakalım ne kadar hızlanıcak. 100 bile yeter bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 7 Ağustos 2010; 16:01:34 >

• yapılan olumlu yorumlar neticesinde lisans isteyesim geldi. Ttnet'in 2mbit diye sattığı 1,5 bağlantıyı bari verimli kullanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

Burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum ben zaten kullanıyor idim fakat bilgisayara format atınca gitti birde lisanssız dı kullandığım şu an gayet tıkırında indiriyor 8 kat hızlandı internet

Ben teşekkür ederim. İyileştirme çalışmalarımız devam edecektir. Kullanıcılarımız her yeni sürüme lisans süresi boyunca ücretsiz güncelleyebilecekler.
  • Pm atabilir misiniz lütfen?
  • Banada lisans verebilir misiniz?
  • pm lütfen
  • pm
  • Özel Mesaj alabilirmiyim
  • Şahsen denedim,ve faydası çok çok büyük.Youtubeda video indirirken mesela ilk 700 kb ile başlardı sonra 100 kblara düşerdi.Şimdi sabit 700 kb olarak ve videolar çok çok hızlı yükleniyor.Program bütün interneti tek videoya veriyor diger websitelerinde dolaşılmıyor bu sayede çok hızlı yükleniyor videolar.Çok güzel program ve 3g ile videolar işkence oluyordu baya hızlandı.3G kullananlarada öneririm adsl kullananlarada.

Ping baya düştü diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 7 Ağustos 2010; 16:12:22 >
  • lütfen pm
  • Yorumlarını gönderen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Diğer deneyen arkadaşların da yorumlarını bekliyorum. İyi yada kötü farketmez eleştriler bizi daha da güçlendirecektir. (küfür etmeyin yeter :))
  • bi halta yaramıyor
  • pm alabilir miyim ?
  • Youtube da 1080p videoları takılmadan izleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 7 Ağustos 2010; 16:22:02 >
  • torrentda bi işe yaramıyor ama video izlerken süper
  • Pm Lütfen
  • pm alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.